planer

Imorn onsdag är det dags för utekväll igen, får se vart vi hamnar men hemma hos någon till att börja med och sen får vi se vad som händer. På torsdag ska jag ut på en gångtur med sällskap, efter det ska jag spela fotbollsmatch. Fredag får vi se, har lite lösa planer men inget som är bestämt. På lördag blir det fotbolls kvartsfinal och europe, helgen avslutas sen på söndag med älvkarlebymarknad skulle jag tro.
 
 

10 snygga kändisar

Ett inlägg där jag har tagit ut de jag tycker är de 10 snyggaste kändisarna, det finns andra som inte är kändisar som jag dock inte har tagit med. Bilder är utan inbördes ordning.
 

Maria Wern 8

Inte ens det förflutna  CCC

Maria Wern blir utsatt för hot, konstiga telefonsamtal och mordförsök. När sedan hon får besök utanför sitt eget hem bestämmer hon sig för att söka sig bort, till en klassträff med personer hon inte sett på 20 år. Problemen slutar dock inte där, sakta men säkert dör en efter en och de inser snart att mördaren måste vara en av de. En mördare med ett motiv gömt djupt nere i det förflutna. Eva Röse är som vanligt mycket bra och ett genidrag av castingteamet att samla flera av våra allra bästa skådespelerskor i samma film, förutom en som är så ruggigt fel castad och bjuder på rader av taskigt spel och önskar bara att hennes karaktär kunde tas bort ur historien. Dialogen är tyvärr bristfällig på många ställen och storyn har inget större djup i karaktärerna vilket är väldigt synd, fotot däremot är ruggigt snyggt och miljöerna används på ett bra sätt. Kan också tycka att man bör lägga lite mer krut på en biofilm än en vanlig tv-film, nya manusförfattare och en ny regissör men nu kör det på beprövade kort vilket tyvärr är till filmens nackdel. Den är dock tillräckligt stark för att få en trea i betyg, dock en väldigt svag.

Land

Jag kollar ut på det stilla vattnet
Grenar blåser ner en efter en
Jag sträcker mig ut min hand för att nå tryggare mark
För att nå glädjens land
Uppe på berget fälls det en tår men bara för att med tiden glömma bort detta spår

:'(

Har spelat minigolf och ska snart på bio med Emma.
 
Vilket roligt inlägg det här blev!

fallen angel


måndag

Idag så ska man kanske ta sig till rullsand för beachvolleyboll och sen på kvällen ska jag på bio hoppas jag, Maria Wernfilmen.
 
Allt för mig, godnatt

...

Detta vara en kass dag som började redan inatt och sen har det bara fortsatt, mycket skit på samma gång och ingenting har stämt. Man tar åt sig så jävla mycket fast man inte borde, sen hjälpte det inte direkt att det inte fanns  någon som kunde hitta på något heller. Hela dagen blev fel och jag gjorde fel, inget jag kan göra ogjort så det är som det är.
 
Jag kan inte vara mer än ledsen..

...

Det känns som en del av en själv har gått förlorad..

Träning

I veckan drar fotbollen igång igen, äntligen måste jag säga och ska spela med knäskydd för första gången. Jag hoppas att det hjälper att hålla knät på plats för orkar inte få ont efter varje match, ska dock bli väldigt kul att spela. Om två veckor drar innebandyträningarna igång igen, det ska bli väldigt kul det också så får man se om det blir någon säsong iår min förhoppning är att jag ska köra ett sista år men inte riktigt jag som bestämmer det just nu. 
 
Haft en bra dag trots att man varit inne och titta på tv, simning, rodd och fotboll har stått på schemat och snart blir det handboll.
 
Nu är det lite paus tills handbollen börjar så städa ska jag göra nu, det ska bli kul.

