flashback

På fredag är det nästan ett år sedan första kårkvällen och vad kan passa bättre än att gå dit igen, känslan kommer att vara ganska annorlunda men jag tror på en grym afton. Hela dagen är uppbokad och jag vet exakt vad jag ska göra, städa, springa i spåret, duscha, cykla till stan, handla och förfest. Det kommer bli en toppendag och jag försöker göra allt jag kan för att få det så likt den dagen, dock har jag lärt känna mig själv lite bättre så en outfit som är 100% jag blir det den här gången. 

cash

I veckan börjar skolan igen eller rättare sagt imorgon, ska bli kul att träffa klasskamraterna igen men det här sommarlovet har gått alldeles för fort. Har gjort mycket under den här sommaren, bara den veckan som var har gått hur fort som helst. Har ju tränat mycket och länge varje dag vilket klart har bidragit till det, ska spela fotboll imorn också så då blir ingen vila för min del. Sista matchen för säsongen, ska bli riktigt kul och hoppas den blir av bara.
 
Shopping kommer vara en stor del av nästa vecka, storhandla mat för första gången på länge, köpa spegel, köpa färg och säkert ännu mer men inget jag kommer på i skrivande stund.

1

Bara en dag kvar men jag saknar er så mycket, bara ett ord hade hjälpt...

En låt för allt

När jag är ledsen, arg eller känner mig ensam så finns det en låt som jag brukar spela. Valet kan kännas lite konstigt men den får mig att tänka på något annat för en stund, göra allt lite enklare.
 
Låten är: Anna Ternheim - Losing you

...

Nu börjar kroppen känna av att man tränat hårt de senaste tre veckorna, framför allt den här veckan kommer det bli extremt mycket. Vader och låren värker framför allt, bli spännande att se hur det blir efter löpningen, innebandyträningen och matchen imorn. Tror kroppen kommer vara rejält utpumpad, ska dessutom träna på torsdag igen.
 
Planer för övrigt så ska jag gå och se snabba cash 2 med Sarah, nästa vecka tror jag det blir och så börjar skolan på måndag då jag spelar min sista fotbollsmatch också. Om jag hinner åker jag direkt till innebandyträningen efter det.
 
Mina veckor framöver fram till upphållet kommer bestå utav 4 träningar i veckan + cykelturer till och från stan, ska även köra lite löpning samt annan styrkeaktivitet hemma. Så hårt jag tränar nu har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv, finns naturligtvis orsaker till det också. Framför allt är det jävligt roligt att hålla på med idrott.

...

Lyckades inte somna så tänkte skriva ett inlägg på bloggen instället, bloggar just nu på två bloggar så blir ganska mycket av den varan nu. Tränade igår kväll, har nog inte varit i sådan här bra form sedan 2008-2009 när jag gick på gymnasiet. Har äntligen hämtat upp mig för de två åren jag bodde hemma hos mamma och inte gjorde någon nytta. fettet börjar försvinna så nu är det bara musklerna som ska på plats. 
 
I övrigt ska jag kolla på 7 och halv timme av en filmserie jag inte ens gillar, twilight och vill inte lova för mycket men kan komma en rejäl sågning på min andra blogg någon gång i framtiden. Börjar antingen imorn eller på onsdag, fyra filmer som ska betas av och tur att första är någorlund okey ändå. Har inte ens sett breaking dawn part one så får väl se om det blir bu eller bä, lovade en kompis att jag skulle gå med henne på part two så får se hur det blir med det.
 
Filmer jag ska se på bio:
Snabba cash 2
Hypnotisören
The twilight saga: Breaking dawn part two
The hobbit
Skyfall
Call girl
Paranormal activity 4
Hassel - Privatspanaren (kanske)
Hamilton - men inte om det gäller din dotter (kanske)
Resident evil - Retribution (kanske)
Taken 2 (kanske)
Blondie (kanske)
 
 

Minne

Hittade en sak idag när jag höll på gå igenom lite i lägenheten, jag blev så glad över den grej jag hittade. Var en sak jag fick när låg på sjukhuset och hade hjärnskakning, skulle vilja lägga ut en bild men det går tyvärr inte av olika anledningar. Däremot så gjorde denna sak mig riktigt glad och nu har man lite energi igen! Ett härligt minne att ha kvar.

