inatt knackade huvudvärken på dörren

Var på innebandyfest igår och hade riktigt skoj, pratade en massa och drack en del. Vilken härlig klubb man spelar förr och vilka härliga killar det finns i laget, hoppas på en bra säsong nu som kommer. När det slutade fick man hjälpa fredde hem för han var riktigt full men eftersom farsan vägrade (helt förstårligt) skjutsa honom till harnäs så smällde han i dörren och gick, som tur kom han hem till sig iaf. När jag sedan skulle sova hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och har det fortfarande, bara jag inte blir sjuk nu.

Idag så ska jag till Johanna och ha sagan om ringen triologin marathon och sedan blir det sängen.

Älskar er.

Salt

Salt
En ny agentfilm, denna gång med en kvinna i huvudrollen. Evelyn Salt har svurit en ed att skydda sitt land men när hon står anklagad för att vara en rysk spion så har hon inget annat val, hon rymmer för att rentvå sitt namn och rädda sitt land. Detta kan vara den bästa actionfilmen som kommer iår och det är en av de bästa agentfilmer som gjorts, casino royal och bournefilmerna kommer före. Varenda actionsekvens är oerhört genomarbetade och det gör att det ser ruggigt snyggt ut trots en inte alls för stor budget, det är i princip inga explosioner alls och det är till filmens fördel. Bra skådespeleri och grym spänning ända fram till eftertexterna börjar rulla, längtar redan till uppföljaren. Är Angelina Jolies bästa film hittils.

Betyg: CCCC

att leka tv4 chef

tv4 sänder allt för mycket skit och tittar väldigt lite på den kanalen, det är sportsakerna man ser allra mest. Här nedan följer nu en lista på vad som kan läggas ner, vad som kan behållas och vad som borde börja sändas.

Detta kan de behålla
Halv åtta hos mig
Fångarna på fortet
Time out
Robinson


Detta borde läggas ner
Idol
Let's dance
Körslaget
Parlamentet


Detta borde sändas
Gladiatorerna
Cluedo (repris el nya avsnitt)
Jeopardy
På rymmen (i nyversion)

innebandy

Idag var det innebandyträning igen och måste säga att det gick bättre än väntar, klart bästa träningen hittils men behöver jobba med utkasten som var riktigt usla. Sedan såg jag time out när jag kom hem och sedan in i duschen men nu kollar jag på fångarna på fortet på dryga tv4play.se

Imorn kanske jag ska in på innebandybutiken och kolla på ny mask, vi får se.

Älskar er.

precis

Ska sätta mig ner i min sköna soffa med min härliga katt ock kolla på de sista avsnitten av mordkommissionen, har 8 avsnitt kvar. Sedan kommer jag inte hinna så mycket mer eftersom jag ska äta och sedan har jag träning och efter den blir det fångarna på fortet men även time out, blir en skön dag. Imorn däremot känns schemat ganska tunt, träning och ett samtal till arbetsförmedlingen är allt som jag vet att jag ska göra men det dyker säkert upp något. Vädret är just nu precis som jag vill ha det, regn och i stora mängder är det bästa. Jag hatar värme, jag är en vintermänniska mer än en sommarmänniska. Såg "love happens" för någon dag sedan och den var bättre än väntat.

Love Happens  CC

Älskar er.

gårdagen

Gårdagen som jag hade längtat så mycket efter blev inte alls vad jag hade hoppats på, först så blåser domaren i fotbollsmatchen av den samma och tilldelar oss segern. Vi ledde då med 2-1 men har man åkt ända till stan då känns det lite värdelöst att bara spela ca en halvlek men få hoppas att den sista matchen på fredag blir lite bättre. Sedan drog jag hem och kollade på time out, det är ett av de roligaste programmen jag vet. Robert, Annika, Tomas och Henrik de är grymma och specielt Robert. Sedan kollade jag på Fångarna på fortet på tv4play (som är det sämsta play alternativet jag vet, alla jävla reklamer) och jag gillade det men det fanns också vissa saker jag tyckte var lite sämre. Det som var lite sämre var främst Bebe som de kan kasta ner i vattnet men sedan så tycker jag att de borde ta ett lag i taget som tävlar istället, det skulle göra programmet bättre. Hoppas att en säsong 2 kommer bara.