Christian Slater

Soldiers of fortune  CC
Ännu ett tv-spel som blivit film, denna gång inte via bioduken utan direkt till dvd men såm dålig är den inte och vi har fått se större katastoffer som nått vita duken. Vi har doom och alone in the dark som är bland de allra sämsta. Här har vi två soldater som ska träna 5 framgångsrika snubbar med helt skilda bakgrunder till riktiga soldater, detta visar sig lättare sagt än gjort och de stötter på stora problem på vägen. Den här filmen har lite glimt i ögat och inte gjord för att vara världens bästa film, däremot är det lite sorgligt att så många kända namn inte kan få upp denna film till vita duken men troligen hade de behövts mer pengar och en kändare regissör. Ving Rhames, Sean Bean, Christian Slater, Dominic Monaghan, James Cromwell och Freddy Rodríguez vilket dock alla dessa har en sak gemensamt. Ingen av de är så eftertraktade längre.
 
The river murders  C
En thriller om en jakt på en seriemördare, vad skiljer då denna film från mängden? Ingenting skulle jag vilja säga och det bjuds på den taskigt spel ifrån några skådespelare, vilket inte hjälper en urtråkig film direkt. Ray Liotta spelar en polis som blir misstänkt för mord efter att flera lik av folk han legat med dyker upp, samtidigt som han är avstängd försöker han rentvå sitt namn och finna sanningen. Detta är så tråkigt och klicheartat att man vet inte vad, om man nu ska göra en sån här film kan man väl åtminstone försöka göra någonting för att göra den någorlunda bra. Nej, en film som nog inte kommer nå sveriges gränser om jag får som jag vill.

blandat

I brist på annat och eftersom jag inte är ett dugg trött så slänger jag upp ännu ett inlägg, vad det ska handla om vet jag inte men det får vi se.
 
Skrev igår att den 27 juli var ett datum jag längtade till, blev inte riktigt så utan det blir ett annat datum så idag har det inte hänt något specielt. Ögoninflammationen börjar släppa, var svullen imorse och det såg för jävligt ut. Har haft solglasögon på mig hela dagen och kanske har hjälpt till, ser inte tillräckligt bra ut för att de ska åka av imorn men till på måndag tror jag nog att de ska vara av. Tog ett morgondopp men dock inte huvudet för vill inte få in något skit i ögat, var riktigt skönt och sen cyklade jag till mamma och pappa. Har spenderat hela dagen där, solade i två timmar och sen har jag spelat lite sällskapsspel med brorsan och han vann. 
 
Den 22 augusti smäller jag upp biografdörrarna igen, "the expendables 2" ska då ses. Tror inte på någon dunderfilm men Arnold är med lite mer än i första filmen så kan bli skoj, skrattar åt trailern när han är med i alla fall. 
 
Tiden tycker jag går för fort just nu, snart är det den 19 augusti och visst jag fyller år då men det händer både roliga  och tråkiga saker då. Roliga för de det gäller och tråkiga för mig, väldigt tråkiga.
 
Ska kolla på film nu, hoppas ni har det bra kära läsare så hörs vi.

Ondskan

Saker och ting behöver inte alltid vara så komplicerade som man till en början kan tro, ibland kan saker dock vara väldigt komplicerade. Helt enkelt för svåra att förstå sig på, människor olika agerande är för mig och säkert för många andra också en gåta. Ett exempel kan man ta den stora katastofen och dödsskjutningen i Denver, vissa människor skulle säga att gärningsmannen är sjuk och bör tas och hand medans andra skulle säga att han bör få dödsstraff. Att det är något allvarligt fel på han kan vi man absolut säga men att säga att han är sjuk skulle jag vilja säga är en grym felsägning, det finns andra som är sjuka som inte alls skadar andra människor och vad har i så fall fått den "sjukdom" som han säga besitta. Hemmet, videovåldet, de amerikanska vapenlagar eller mycket annat som debatterats kring frågan. Skulle säga att det är människan själv som är sjukdomen (om han nu beräknas ha en sjukdom), hans val har gett konsekvenser och det är alla val som han fattat som tagit honom till den han är nu.
 