Slut

Rörande rörelser i stilla vatten
Trasig betong liggande i spruckna korridorer
Svartande ljus och blödande hjärtan om natten
Längre och längre bort fast du står där
 
Nästan perfekt men det var en brinnande bild
Inne i själen bär man på sorgen
Går tillbaka till ett slut för en ny början och ny grind
Molnen täcker solen och kyler ner borgen
 
Sida vid sida och inget som bär
Kasta en snöboll rakt in i den brinnande drömmen
Monstret finns alltid där
Följer alltid med strömmen
 
Allt har ett slut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

form

Jag vet att jag skriver mycket om min träning nu men jag har inte haft så här kul när jag har tränat på flera år, visst är det jobbigt men det är sjukt värt det. Ikväll spelade jag fotbollsmatch, märks att träningar börjar ge någonting nu för kondisen är verkligen helt okey men ska bli bättre. Kommer fortsätta köra olika cykelturer till stan och runt i stan, tänkte att man sen kan avancera upp till Valbo och tillbaka till Skutskär. 
 
Ska börja ta mig ut i spåret och springa lite också, tänkte köra lite på söndag och funkar det bra kör jag några turer i veckan där också. På tisdag har jag ingenting för mig så då kör jag nog ett pass, kanske både en tur på cykel till stan och en löptur i spåret.
 
Mina bästa vänner åker iväg till Egypten natten till söndag och det gillar jag inte, kommer vara sjukt tomt utan de men jag hoppas de får det superbra. Jag ska ändå träna mycket så hoppas jag kan tänka bort det men det vet jag inte kommer att gå, kommer ju inte höra ifrån de på en vecka. 
 
Mitt schema över nästa vecka och början på veckan efter det:
Mån-innebandy
Tis-Löpning och cykeltur
Ons-Innebandy
Tors-Fotboll
Fre-Cykeltur
Lör-Löpning och Maggio
Sön-Cykeltur
 
Mån - Ons-Lars Winnerbäck

ny dag

Igår var det innebandyträning, lite folk så blev målvaktsträning och man var lagom slut efter den kan jag säga men det var skönt också. Var löpning innan också och trots att man körde sitt eget race så gick det tyngre tyckte jag än första träningen, hade inget flyt tyckte jag men tror att den 4h långa cykelturen från i förrgår satt i. Hur som helst är det en ny dag idag och det är återigen dags för fotbollsmatch, ska bli grymt kul det också och hoppas man kan göra någon balja.
 
Imorn blir det en toppendag!! Hoppas jag...

onsdag

Cyklade 4h igår kväll till natten, lagom slut i kroppen efter det men bra träning inför kvällens löpning och innebandyträning. Ska bli jävligt skoj faktiskt att träna ikväll, blev ju ingen träning i måndags på grund utav dålig sömn så ikväll tänkte jag köra igen nu när man har fått sova lite.

...

Varför är det aldrig bra, så fort man reser sig från första smällen så kommer nästa, nästa och nästa. Till slut orkar man inte resa sig mer, varför ska man leva i en värld som hatar en.

lager

Imorn åker jag till lager 157 med Malin, Sandra och Patrik. Har aldrig varit där så det ska bli jätteroligt. Jag hoppas på morgondagen jättemycket och hoppas att den kommer att bli bra.
 
Idag så var ett litet minikalas hemma hos mig där hela familjen var bjuden, Kristina var också bjuden men hon tillhör  familjen nu. Tycker jag iaf. Min underbara vän Malin kom lite tidigare än övriga för att umgås och prata, lite fika blev det allt också. Proppmätta blev vi iaf.
 
Har haft fullt upp idag, gjort vaniljsås, städat, tvättat och diskat. Diskade gjorde jag både före och efter kalaset, gud vad mycket disk det blev och känns nästan som man hade mer skitig disk än ren men nu skinner allting ingen.
 
Nu sätter jag på en film och ser om det går att sova.

nya adressen till bloggen

http://allasinnen.bloggplatsen.se
 
startar med en recension utav the dark knight rises

short

Detta blir ett kort inlägg bara för att jag inte har så mycket att göra och rumstinar korvbröd så måste göra något under tiden, hungrig som bara den. Haft en toppendag som vanligt med Malin, världens underbaraste människa och snäll är hon. Jättesnäll faktiskt, en sådan person skulle världen må bra att ha fler utav. 
 