Idag så blir fångarna på fortet och time out sedan mot natten så blir det någon film, imorn är det träning, fångarna på fortet och time out. Kommer att bli bra.

Älskar er.

Änglavakt

Änglavakt
Johan Brisinger är tillbaka efter kanonfilmen "underbara älskade" med ännu ett känsloladdat drama. Cecilia och Ernst lever vad det verkar det perfekta livet men när deras son plöstligt faller ihop vid en lekplats och hamnar i koma rasar allt, de kommer allt längre från varandra och vardagslivet blir fullt av sorg. Då träffar Cecilia en man som precis blivit misshandlad och hjälper honom till polishuset, detta möte verkar till en början ha inträffat av en slump men när mannen har information om henne och hennes familj så inser hon att han är där för henne och sin familjs skull. "Underbara älskade" berörde stort och gick rakt in i hjärtat men den här har hemskt svårt att hitta till hjärtat, det är mest prat och man kommer aldrig innanför skinnet på karaktärerna. Man får aldrig känna de där starka känslorna och det är ett måste i ett drama som innehåller mycket känslor, den har dock två scener där man åtminstone känner något. Michael Nyqvist är ovanligt sval, Izabella Scorupco gör inge större väsen av sig men stjärnan Tchéky Karyo (mest känd som skurk i "bad boys" i Sverige) är riktigt bra, tyvärr så är filmen en besvikelse och en bioflopp. Detta är ett tungt år för svenskfilm, där filmer som "sebbe" och "snabba cash" är de hittils bästa filmerna, har dock inte sett "för kärleken".

Betyg: CC

innebandy för nästan hela slanten

Dagen började med att man drog ner till hallen med Strand för att kolla på HJ17 matchen mot GGIK och det gick sådär kan jag säga, de fick stryk med 11-1 men det bjöds på en del snygga mål. Nästan direkt efter så for jag iväg hem till matte och paulina som bjöd på tacos och tårta, det var gott. Han knappt äta upp innan det var dags för löpträning med innebandyn och det kom 3 st, så det blev till att springa 6 km och det var jobbigt men sista biten gick faktiskt ganska bra. Sedan kom jag hem och kollade på doobidoo och sedan psycho, nu blir det änglavakt som jag har stor förhoppning på. Recenserar den direkt efter jag sett den.

Allt för idag

Älskar er.

man hade ju sina aningar

Igår kväll skulle jag till Emma, Micke och Johanna, anade att de hade några planer för sig och de hade de. De hade gjort tårta och köpt present, de är så härliga de där tre. Tårtan var supergod och presenten var super, det var faktiskt precis vad jag behövde. Parfymen luktade hur gott som helst och känns nästan som jag har börjat samla på det, har hur mycket parfymer som helst i rummet mitt nu och nu är väl det bara sminket som fattas. Nej, skojar bara. Vi hade så mysigt, vi spelade tv-spel, pilkastning, spela kort och så avslutades det hela med filmen "all the boys love Mandy Lane". Sedan for jag hemåt och var hemma strax förre 04.00 men var tvungen att se de sista 40 min på 2 fast and 2 furious, varken ettan eller tvåan är bra men visserligen är inte trean och fyran mycket bättre men lite.

Idag ska jag kolla på hockey, Djurgården i european trophy. Ska även kolla på doobidoo på svtplay, ett av de bästa program som finns. Nu har jag skrivit färdigt men kan bli fler inlägg under dagen, vi får se.

Älskar er.

snart iväg

Väntar just nu på att Johanna ska ringa och sedan bär det av till emma, micke och johanna, ska bli riktigt skoj. Tidigare under dagen har jag inte gjort så mycket men åt pizza för första gången på flera månader, hur gott som helst men kommer ta ett bra tag innan jag köper det igen.

Nej nu får det här inlägget vara färdigt.

Älskar er.