Då undrar ni säkert vad jag tycker han ska få för straff, att han får pinna sig igenom resten av livet i en isoleringcell utan chans för att kunna få kontakt med andra människor. Dock skulle jag säga att inget straff i världen är tillräckligt, alla ondska som finns borde inte finnas men det finns tydligen någonstans i en del människors kroppar viljan av att skada. Vissa verkar vilja att världen ska brinna, jag vill att ondskan ska försvinna.

Att älska

Även om jag inte har ett förhållande så betyder inte det att jag inte har någon eller några att älska

datum jag längtar till<3

27 juli (idag)
4 augusti
10/11/12 augusti
18 augusti
27-28 augusti

Lyckligare nu

Orginalet är hur bra som helst men jag har skrivit om refrängen så att den passar bättre in på mig.
 
Linnea Henriksson - Lyckligare nu
 
Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år
för mig att bli äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Jag har legat vaken många nätter
Vänt tankar med mig själv
Jag har tänkt "varför fortsätta så här ännu mer"
Trots alla åren som har gått
Årstider som har flygit förbi
Minnena har slitit mig itu
På något sätt så har man stått ut
Och jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Foto

Eftersom snart år två börjar om ca en månad på studierna tänkte jag lägga ut lite bilder på mig från det år som har gått, en del av bilderna tillhör också höjdpunkten med året.
Sista bilden är tagen från Åland när vi firade Malin som blev 22 år, en väldigt lyckad och trevlig dag.

Heath Ledger

Heath Ledger fastnade aldrig i något fack och gjorde precis de filmer han ville göra, att han var en fullkomligt lysande skådespelare vet vi alla men när man tänker på honom tänker man också på hans familj. Hans dotter som aldrig mer får se sin far mer än genom filmens värld, en tragisk bortgång och Heath Ledger är saknad av många personer runt om i världen. Han fick en stor fanskala efter sin roll i den fantastiska "Brokeback moutain" men han fick egentligen aldrig något riktigt erkänande förens hans makalösa tolkning av "Jokern", i domedagsactionfilmen "the dark knight". När väl den nådde biograferna hade Heath Ledger redan avlidit av oavsiktlig överdos och fick aldrig ta del av alla hyllningar av sin rolltolkning, inte heller av den oscarsstatyett han tilldelades postumt vid oscarsgalan.
 
Hans sista film blev enormt omdiskuterad eftersom han aldrig hann fullfölja inspelningen, hans vänner Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell rykte då in och spelade in de scener som fanns kvar så att filmen kunde bli färdig. The imaginarium of doctor parnassus sågs av en väldigt liten skala men kommer ändå att bli ihågkommen, hur Heaths vänner trots sorg klarade av att filma klart filmen som troligtvis annars aldrig hade nått dagens ljus.
 
Heath Ledger är en legend och kommer trots sin bortgång för evigt leva vidare..

...

Jag kan nästan tycka det är smått sjukt hur nära man kan komma människor på kort tid, vet inte riktigt vad det är som gör att man passar så bra ihop heller trots att man är ganska olika varandra. Man vill bara umgås med de människor man tycker om och mår bra utav, därför kommer det kännas grymt tomt under den vecka som ni är borta men kommer krama er hej då och krama om er ordenligt när ni kommer hem.
 
Jag saknar er redan...

kan vinden ha vänt

Efter veckor med massa olika tankar som flyger runt i huvudet, saknad av amptit och stora sömnproblem kan nu kanske vinden ha vänt. Det är det där lilla som kan vända allting till bra igen och igår var nog en sån dag, en dag där vinden plötsligt blåste medvind igen. Hade det verkligen superkul och trots att kvällen slutade lite tidigt så gör det absolut ingenting, det var precis en sån kväll jag behövde. Inte bara för att jag blev full utan för att jag hade det roligt, blev visserligen ingen brännboll men det gjorde mig absolut ingenting.
 
