Sommarkväll, film och mattips

Sommarkvällarna
Sommarkväll i Gävle är en lokal fest som lockar står del ut av Gävles befolkning och då kan man faktiskt hoppas på bra artister men kvällen program lämnade mycket att önska.

Peter Jezewski
gamla boppers godingen bjöd på för mig helt okända låtar, visserligen lyssnar jag på mycket svenskmusik men detta var nytt och dåligt. Betyget beror endast på en lå som var någolunda bra Mrs. Robinson.

Betyg: C

Markoolio
En balladversion utav "jag orkar inte mer" var inte det man ville höra men han var ju där iaf.

Betyg: C

Andres Esteche
Mest känd för sina melodifestival hitar "just lika a boomerang" samt "Olé olé" och ingen av dessa bjöds det på.

Betyg: C

Alice 
Idol 2008 var ett stort skämt och deltagarna var riktigt bleka, skivsläppan har visat att ingen kvalité finns i dessa talanger även om Palms skiva var bra. Live funkar helt enkelt inte dessa idoler från 2008, palm live påminner om Basshunter och det säger en del. Alice känns som en svagare Amy Diamond.

Betyg: C

Markus Fagervall
Den bästa utav de idoler som varit med i programmet och som levererar bra låtar mot för visa andra, Måns och Sebastian är undantagen. Hans senaste skiva är faktiskt bra och lite mer därtill men någon stjärna blir han inte, inte mer än på is alltså. Skötte sig bra och fick igång publiken som annars verkade lite trötta av det usla utbudet, vem kan klandra dem?

Betyg: CCC


Harry Potter och halvblodsprinsen
Fenixorden var en riktig besvikelse och när David Yates återigen fick förtroendet kändes det som förväntningar sjönk enormt men var tur att man hade fel. Halvblodsprinsen har allt som fenixorden fick oss att önska, spänning, stämning och kvicka repliker, allt känns som Harry har hittat hem. Daniel Radcliff visade i "December boys" att han kan även utanför denna circus men de övriga har annars inte mycket att skryta med i filmsammanhang, dessa presterar ändå ett klanderfritt skådespeleri. Filmen är inte bara den bästa Harry Potter utan också sommaren bästa och största fullträff.

Betyg: CCCC


Crank 2: High voltage
Första filmen slutar med Chelios landar på marken från flera tusen meters höjd och klarar sig, filmen tar vid precis där. Crank var en osmaklig film där allt gick ut på att komma på så dumma idéer som möjligt för att få vara med och Crank 2 är precis samma film en gång till. Sex inför publik, idiotiska sätt att hålla sig vid liv, uselt skådespeleri och urdålig manus men varför gjorde då denna film?. En fråga som inte är helt enkel att besvara eftersom Jason Staham skulle kunnat klarat sig alldeles utmärkt utan denna skitfilm men pengarna lockade väl, hoppas han fick mycket bra betalt. Nej, gillar man någon utav av dessa två filmer bör man genast uppsöka närmaste mentalsjukhus.

Betyg: - (minus)


Mattips:
Under kvällen kan man göra en macka med smör, tomat, paprika, ost, gurka och majonäs så har man den utmärkta kvällsmaten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0