Detta trodde jag aldrig

Jag har inte gjort särskilt mycket under födelsedagen än så länge men snart blir det tårta sedan drar mamma till jobbet och jag på träning, det ska bli skönt med det också. Idag har varit en dag då jag tänkt igenom mitt liv, allt jag gjort och alla de där härliga minnena man har och då är det så underbart att man har vänner som skriver så härliga saker både på sms och på facebook. Jag trodde faktiskt inte att så många skulle bry sig om att jag fyllde år men tydligen hade jag fel.

Imorn ska jag vara med Emma, Micke och Johanna och på söndag ska vi äta mat hemma hos matte och paulina, kommer bli härligt.

Till sist vill jag tacka alla vänner, ni betyder mer för mig än jag för er och jag....

Älskar er så mycket.

imorn fyller jag 20

Idag skulle jag ha tränat men blev inte så för strömavbrottet så han inte äta något innan, värdelöst. Imorn fyller jag 20 men kommer att spendera hela dagen hemma och sedan på kvällen dra på träning, kommer bli en bra dag. På fredag ska jag vara med Micke, Emma och Johanna, vi ska umgås några timmar och vad mer kan man önska mig.

Älskar er.

harel skaat


Öppna ögonen

Nu har ni blundat allt för länge
Det är dags att öppna ögonen
och se verkligheten som den är
ska det vara så svårt

mitt piano

Mitt piano - Allt ljus på mig
Gillar man Säkert! och Raymond och Maria kommer man älska det här också, det är i samma stuk med trallvärnliga sånger. Små små steg, titelspåret allt ljus på mig och många fler, väldigt skickligt och längtar redan efter uppföljaren. Bästa spår: Rock 'n roll.

Betyg: CCCC


The expendables

The expendables
Då var filmen alla actionfans har längtat efter och när man ser casting så har man all anledning att jubbla men man blir besviken. En liten grupp soldater skickas till sydamerika för att förgöra en diktator som orskat stora problem för befolkningen. Efter att ha gillat "Rambo" som kom 2008 var mina förhoppningar höga men är inte ens i närheten av att infrias, det pangas på kraftig redan från start där kroppar delas på mitten och efter det smäller det ännu mer. Med Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, David Zanyas, Arnold Schwarzenegger samt Bruce Willis i rollistan så kan man tycka att resultatet borde blivit bättre, även om Arnold och Bruce knappt är delaktiga. Det pratas om en uppföljare och efter en succéöppning på biograferna så är det inte alls omöjligt, det verkar som fler stora stjärnor är på väg in men Sly är förtegen.

Betyg: CC

en härlig dag

Har varit hemma i princip hela dagen men det har trots allt varit skönt, har suttit vid datorn och gjort lite grejer, kollat på simning och fotboll. 18.00 körde vi ett hårt träningspass som benen kommer att känna av imorn, 6 km + fys är inte att leka med och så innebandyträning på de imorgon kväll. Träffade även brorsan en stund och pratade lite lagom, han var ju på två fester igår utan att bli nå full. Det skulle inte jag klara av iaf. Pratade med Johanna en kort stund på telefon också, det var någon rödhårig ståuppare hon hade kommit på namnet på. Har aldrig sett människan förr men som sagt en härlig dag, nu blir det mordkommissionen.

Älskar er.

Allt

Dörren står på glänt och ger rummet lite ljus
Innan löven börjat falla och elden brinna
Det är det som är livets sus
Jag kan gå bort men aldrig försvinna
Kort som sätts upp och tas ner
Tiden som behärskar alla spår
Jag kanske kan ge lite mer
Kroppen behåller trots allt alla sår
Du gråter tårar när ingen ser
Dimman drar in


tänk 20 på torsdag

Då var det bara 4 dagar tills man blir 20 år, vem hade kunnat ana det. Eftersom jag har träning så kommer det bli en ganska lugn dag men det spelar ingen roll, det är ju inte direkt världen största grej. Veckan ser ut så här, träning imorn, onsdag, torsdag och söndag sedan har man match på måndag den 23.

Älskar er.

Grattis till Emma och Micke som firar 1 år idag, låt kärleken blomstra.

