Livet + recensioner

Livet
Imorn drar jag iväg på den sista resan för året, ska bli intressant att träffa lite nytt folk också. Alla julklappar är köpta och inslagna, ska bli kul att dela ut de också. Vintermörker och vinterluften är det finaste som finns, det är synd att alla inte får uppleva det. Dagens låt: Vad är frihet?


Ice age 3
Sid, Mannie och Diego återkommer för ett tredje äventyr som trotsar allt de tidigare gått igenom, spänn fast er för nu åker vi. Mannie ska bli pappa och ägnar all sin lediga tid åt att göra naturen så barnsäker som möjligt för sin framtida bäbis, Diego börjar bli för gammal för att jaga och bestämmer sig för att lämna gruppen men utanför båda leden hamnar sengångaren Sid. Han ger sig ut på jakt efter en egen familj och när han sedan hittar tre ägg under isen tar han dom med sig upp till ytan, när de sedan kläcks har han en riktigt mardröm framför sig. Filmen liknar mycket de två tidigare filmerna men har vissa skillnader också, det är dinosaurier med i den här samt så är det lite mer action i den här än tidigare. Den är inte lika rolig som ettan och tvåan men spännande är det definitivt, den varma och härliga familjetonen finns också kvar. Helt enkelt en mysig film i juletid men inte lika bra som ettan men som tvåan.

Betyg: CCC



Erik - Higher
Jag är inget idolfan direkt men lyssnade i alla fall på vinnarlåten och måste säga att jag blev överaskad, den känns internationell samt väldigt 2000-tal och det är positivt. Verserna är något starkare än refrängen men på det stora hela en mer än godkänd idollåt.

Betyg: CCC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0