för alltid nattetid

Hur länge ska man vara fast i en situation man inte kan hantera, står mitt emellan som att det alltid är nattetid. Allt som varit perfekt så länge har nu blivit till ett pussel i tusen bitar som inte finner sin rätta plats, sitter fel och det känns som man är i ingentans. Hur kunde allt bli så jävla fel, detta är en riktig soppa i felbeslut och där framtiden är alldeles oviss.

Orkar inte skriva något på ett tag så kommer ta en paus här på bloggen och i livet, jag hör av mig när jag orkar och vill träffas.

Älskar er.


Vilket jävla helvete!

Alltså detta skulle ha varit ett glatt inlägg om den supertrevliga helgen som jag har haft men på ett litet ögonblick har det förvandlats till en av de värsta stunderna i mitt liv, mår inte alls bra just nu. En av mina närmaste vänner ligger just nu på sjukhuset i Uppsala med ett brutet bäckben, jag är så glad över att han har överlevt.

Jag älskar verkligen alla er i familjen som är drabbade, ta hand om er nu.


Detta har man sett förr!

I am number four
D.J Caruso som tidigare gjort Disturbia som var bra men senast gjorde han den vedervärdiga eagle eye, denna är betydligt bättre än den men inte mycket mer. John har sedan födseln burit på en stor hemlighet, han bär på övernaturliga krafter som gör att massa folk är ute efter honom. Han blir tvungen att rymma från stad till stad men till slut så verkar han ha slagit sig till ro i Ohio, där hans beskyddare Henri gör allt för skydda honom men till slut kommer hans öde i fatt honom. Han träffar dock andra människor med samma krafter, problemet är dock att de blir dödade en efter en och John är nummer fyra. Filmen är knappast nytänkande och man kan inte låta bli att tänka att detta har man sett förr, killen som hamnar någonstans han inte vill vara men att det är hans öde (terminatorserien är ett exempel). Filmen startar med en jakt i skogen som känns som tagen ur twilight för att sen gå över till valfri ungdomsserie och avsluta som buffy, mittenpartiet är det bästa av de tre. Den blir tyvärr aldrig riktigt intressant och slutet är fruktansvärt dåligt, svajigt skådespeleri hjälper inte till att höja filmn. En film som kommer passera obemärkt förbi, väldigt lättglömd.

Betyg: CC


Detta är inte bra!

The rite
Denna film ska inspireras av verkliga händelser, om detta stämmer lämnar jag över till andra att bestämma men som film fungerar det inte. Michael skickas till Vatikanen för att studera exorcism, han har en vacklande tro men han får träffa fader Lucas som fördriver sin tid med att driva bort demoner. Lucas har i uppdrag att övertyga Michael om att djävulen verkligen existerar. En del säger att detta är en skräckfilm, andra säger att det är en thriller men problemet är att den funkar som ingetdera. Någon skäckinjagande stämning byggs aldrig upp för att vara en skräckfilm och den är inte spännande som en thriller bör vara, man sitter och väntar på ett rafflande slut som aldrig kommer. Det känns som den fullkomligt står still i två timmar och det är inget bra betyg. Colin O'Donoghue som spelar Michael visar prov på uruselt spel och då hjälper det inte att han har Anthony Hopkins vid sin sida, som dock gör ett okey jobb.

Betyg:  C


Den är strålande!

Unknown
På gamla dar har Liam Neeson blivit något av en mästare på att agera i thrillers, så även här. Dr. Martin Harris kommer med sin fru till Berlin för att besöka en kongress där Professor Bressler medverkar, precis innan de ska checka in så upptäcker dock Martin att en väska fattas så han tar en taxi för att återvända till flygplatsen. På väg dit råkar han ut för en olycka där taxichauffören spelar hjälte, Martin vaknar sedan upp på sjukhuset efter att ha legat i koma i 4 dagar. Hans fru har inte besökt honom på sjukhuset så han tar sig snabbt till hotellet men där känner hans fru inte igen honom och hon har någon annan man vid sin sida, detta är upptakten till en ren mardröm för Martin som aldrig verkar ta slut. Detta är fruktansvärt bra, nervigt och spännande hela vägen till mål. Liam Neeson är grymt bra som Martin men övriga biroller är även bra där fantastiske Bruno Ganz övertygar allra mest, det finns inget att anmärka på förutom en biljjakt som är av de sämre slagen. Detta är ett måste och jag kommer slänga mig fram när den här släpps på dvd, längtar redan.