Sex and the city 2

Sex and the city 2
Då var Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte är tillbaka efter den första succéfilmen som kom för två år sedan, man känner igen sig. Det börjar lite lätt med ett bröllop för två homosexuella män, sedan dras det till dans och fest. Miranda börjar tröttna på sitt jobb och inser att hon knappt har tid för in familj, Samantha letar efter nya män, Carrie har fortsatt proble med Big och Charlotte blir svartsjuk på sin nanny. Alltså filmens stora problem är liksom många andra uppföljare att det är princip samma story en gång till och det blir lite småjobbig när den är 2h och 2min lång, kunde gärna kortat ner den en halvtimme. Det är tur att karaktärerna trots allt har något man ta tills sig och kunna känna med karaktärerna men den är trots allt inte särskilt bra, dock har den sina poänger. Om det blir en trea är dock tveksamt eftersom den spelat in 130miljoner$ mindre än den första men trots allt 186mil$ plus.

Betyg: CC

Grown ups

Grown ups
Då var ännu en komedi med Adam Sandler här men denna gång är han inte ensam i huvudrollen utan här har han samlat sina vänner som delar på jobbet. De vann en basketmatch tillsammans och nu 30 år senare återförenas de för att tränaren har dött, de lever väldigt olika liv men det visar sig att fortfarande har de barnet inom sig. Fast de skaffat egna familjer, förutom en i sällskapet så leker de exakt samma lekar som de gjorde när de var barn och har lika roligt. Som ni hör har den ingen vidare handling och det känns som vilken Sandler film som helst, det är samma utslitna skämt gång på gång på gång. Den har några få skrattscener men mest av allt väntar man på slutet och att Sandler tagit med de usla skådespelarna Chris Rock och eviga parhästen Rob Schneider gör saken naturligtvis inte bättre, det är jobbiga 1h och 40min som man vill ska ta slut. Eftersom alla Sandlers filmer går bra på bio så kan man räkna med en liknande film nästa år men räkna med att den är minst lika dålig.

Betyg: C

Beck 27

Nu när snart "levande begravd" når dvdhyllorna så sitter nog någon manusförfattare där ute och skriver på nya beckfilmer, efter att ha sett "i stormens öga" för tredje gången så vet jag vad som behövs. Peter Haber och Mikael Persbrandt måste tacka ja men sedan måste en stor förändring ske, nya manusförfattare samt en nya regissör. Det finns bara ett namn som skulle kunna lyfta beckserien och det är Anders Nilsson, ge han en stor budget så kommer beck att få en kvalité de saknat även om "levande begravd" faktiskt var bra. Detta är dock inte trorligt men jag tycker beck måste förändras dock inte som Wallanderfilmerna som sjönk som ett skepp efter de 13 första filmerna, därför ska manusförfattarna/manusförfattaren tas in från någon som behärskar genren. Kjell Sundvall är ett annat alternativ men då ska han få skriva manus också, inget ont om paret Börjlind som skrivet samtliga beckfilmer men de behärskar deckarserier bättre. Som "graven" och "morden" som båda var mycket bra. Eftersom jag vet att fler beckfilmer kommer att komma ska det bli intressant att se hur det blir, bara de lyssnar på mina förslag eller försöker göra något nytt.

dåså

Har kört träning sedan söndag förra veckan och kroppen behövde verkligen den här dagen att vila upp mig inför träningen imorn, känner mig extremt seg i benen och det gick ganska trögt på matchen igår också men hade en nick i rippan.

Klockan 16.00 ska jag se Djurgården-Färjestad på viasat hockey och framåt kvällen blir det väl någon film kanske eller så ser jag på fler avsnitt ur "bad girls säsong 2".

Älskar er.

bakom järngaller

Bad girls säsong 1 (bakom järngaller)
Handlar om livet i ett kvinnofängelse i England, affärer mellan vakter och fångarna, drogintag och vänskap. En effektiv och grymt underhållande serie som håller högsta klass. Ett måste.

Betyg: CCCC

jaha

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva men får väl bli något litet.

Har inga nya filmer att titta på just nu så det har varit en ganska seg dag men imorn är det fotbollsmatch och då är man igång igen, kan även bli triathlon på lördag men det är tveksamt eftersom jag kört träning varenda dag den här veckan och då blir det ingen vila förän på tisdag.