Idag är det en ny dag, jag är så glad just nu att jag tror även denna kommer att bli toppen. Ska dessutom spendera några timmar nu med de jag älskar mest av allt.

uppföljare att vänta på

Mission impossible 5
Sherlock holmes 3
Iron man 3
Avengers 2
The amazing spider-man 2 och 3
The hobbit 2
Fast anf furious 6 och 7
Terminator 5
Snabba cash 2 och 3
Transformers 4
Bad boys 3
Hancock 2
I, robot 2
Independence day 2
Captain america 2
Hellboy 3
Con air 2
Top gun 2
Halloween 3
Johan Falk: Kodnamn Lisa (sista filmen för den här gången, lär bli fler!)
Indiana Jones 5
Paranormal activity 4
The fighter 2
Tomorrow when the war began 2
National treasure 3
Scream 5
X-men first class 2
Rambo 5
The expendables 2 och 3
The girl who played with the fire
the x-files 3
 
 

Wallander

Wallander - An event in autumn  CCC
En kvinna hamnar i vattnet efter ett besök på en färja och hittas senare vid en strand död, frågorna är många. Vem är hon?, föll hon eller blev hon knuffad? och vad gjorde hon på färjan?. Frågorna blir allt fler när ett gammalt lik hittas på gården som Wallander just köpt, liket visar sug efter en undersökning att den blev mördad samtidigt är det någon som smyger omkring runt gården. Två skilda händeler som till en början inte alls verkar kopplade till varandra visar sig ha mer gemensamt än Wallander och polisen kunnat ana. Kenneth gör ett strålande jobb som Wallander och det är faktiskt ganska spännande även om man listar ut lite väl tidigt hur allt hänger ihop, att man sedan inte vet så mycket om storyn är till filmens absoluta fördel. Det som är bra men tråkigt för Wallanderfilmerna med Krister Henriksson är att detta avsnitt känns minst lika påkostat som biofilmerna med han i titelrollen, vilket både är dåligt för honom och svensk film. Inte blir det bättre av att filmerna är bättre än de med Henriksson också och då är detta en tv-film, dock så läggs mycket krut på den här serien och är väldigt framgångsrik som tilldelats en rad med priser. Längtar efter mer.

filmbetyg

Gone (thriller)  CC
Avalon (svenskt drama)  CCC
Precious (drama)  CCCCC
Bröllopsfotografen (svensk komedi)  CCCC
De ofrivilliga (svenskt drama)  CCCC
The company men (drama)  CCCC
Bröderna Karlsson (svensk komedi)  CCC
The human centipede (skräck)  CCCC
The human centipede 2 (skräck)  CCCC
 

sthlm here I come!!!

Jag har funderar så mycket fram och tillbaka sedan i våras och inte riktigt kommit fram till någonting, nu 20 över tolv så har jag fattat ett viktigt beslut inför framtiden. Det blir flytt till Stockholm men inte till nästa vår utan när studierna är avslutade om 2 och halvt år, det känns super att ha bestämt sig och nu kan jag lägga det åt sidan. Kommer nog att jobba kvar i Skutskär så det blir att pendla kanske om jag inte skulle få jobb i Stockholm, vilket jag inte tror men just nu längtar jag bara till storstan och äntligen få bo där jag velat hela mitt liv.
 