Betyg:  CCCC


Nu blir det hårdkörning framöver

Har gått upp sjukt mycket i vikt efter jag skadade knät eftersom jag inte har kunnat träna, körde 3x3km igår och det kändes bra. Ska ta 6km nästa gång, min förhoppning är att hinna 2 sträckor 6km den här veckan och så är det match på måndag. Vill komma i så bra form som möjligt till nästa innebandysäsong och självklart till de återstående matcherna av fotbollen, hoppas att det kommer bli bra. Har grym träningsvärk idag men det är det värt.

Fick en present igår av en som tog sommarlov igår, jag blev så glad och inser att man har världens bästa jobb som jag snart ska gå till också.

Älskar er.


Gissa filmen?

Filmen är svensk och enligt mig den bästa svenska filmen som någonsin gjorts, när det kom var det ett stort kliv framåt för svensk film för att den vågade vara annorlunda. Filmen blev hårt kritiserad av många föräldrar men hyllades av ungdomen, den kom precis rätt i tiden och visade upp en mörk värld bland ungomdarna. Kommer vi få se något sådant här inom svenskfilm igen, tvivlar starkt. Regissören gjorde även senare två mycket bra filmer som nästan är i samma klass men dock lite sämre.


Imorn tar en bra vecka slut men på måndag börjar en ny

Allt känns som jävla bra just nu, kan inte förklara riktigt hur det känns men det känns som man är mer levande än man någonsin har varit. Jag har underbara vänner som verkligen betyder allt för mig, även om jag inte träffar er lika ofta som förr så har ni en stor plats i mitt hjärta och det kommer inget att ändra på. Jag älskar er så mycket. Jobbet går superbra och jag trivs så bra men om mindre än två månader är mitt jobb över, kommer kännas jobbigt att ta farväl av alla samtidigt som kanske högskolan startar i samma veva så jag har något annat att tänka på. Just nu vill jag bara njuta av varje dag, vårda varje dag som om det vore den sista.

Älskar er.


Helgen

Ska iväg och jobba mina sista 3 timmar snart men tänkte skriva ett kort inlägg först, ett inlägg om vad som kommer ske imorn-söndag. Imorn ska jag in till stan och fira Sarah som tar studenten, ska bli roligt. På lördag ska jag kanske hitta på något med Allan, ska höra med honom om vi ska spela minigolf. På söndag ska jag fira Neo som fyller 2 år och då är det också 2 år sedan jag tog studenten, Hallå hörde jag en skål.

Musiktips: Om sanningen ska fram, Mr. Saxobeat.

Älskar er.


Pengarna är slut

Har varit en skön helg som tar slut idag, festat spelat minigolf och träffat väldigt mycket nytt folk. Har faktiskt inte kunnat varit bättre men kan säga att det kommer dröja bra länge innan jag dricker igen, min andra bakfylla var visseligen inte lika illa som den första men mådde inte bra. Kanske kan få roll i nästa baksmällanfilm.

Ska snart spela mitt sjätte runda minigolf för året och undrar om jag spelade så mycket under hela förra året, det tror jag inte. Skit roligt är det men måste komma under 50 slag någon gång detta år, 54 som bäst iår och är inte alls nöjd.

Simon vann BB, en värdig vinnare men nu hoppas jag kommer med i big brother 2012 om det nu blir något.

Imorn börjar jobbet igen, ska bli skönt faktiskt men längtar mest till fredag då det är Sarahs student och till måndag då det är forbollsmatch igen.

Nu är pengarna slut så får vänta till den 27 innan pengarna rullar in igen, dock så lägger jag undan nästan allt till resan i sommar så inte mycket cash kvar efter det inte.

Älskar er.


en låt på resan i sommar


ledig

Andra dagen jag är ledig idag och man har fått sovit ut ordentligt, imorn ska jag dock jobba men det ska bli skönt det också och 6 eller 7 barn kommer det att vara. Ganska lugnt alltså.

Igår tog syrran studenten och sen åkte vi hem och åt en supergod smörgåstårta, även om inte mamma hade gjort den själv så var den supergod och citygross kan man LITA på. Hade supertrevligt och på kvällen spelade jag min första match på 3 och en halv vecka, vi vann med 4-1 och jag gjorde ett mål. Jag kunde springa men ville inte köra på för fullt eftersom jag nyss blivit någorlunda bra i knä, jag var verkligen usel men förhoppningsvis blir det bättre till nästa match.

Idag ska jag bara ta det lugnt men hoppas att det blir lite minigolf kanske, alla är lediga så skulle vara så kul men beror lite på hur brorsan mår idag efter firmafesten.

Älskar er.


RSS 2.0