Nu längtar jag lite till den 28 för då är det fest för innebandylaget, får väl hålla koll på brorsan så han inte däckar någonstans.

Nu till mina vänner, vi ses.

Älskar er.

en fundering

Jag har gått runt och tänkt lite här hemma för mig själv, om man har sett en person som vackrare än någon man tidigare sett ska man säga det till den personen då?

Det är svårt det där men vi får se vad jag bestämmer mig för.

Älskar er.

jobbigt pass

Idag körde vi ett riktigt jobbigt löppass i spåret som tog ca 50 min men nu är man klar och så känns det så skönt, bra för konditionen är det också och jag har ju klagat på dåliga träningar tidigare så det är bra att det kommer igång. Hade tänkt kolla på Sverige-Skottland om en stund nu, ska bli kul att se det "nya" landslaget.

Imorn kväll är det träning igen och så laddar man inför matchen på fredag, korpenmatch i fotboll som vi måste vinna.

Älskar er.

YEAH

Igår hade man första inomhusträningen med innebandylaget och det var skönt att komma igång med det, synd bara att det är långt kvar till matcherna drar igång. Idag blir en mellandag där jag har gjort iordning allt för mötet imorn med arbetsförmedlingen, får väl se hur det går men jobbigt att gå upp tidigt men får gå och lägga sig tidigare. Efter mötet blir det vila inför det jobbiga löppasset i spåret men sedan kommer man hem och då är det Sverige - Skottland, så förhoppningsvis blir det en bra dag.

På torsdag är det träning på kvällen men på dagen vet jag inte vad jag ska hitta på men det brukar lösa sig.

Älskar er.


RED RIDING TRIOLOGIN  ++++

träning

Just nu väntar jag på att träning ska börja, den drar igång sju så har en del tid att spendera tills dess. Ska kolla på simningen och är det tråkigt så får jag väl kolla på någon film, trorligen red rinding 1983 eftersom jag har sett red rinding 1974 och red riding 1980 redan. Får hem fjärde dvdn av brottet också, bästa serien jag sett.

tänk för några veckor sedan....

Jag var riktigt nere och hade varit det en längre tid men så plötsligt slog ner som en blixt för mig, behöver jag verkligen det där. På grund utav mitt eget beteende så stod jag där ensam när högstadiet började, det var tre fantastiska år där den första innersta kampen besegrades. Jag började få vänner igen, personer som jag behandlat som skit i flera år och som jag verkligen inte förtjänar. Så kom gymnasiet som också var tre fantastiska år men på ett helt annat plan, jag började lära känna mig själv men tog trots allt en roll i skymundan eftersom jag allt för ofta fått stå i centrum. Nu har tiden gått och jag känner mig stark i mig själv för första gången under hela mitt liv, det är så härligt.

Jag är inte ledsen längre utan glad hela tiden och då känns det så tungt att andra har det jobbigt men om ni läser det här så vill jag att ni ska veta att jag finns här nu, ska hjälpa till så gott jag kan.

Älskar er.

Igår och idag
Jag åkte hem till Johanna igår och vi började spela fifa, sedan gick vi och mötte Emilia. Vi spelade kort, pratade och bara umgicks så där härligt. Jag älskar verkligen mina vänner. Sedan sov vi alla tre i samma säng och jag låg så långt ut mot kanten så att alla skulle få plats men sov trots allt jättebra, tror inte att de andra sov så bra. Erbjöd mig att ligga på golvet men det fick jag inte, somnade till världens bästa musik också. Idag så skulle vi på älvkarlebymarknad och jag köpte ännu fler filmer, får kalla mig nörd om ni vill. Red riding triologin, hoppas den är bra. Emilia köpte en laxmacka hon längtat till ett bra tag så det var bra, Johanna köpte godis. Sedan åkte vi till Emilias lägenhet och spelade mer kort och umgicks lite mer, sedan åkte jag hem för skulle springa i spåret och det gick sådär. Har sämst kondition känns det som men jag är lycklig ändå.