Nästa vecka blir det träningar för hela slanten, min kropp kommer helt ärligt att ta död på mig men samtidigt med egna val också. Måndag-innebandy, tisdag-cykeltur till Sandviken, onsdag-innebandy, torsdag-fotboll. Där har ni min träningsvecka min vänner, vill ju komma i form också så det är superbra att få den träningen. Cyklade ca 70km idag så kroppen är väldigt mör just nu, mat och cola ska rädda min natt/morgon innan det blir sängen.
 
Ska börja baka lite goda grejer om några timmar, kladdkaka bland annat och det är så gott.
 
Nä nu måste jag ha mat i min mage, tack och hej så länge.

ny blogg!

Inom kort kommer det att startas en ny blogg, en blogg som jag och min bror Mattias kommer att sköta om tillsammans. Jag kommer ha kvar denna blogg men inga fler filmrecensioner kommer att komma ut här utan det kommer att bli på den nystartade, när den startar får jag se men kommer länka så fort den är uppe. Mattias kommer att skriva mest, bland annat om hur hans liv ser ut, kommentarer om olika produkter som läsk och snacks medans vi båda kommer att lägga ut olika recensioner. Recensioner på tv-serier, filmer och musik med mera.

good!

Jag hoppas verkligen det här håller i sig nu, det går som en berg och dalbana hela tiden men just nu är man där uppe och det är så skönt. De tre-fyra senaste dagarna har varit riktigt superbra, innebandyn har så klart stor del i det men även min kära vän Malin som jag pratat/skrivit med ganska mycket den senaste tiden. Imorn ska jag vara med Sandra, på kvällen ska jag vara med Malin och sen ska vi två cykla till Furuvik. En toppendag!!
 
Kan inte säga att jag glömt eller förträngt det som var jobbigt men jag håller på att lägga det bakom mig iaf, det hjälper inte att sitta och tänka vad man hade kunnat göra annorlunda. Nu är det som det är och är det som det är nu, då gör det absolut ingenting.

rec 3

Rec 3 - Genesis  CC
Det är få skräckisar som jag uppskattat så mycket som rec 1 och 2 för den delen, den första filmen har dessutom fått kultstatus och därför skär det lite i hjärtat när man har gjort en uppföljare helt utan känsla. Det börjar dock bra med en handskakande kamera och full panik under ett bröllop men när sedan handkameran byts ut mot vanlig filmkamera så hamnar filmen riktigt snett i banan, det sprutar blod och det känns mer som en buskis än någon skräckfilm. Jag är väldigt besviken att de inte gjort en renodlad uppföljare utan fortsätter serien med en helt ny historia, tveksamt om man kommer vilja se fler filmer ur den här serien nu. Det känns som de har valt helt fel väg att gå men fyran är kanske bättre, får hoppas det iaf. 

innebandy

Man har hållit på med innebandy sedan man var sex år och det var nära att jag bestämde efter förra säsongen att lägga av med det förr gått, tog några månader för mig att bestämma för att köra på ett år till iaf. Måste säga att jag tyckte första träningen var riktigt rolig och det var kul att träna innebandy igen, först löpning och sen innebandy. Det är så klart svårt att skilja sig från någonting som varit en sådan stor del i ens liv men jag tar nu mera en säsong i taget, går det bra och jag har viljan så kanske jag kör på några säsonger till men just nu är jag glad över att köra den här säsongen.  

ensamhet

Egentid eller ensamhet var en gång i tiden något skönt och något jag njöt av, det var skönt att komma hem och sätta sig på sitt rum och bara inte göra någonting. Skriva, titta på tv eller bara ta det lugnt men tiderna har förändrats. Vet inte om det har att göra med att jag har en lägenhet och bor själv men jag tror inte det, tror omställningen från att vara arbetslös till att börja skolan har stor del i att jag börjarttycka om att ha folk runt omkring mig. Det är inte roligt att vara ensam, jag har fått några nya vänner och ju mer tid man spenderat med de desto mer ensam känner man sig när man inte är med de. Städning i all ära men det tar inte så lång tid, några timmar som flyger iväg och sen har man inget mer att göra.
 
Det finns dock räddningar, fotbollen och innebandyn. Två saker som tagit upp stor tid för mig under så många år, det blir ett skönt avbrott i vardagen och det är fantastiskt roligt. Imorgon är det innebandyträning, löpning innan och där får jag mig ett litet test om knät håller. Har fotbollsmatch på torsdag så skulle vara skönt med något positivt besked imorn, vill så gärna kunna träna och spela.

vin, Ja tack!