 

två=ett

Två händer uppe i luften
Två olika viljor
Två olika skal och svar
Två val
En väg att gå

THE AMAZING SPIDER-MAN

THE AMAZING SPIDER-MAN  CCCC
En av årets mest efterlängtade film har alltså nått biograferna och måste säga att jag var stensäker på ett fiasko efter att ha sett första trailern, det såg inte alls bra ut och så såg man en 25 minuters smyggtitt och ändrade uppfattning helt. Det såg faktiskt ut som bolaget verkligen hade lagt ner hjärtat i produktionen, dialogen var bra, actionsekvenser hade kanske behövt en extraputsing men skådespeleriet är trots att filmens absolut största tillgång. Andrew Garfield som varit en personlig favorit hos mig efter red riding-trilogin, Emma Stone som har visat gång på gång hur bra hon är och Martin Sheen i en liten roll men fortfarande är han bra. Framför allt Garfield är som gjuten i sin roll och jag hoppas att han kan bli nästa stora superstjärna för det är han värd, kanske 2000-talets mest ouppmärksammade skådespelare. Det är en effektiv spänning som byggs upp och att visa mer utav att mannen bakom masken än mannen med masken är et genidrag, bästa superhjältefilmen sedan "the dark knight".
 
Till handlingen är det som vanligt, eller nästan iaf. Peter Parker lever i saknaden efter sin far med allt vad det innebär, han mobbas i skolan och saknar helt vänner. Allt detta tar en vändning när han får upp ett spår om sin far och hans arbete, ett spår som kommer förändra Peter Parkes liv för alltid.

...

Idag börjar ett nytt liv, inte för mig men för alla de som föds idag och jag hoppas de får ett bra liv... 

...

Det svåraste måste vara när man kommer till punkt då man inser att det man helst av allt vill ha, det man har drömt om och det man har levt för inte kommer att ske...

...

längtar tillbaka till när allt var bra...

12-07-13

Som en kniv som skär genom huden
Blod som rinner och slår mot mark
Saknad av att inte vara en del av något
Övergivna moln som drar vidare
Ben som skakar och som inte bär
En bår som rullar in

no tomorrow, ingen morgondag

All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, going nowhere

Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I wanna drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

Egen tolkning utav texten: Gary Jules - Mad world
 
Runt omkring ser jag döda ögon
Kalla platser, ett vilande hjärta
Dagarna lyser allt mörkare och ljusen börjar slockna
Jag kommer ingenstans, jag kommer ingenstans
 
Tårarna fyller ut mina dagar
Det går inte att förklara, det går inte att förklara
Gömmer mina sorger i egna handen
Det finns inget imorgon, inget imorgon
 
 

kvart över sju, 19.15

Hade haft en riktig deppdag där jag bara har suttit och deppat, kan bero på att jag sovit skitdåligt och när man äntligen har lyckats somna så är det något som gör att man vaknar på en gång. Pluggade på högskolan i två och en halv timme idag, helt själv och lite nya saker lärde man sig förhoppningsvis. Tenta om 6 och halv timme så får hoppas jag klarar det, inga större förhoppningar dock. Lite svårt att veta vad man ska kunna när man fått ca 150 st arter på varje del man ska kunna. 
 
På kvällen träffade jag iaf Pauline och Malin en stund, var tänkt att vi skulle till sommarkvällen men vart inte så utan hamnade hemma hos Linda där Alexander, Johannes och Tobias också var så det var riktigt kul att träffa nytt folk. Johannes och Alexander visste jag vilka det var sedan tidigare men inte umgåtts något med de tidigare men Tobias och Linda var nya bekantskaper, riktigt roligt. Efter det gick vi ner på stan och in på Allstar var inte så mycket folk, kunde inte stanna jättelänge heller för skulle med sista bussen hem men det var treligt ändå.
 
Just nu sitter jag och pluggar det sista inför tentan men huvuvdet är helt avstängt så får inte in något mer, får hoppas att det räcker då men annars blir det bara restuppgifter på 7,5 poäng.
 
Jag vet att jag inte är perfekt men jag hoppas fortfarande att ni kan gilla mig som jag är!
 

