lite

Inte så mycket att raportera mer än att jag har skit ont i halsen, jag vill så gärna träna imorn men om jag inte blir bättre så är det nog ingen idé. Att vara sjuk på lördag är inte ett alternativ, det kommer att vara svårt nog. 08.20-16.20 är tiderna som gäller, blir sängen sen för kommer att vara utpumpad efter provet.

Ska snart se reprisen på blue bloods, en riktigt bra serie.

Älskar er.


Ranking BB-deltagarna

 1. Peter
 2. Martin
 3. Simon
 4. Gurkan
 5. Sara
 6. Katerina
 7. Christian
 8. Annie
 9. Rodney
 10. Patrik
 11. Madelene
 12. Sonia
 13. Vanessa

32 artister i melo 2012

 1. Jack Vresswijk
 2. Thomas Di leva
 3. September
 4. Ace of base
 5. Caroline Af Ugglas
 6. Mitt piano
 7. Mimikry
 8. Hammerfall
 9. Dead by april
 10. Lena Philipsson
 11. Orup
 12. Patrik Isaksson
 13. Lasse Lindh
 14. Frispråkarn
 15. Melody Club
 16. Lasse Stefanz
 17. BWO
 18. Love generation
 19. Uno Svenningsson
 20. Veronica Maggio
 21. Marie Picasso
 22. Markus Fagervall
 23. Amanda Jensen
 24. Sonja Alden (eller Sonja, Shirley och Sanna)
 25. Emilia
 26. E-Type
 27. Roxette
 28. Europe
 29. Hästpojken
 30. Mange Schmidt
 31. Markus Krunegård
 32. Martin Stenmarck

vilken helg!

I lördags spendera jag en heldag med crewet hemma hos Johanna, en riktigt härlig trerätters avslutades sedan med lite kortspel. Vi pratade om massa saker, bubbling blev det också men jag satt bredvid och pratade istället.

Igår så fortsatte lördagen med att jag och Johanna träffade Johannas syster Sandra och hennes kille Fredrik, det var riktigt skoj och sen hemfärd vid 7 tiden och då blev stockholm-båstad.

Denna vecka händer det massor, innebandyträning onsdags-torsdag, bodahallen på fredag och på lördagen högskoleprovet. Varför måste det ta sån jävla lång tid och varför får man inte gå ut när man är färdig, riktigt usla regler.

Älskar er.

Filmbetyg:
Hämnden  CCCC
Chloe  CCC
The other guys  CC


ett nattinlägg om BB

Alltså onsdagens och gårdagens avsnitt var så jävla roliga och fri från massa gnäll och grejer men en människa jag inte förstår mig på är Marisol, det går liksom inte att beskriva henne men hon är för mycket gånger 100. Visserligen ska man inte döma folk över ett tv-program men har väldigt svårt att se mig stå och prata med henne, utan att vilja gå därifrån.

Årets säsong har verkligen växt med tiden och är otroligt roligt att titta på, inte i klass med de första säsongerna men det är tveksamt om huset haft så många bra människor inne samtidigt. Man blir verkligen sugen på att få vara med i nästa säsong, om det blir någon men håller tummarna. Tror inte att det skulle kunna gynna mig framöver genom en medverkan men att ha roligt väger över.

Allt för mig.

Älskar er


Ranking BB-deltagarna

 1. Martin
 2. Peter
 3. Gurkan
 4. Simon
 5. Sara
 6. Patrik
 7. Annie
 8. Christian
 9. Rodney
 10. Katerina
 11. Vanessa
 12. Sonia
 13. Roza

det var det

Då var djurgården utslagna, spelar inte riktigt någon roll vilket lag som vinner men AIK hoppas jag på. Ska dock inte titta så noga men någon match kommer det nog bli. Här nedan följer en lista på spelare som borde bytas ut till nästan säsong.

