bättre

Mår betydligt bättre idag men inte riktigt 100 procent men kommer väl, hade kanske varit bättre om man fått sova mer än 5 timmar. Äter bara blåbärssoppa i tron om att det ska bli bra och har funkat ganska bra faktiskt, får väl se när man blivit riktigt bra igen. Kommer nog vara hemma ifrån träningen imorn sen får vi se hur kroppen känner sig, trorligen blir det träning på torsdag.

Snart börjar fotbollsäsongen och ska bli skönt att få springa lite igen, konditionen kunde ha varit bättre men förhoppningsvis har man tagit lite de senaste månaderna. Nya skor ska köpas också, både inomhus och utomhus men skorna för utomhus ska jag köpa själv.

Film
The king's speech
Handlingen kretsar kring Albert, Hertingen av York som står på tur efter sin bror om den brittiska kronan. Han har dock ett stort problem, han stammar vilket gör att kungahuset undrar om hn verkligen är lämplig som kung. Detta problem hålls undan för allmänheten men under ett radioprogram så blottas det och han börjar ta hjälp av Lionel som använder ovanliga metoder för att finna bot. Detta är början på en för evig vänskap. Denna film är nominerad till hela 12 oscars och vad jag har hört är detta en stor favorit till att vinna bästa film, jag är lite mer tveksam men inte på grund utav kvalitén för den är riktigt bra. Däremot så är årets filmer av riktigt bra sort att det inte går att avgöra vilken som juryn tycker är bäst, min personliga favorit är 127 hours men den kommer nog inte heller vinna. Tror true grit ligger bra till. Colin Firth som spelar huvudrollen gör kanke sitt livs roll, han är fullkomligt lysande och Geoffrey Rush är snäppet bättre men både dessa kan bli utan oscar för att filmåret 2010 varit så enormt bra. Filmen är humoristisk men samtidigt allvarlig och oftast faller sådana filmer platt, här så står den upp samtliga 2 timmar och som åskådare sitter man och njuter av filmkonsten. En superfilm för alla som älskar film, älskar man inte film väljer man att avstå.

Betyg: CCCC

DVD-betyg
Terror på elm street  CCC
Terror på elm street 2  C
Terror på elm street 3  CCC
Terror på elm street 4  CC
Terror på elm street 5  C
Terror på elm street 6  C
Terror på elm street 7  - 
Terror på elm street (2010)  CC
Ond tro  C
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0