Tv-serier med mängder utav sex

The l word  CCCCC
Tv-serien som tagit flera länder med storm och trots att serien innehåller mängder med sexscener är det knappast det som gör serien intressant, det intressanta är istället skildringen av världen runt omkring. Gaymänniskor är precis som vilka som helst eller bisexuella, en serie som i grund och botten handlar om vänskap och realationer. Man får under alla säsonger stötta på mängder utav kritik mot de som har svårt att acceptera två av samma kön som älskar varandra, en serie som har försökt och till viss del också lyckats ändra på fördomarna en del har. Man kan dock inte ändra på alla, tyvärr.

Tell me you love me  CCCC
En serie som enbart uppmärksammades på grund utav att det var så många sexscener i den 10 avsnitt långa serien, den borde dock ha uppmärksammats för mer än det. Den har smärtsamma scener om hur förhållanden håller på att gå isär och spricka, hur svartsjuka kan förstöra och att sex inte alltid är lösningen på ett lyckligt förhållande. Man får följa tre pars vägar genom deras liv och hur de alla tar hjälp av terapi för att få ordning på sina liv, en smärtsam skildring av förhållanden som är långt ifrån perfekta.

Californiacation  CCC
David Duchovnys comeback till tv-rutan skedde genom sexmissbrukaren Hank Moody, serien innehåller mängder med sex och naket men knappast det som är serien starka kort. Familjerelationen samt en gnutta humor gör serien väldigt svår att motstå, man tar den till sig och den går inte att väja sig emot. Budskapet är främst om nackdelarna med kändisskap, vilket tydligt lyfts fram och tror att många har tagit det till sig och ändrat sin livsstil.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0