Nä då, inget vin idag för ska ha deckarmaraton hemma i min soffa. Arne Dahl deckarna, del 2 snart och sen går jag  över till Maria Wern och Van Veeteren. Inget OS idag tror jag.
 
20 dagar exakt kvar tills skolan börjar och det är väl inte direkt att man längtar, får se hur det andra året i skolan blir för första året gick väldigt fort.

Underbart

Regndroppe efter regndroppe slår mot mitt huvud
Allt stannar upp för en stund och man känner
Allt känns plötsligt så klart och bra
Mörkret vandrar sida vid sida med friden
Det är underbart

Dikter från skilda delar

you say you love me

but I love you more than I dare to say

more than I dare to know

therefore I keep my mouth shut


Det finns inte längre tid att se tillbaka

Marken är inte lika som lätt som förut

Månen tränger in igenom hålet

Mörkret faller ner ifrån himmelen

Tårarna rinner från kinden i ödets promenad

Allting har splittras och inte är som det ska

Men jag finns här, där och vad du än vill att att jag ska vara

Jag är din vän



not yet

Vi bär alla på en inre styrka
frågan är vad som händer när den tar slut

days

Haft två superdagar med världens bästa Malin, vi har spelat kubb, solat, haft filmmys, bakat och bara umgåts. Bästa dagarna på länge. Nu ska jag snart till henne igen, ska ta sällskap till ett barnkalas som vi ska till och efter det cyklar jag hem.
 
Mitt knä är sådär efter allt cyklande, 60-65 km på två dagar borde göra knät bättre eftersom det har funkat tidigare men den här gången funkar det inte alls. Haltar som fan och trots att jag masserar flera gånger per dag så hjälper det inte, det värker och gör ont mest hela tiden. Blir ingen träning imorn heller, dock ska jag träna upp knät så att jag kanske kan spela match på torsdag.
 
Var på Europe igår, det var det sämsta jag sett på mycket länge eller åtminstone var de kass. Att man stod ut i 1h och 20min är en gåta för mig, då var de inte ens färdiga men vi var tvungna att åka hem då för Malin skulle jobba. Mest misslyckade jag kollat på, sista sommarkvällen var inte heller super men då var ju mange makers bra iaf.

tonight

Nyss kollat på de svaga svenska insatserna i OS, nu blir det couronne och ikväll blir det filmkväll med världens bästa. Malin. Ska bli kul att träffa henne. Imorn kväll ska vi gå på europe också, blir två härliga kvällar.

ibland undrar man hur allt fungerar

Ska inte komma med ett inlägg om att jag tror på gud eller någonting men måste säga att saker och ting fortsätter att blåsa motvind, sen i söndags är det bakslag efter bakslag och jag tror inte att det har med otur att göra. Kan det   inte ha att göra med att man får sota för all skit man ställt till med tidigare i livet, jag tror och har trott hela tiden att saker och ting är förutbestämda. Att saker kommer att ske och att man inte kan påverka detta, kalla det ödet eller vad ni vill men jag tror att en del saker bara ska ske.

jaja

Ingenting utav den här dagen har ju blivit som jag kanske hade hoppats men fyra timmar kvar på dagen så mycket kan än hända, även om det inte kommer att göra det. Dum som man är så duschade man hemma så nu måste jag gå hem till mamma och pappa, skadade ju knät ännu en gång så kommer ta ett tag.
 
Hoppas eran dag har varit bra iaf.

inte rätt

Det handlar om att fortsätta orka ta sig upp fast man blir bombaderad utav smällar...

faller

När stjärnorna faller så faller vi med de
men ibland faller vi först

till de som aldrig fick chans att höras

Det finns allt för många i vårt land, i vår värld som drabbas av sjukdomen cancer. Denna sjukdom som bryter ner så mycket liv och människor förlorar liv, detta är en sjukdom som måste besegras. Jag fortsätter att skänka pengar för  jag vill inte att fler ska behöva sätta livet till, allt för många har redan gjort det.
 
Jag skickar nu en hälsning ifrån de som är drabbade och de som har drabbats, en röst från andra sidan. 
 
Hjälp oss besegra cancern!

RSS 2.0