UT
Daniel Widing
Stefan Ridderwall
Niklas Falk
Stefan Lassen
Josef Boumedienne
David Printz
Christian Eklund
Mark Owuya

IN
Gustaf Wesslau
Mikael Tellqvist
Daniel Tjärnqvist
Robin Figren
Robert Nilsson


dåså

Imorn ska jag åka väg och bubbla lite grann sen ska jag och Johanna hitta på något, vet inte riktigt vad men kort är ingen dålig gissning. Hon vill nog ha revansch efter krossen senast. På kvällen ska jag se Varg Veum, har för mig att den sög men ska ge den en ny chans och sedan blir det sängen för på söndagen blir det en tur till staden och köpa in lite smågrejer med far, Nathalie och gullungen Neo. 16.00 på söndag smäller också den 7 matchen mellan Luleå - Djurgården och redan nu är man nervös.

Ska gå och lägga mig nu så man orkar upp imorn, har sovit dåligt de senaste dagarna så skulle behöva sova lite längre.

Dvdbetyg

The last exorcism  CCC
Exam  CCCC
Unstoppable  CC
Takers  CCC
Saw 3D  C
Red  CCC
Kommissarie Winter: Den sista vintern  CCC

Nästa vecka kommer paranormal activity 2 ut, kommer hem i min brevlåda och fan vad den är bra.

Älskar er <3


sova

Igår var man hemma hos Johanna, spelade lite tv-spel och kollade på bb. Det var riktigt kul, sov även där och berättade en godnattsaga för henne så hon skulle somna och det gjorde hon men jag blev så pigg så låg vaken en bra stund och sov ganska dåligt inatt. Sov dock middag i 3 timmar så var ganska skönt, foten är inte alls bra efter fotbollsmatchen och den är fortfarande blå men förhoppningsvis så har det blivit bättre tills träningen på onsdag.

Imorn så ska jag till arbetsförmedlingen och lämna in papper om praktik, skulle vara grymt kul om man fick någon plats. Visserligen bara en månad men lite mer cash än nu iaf.

Ska kolla färdigt på säsong 7 av vänner nu men ska kolla på bb först, hörs senare.

Älskar er


Ranking BB-deltagarna

 1. Martin
 2. Peter
 3. Gurkan
 4. Sara
 5. Simon
 6. Vanessa
 7. Sonia
 8. Christian
 9. Annie
 10. Patrik
 11. Sanna
 12. Rodney
 13. Katerina
 14. Roza
 15. Nicky

jippi!

Kom nyss hem ifrån Valbo, följde med Johanna när hon lämnade i sin lånedator och hämtade tillbaka sin gamla. Tänkte att hon behövde lite sällskap. Nu ska jag byta om för träning om 30 min sedan ska jag titta klart på den första winterfilmen med Johan Gry i huvudrollen, ganska bra hittils. Ikväll blir det den andra winterfilmen med bullar och sportdryck.

Övrigt kan jag säga att jag nog inte kan äta choklad längre, mår jättedåligt när jag äter det så slutat med det nu annars är livet lugnt. Ska träffa Johanna lite längre imorn, på kvällen blir det hockey. Kom igen Djurgården.

Filmtips:
Scott Pilgrim VS. The world  CCCC
Going the distance  CC


Ä-by

Åker snart ut till Ä-by där man ska spendera resten utav dagen, äta lite mat, umgås och bara ta det lugnt. Imorn däremot händer det massor utav saker, en tur ut till valbo och ett inköp av nya fotbollsskor som man ska ösa in mål med. Viktigt. Melodifestivalen och kanske en tacokväll men hur som helst så kommer dagen bli perfekt, älskar hur det känns just nu.

ska ta en pirog nu men vi hörs någon gång.

Älskar er.


Filmtips:
Till det som är vackert  CCCC


Man finner inte

Man finner ingen början i tystnaden
Man finner ingen lösning i tryggheten
Man finner inga svar i minnena
Man finner inte livet i döden


Ranking BB-deltagarna

 1. Jessica
 2. Martin
 3. Peter
 4. Simon
 5. Tobias
 6. Christian
 7. Sanna
 8. Nicky
 9. Vanessa
 10. Sonia
 11. Sara
 12. Annie
 13. Cilla
 14. Katerina
 15. Rodney

(Gurkan och Roza har varit inne för kort tid)

 


RSS 2.0