Resten av veckan, träning måndag, onsdag, torsdag och söndag. Ska till arbetsförmedlingen på onsdag också så det lär bli en bra vecka, utöver det har jag inga planer men hör gärna av er.

Till alla mina vänner och alla er alla, jag älskar er.

Ta hand om er.

Harry Potter

I november är det dags för näst sista harry potter filmen att gå på bio, Harry Potter and the deathly hallows part 1. Trailern ser onekligen bra ut och hoppas mycket på den här filmen, nu ska snart 10 års arbete ta slut i en av filmhistoriens största serie med filmer. Här kommer nu ett provsmak.



Snabba cash

Snabba cash
JW är student på handels och lever ett dubbelliv, å ena sidan är han stekaren som lever på inneställens kring stureplan å andra sidan kör han svarttaxi för att finasiera sin dyra tillvaro men han får ett förslag. Ett sätt att fixa snabba cash men samtidigt sjunka djupare ner i det kriminellaträsket. Den första lyckade gangsterfilmen i svenskhistoria, vi hade den usla "gangster" för några år sedan med Persbrandt och Bergqvist i huvudrollerna men här är huvudrollen den fantastiska Joel Kinnaman. Detta är en film som är riktigt spännande och känns väldigt internationell, är väl bara "storm" som varit i närheten av det inom svenskfilm. Man känner verkligen med karaktärerna och den är gjord med ett stort hjärta, det är fartfyllt men innehåller trots det mer djup än andra svenska filmer. Joel Kinnaman måste få guldbagge för bästa manliga huvudroll. Bästa svenska filmen hittils iår men har dock inte sett "för kärleken"

Betyg: CCCC

Små små steg


TACK

2003 så stod jag ensam kvar
hade ingen så hade inget val
var i kylan och mörkret som om bara det fanns
tvungen att göra något för komma någonstans
för första gången såg jag värme och ljus
följde bara med vindens sus
mötte vänner som jag aldrig trodde jag skulle få
äntligen kunde jag börja vandra och gå
nu är det verkligheten som bär mig
hade hoppats att du följt med för jag gillar dig
få sjunga den där sången
kanske för sista gången



Tack mina vänner för att ni har funnits där när jag behövt er.

Älskar er.

THE A-TEAM

THE A-TEAM
Filmen bygger på samma karaktärer som den kultförklarade serien med samma namn. Soldaterna Hannibal, Peck, Baracus och Murdock skickas iväg på ett uppdrag som inte är godkänt på högre ort och när sedan detta misslyckas blir de avstängda från all tjänstgöring, de ska dock inte ge sig utan strid. De rymmer och startar upp A-team, de ska ta reda på sanning om varför uppdraget misslyckades och vilka som ligger bakom. Det är rena explosionsfesten och skrattfesten, de exploderar flyplan, bilar och kontainrar. Liam Neeson gör ett bra jobb som Hannibal, Bradley Cooper gör ett bra jobb som casanovan Peck, Quinton Jackson som Baracus är svagaste delen i teamet och bäst är Sharlto Copley som Murdock. Han känner man igen främst ifrån förra årets succe "distict 9" och vilka garv han bjuder på, kanske årets skönaste karaktär. Det är ruskigt underhållande men hade kunnat sparat på krutet för man hinner knappt blinka mellan alla explosioner men helt klart sevärd. Den öppnar för en fortsättning men har gått ganska dåligt på bio så vi får vänta och se om det blir en film till, jag ser gärna att det blir det.

Betyg: CCC

ett kort inlägg

Kom nyss hem ifrån Idas kalas, det bjöds på trevligt sällskap och god tårta. Jag gillar verkligen familjen Gunnarsson, de är alla så trevliga och härliga att umgås med.

Imorn drar vännerna till grönan och sthlm men jag sitter kvar här hemma, ska äntligen kolla på snabba cash hade jag tänkt.

Polis, polis, samhällskris

Jag har haft många och långa samtal om poliser med olika folk, om de är bra eller dåliga. Jag har hela tiden sagt att jag inte gillar polisen och med det menar jag inte att alla poliser är dåliga människor utan att jag kan inte gilla en organisation som finns där för att göra rätt men allt för ofta gör fel. Man kan säga att de har ett tufft jobb, absolut är det tufft men det ger de ingen som helst rätt att göra som de gör. Vi har ett rättssystem som inte fungerar och vi har en polisorganisation som sköts på sitt felaktiga vis, det är samhällskris.

fy fan vad dåligt jag sovit

Andra dagen på tre dagar som jag sover dåligt, just nu så känns det som jag skulle kunna sova hur länge som helst. Jag gäspar hela tiden och hjärnan hänger med lagom mycket, så det gick in har säkert redan lämnat. Så här dåligt var det länge sedan jag sov men får hoppas på att det blir bättre till natten.

Idag har jag annars bara varit hemma hos Johanna och prata lite samtidigt som hon packade ner grejer i kartonger, ska till henne senare också och fortsätta prata.

Ta det lugnt!

Älskar er

textrader

David Urwitz - En eftermiddag
"Och allting bara rasar
En av hennes söner
Sköt sig i munnen
En eftermiddag
Han var ju bara barnet
Han skulle fylla 15
Men han tog en pistol
Och gav sig av"


Lars Winnerbäck - Tidvis
"men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst"


Melissa Horn - Falla fritt
"Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt"


Säkert - Det kommer bara leda till nått ont
"Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå"


Staffan Hellstrand & Lars Winnerbäck - Spökskepp
"Vi seglar på ett spökskepp
som ska gå i kvav
Genom viskande vindar och vågor
som drar oss mot öppet hav
Vi kan sjunka i virvlande vatten
Eller vaka oss rakt genom natten
Och ta oss iland igen"


Thåström - Fanfanfan
"Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du"


Kent - Hjärta
"Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta"









The twiligt saga: Eclipse

Eclipse
Bella är som vanligt i fara och har en vampyr efter sig som är ute efter hämnd, hon tvingas välja mellan Edward och Jacob samtidigt som en seriemördare härjar. Om man har sett de tidigare filmerna i serien så känner man igen sig, stirrande ögon, ett ansiktsuttryck, usel dialog och massa springande. Skådespeleriet påminner mycket om såpornas, "Våra bästa år" och "Glamour". Filmen tickar på utan att det känns som den går framåt och som jag sagt hela tiden så skulle detta göras bättre som serie för som film är det inte mycket att se. Kan vara sommarens sämsta film.

Betyg: C

De övriga filmerna i serien

Twilight CC
The twilight saga: New moon C

Nästan perfekt

"Alla sjöarna och skogarna
Natten är så varm och still
Och det är tjugo mil att åka
Och jag sover hela vägen in till stan
Alla ljus och alla ögon
Allt som jag har längtat till
Det är tyst i telefonen
Det är ingen som har sökt mig under dan"

18 dagar

Nu är det 18 dagar kvar tills jag fyller år men det är knappast så att jag längtar, det är bara en vanlig dag under ett år. Har aldrig firat den mer än att släktingarna har kommit förbi och så har vi barit familjen, det blir det inte iår. Mamma jobbar, pappa jobbar och sandra börjar skolan, det blir bra det. Har fått ett förslag på vad jag ska göra men vi får se hur det blir, som sagt inte ett dugg taggad till den dagen.

Men jag älskar er ändå.

Veckans lista

BRA
Bilbingo med mina underbara vänner.
Vattenpoker med Johanna och Emilia.

DÅLIGT
Tv-utbudet har varit iskallt.
Allsång på skansen gör en usel säsong.
Morden i Midsomer gjorde sitt sämsta avsnitt sedan starten.

VÄRT ATT VÄNTA PÅ
En tur ut till Leksandsommarland, det måste bli av.
The expendables på bio.
Harry Potter på bio.


söndag

Idag är det söndag och kan inte säga att jag har några direkta planer men hade tänkt att jag skulle se den senaste twilight filmen, måste ge den en sista chans efter två misslyckade filmer. Tror jag kommer tycka att den suger också så det kan bli kämpiga timmar, ska försöka se green zone också. Den med Matt Damon, har längtat så länge efter den.

Älskar er.

RSS 2.0