Annika Bengtzon-marathon

Sprängaren  CCC
Paradiset  C
Nobels testamente  CC
Prime time  CC
Studio sex  C
En ung flicka hittas naken, våldtagen och mördad, kopplingar dras till en strippklubb och politiska mörkläggningar. Filmen är helt fri från spänning och den står och tramper vatten, en seg väntan på ett väntat slut.
Den röda vargen  CC
En seriemördare går lös i Sverige och lämnar citat av Mao till offren, kopplingar dras till ett terrordåd som skedde i Luleå för 40 år sedan och ett dåd som militären gör allt för att tysta ner. Knappast något nytt att komma med i en ganska trist historia, slöseri med resurser när Stefan Sauk för en pytteliten roll som knappast går att jobba med.
Livstid  CC
En polis hittas mördad i sitt hem och frun drabbas av svår chock vilket tar henne in på sjukhus, deras son är dessutom spårlöst försvunnen. Frun anklagas för mordet på sin man man Annika Bengtzon tror inte på den förklaring och henne spår leder henne till mörka hemligheter hos den mördade polismannen, hemligheten som polisen gör allt för att de inte ska komma fram. Filmen stora behållning är Jonas Malmsjö och Ellen Mattsson som är strålande i viktiga biroller, Malin Crépin gör också ett helt okey jobb men är alldeles för bra för det här.
En plats i solen  CC
En svensk familj gas-mördas i Mallaga och Annika Bengtzon skickas för att lösa fallet, det visar sig att fallet har många ändar och ganska snart visar sig att det finns kopplingar till annan kriminell aktivitet. Magnus Krepper gör sig bra som polis i Spanien för i övrigt har inte filmen mycket att komma, det är inte särskilt spännande utan blir mest ganska trist och Yellow birds megaprojekt har inte visat upp något super resultat. Om det blir fler filmer återstår att se men nobels testamente floppade STORT på bio så allt beror på hur det går för de på dvd, mitt tips är att detta var det sista vi såg av Annika Bengtzon. 

Prime time

Prime time  CC

En känd programledare hittas avrättad i en av tv-bolagets bussar efter en fest, alla som befann sig på festen är misstänkt däribland en av Annikas vänner. En efter en släpps de alla men Annikas vän är kvar i polisen grepp, nu har det blivit personligt och Annika tänker göra som står i henne makt för att fånga den riktiga mördaren. Trailer visade upp en handling som tagen från valfri Agatha Christie-deckare men den här filmen blåser publiken på allt, noll i spänningsvärde och noll i att bry sig om hur det går. Hantverket är som vanligt okey men inte mer, den får inte igång någon puls och lämnar mycket att önska. Sedan att man får följa festens händelser från olika synvinklar ger ingen ny energi till filmen utan sänker den ännu mer, hyfsat skådespeleri men hade väntat mig mycket av den här filmen. Yellow birds jätteprojekt håller på att bli en riktigt soppa, två filmer och ingen är bra än så länge.
 

...

About love and the truth and
what you mean to me
And the truth is baby you're all that I need 

så är det

"Om det fanns fler som dig så skulle världen vara en bra plats att leva på"

Dessa ord eller liknade är det folk som sagt till mig rätt ofta de senaste två-tre åren, jag fortsätter att säga att det inte alls är så. Jag ser mig inte som bättre än någon annan utan snarare tvärtom, jag är sämre än de flesta människor och jag lovar er att med fler som mig skulle jorden gå under. 

vill

Varje gång jag tänker på ditt leende så fäller jag tårar
I en tid då man vandrade i trasiga korridorer och hjärtat pumpades med smärta
Det var du som var min styrka när alla klockor slutade slå och fick mig undvika kalla kårar
När jag blev lämnad i regnet och mörkret var allt jag såg bara svärta
Blev skadad och en hjälplös själ i ett rum, poänglösa ord dunkades in i min hjärna
Inget hjälpte och ingen såg vad som behövdes göra, kvar i ett skal där det inte fanns något att göra
Åren har gått och minnet har börjat vakla trots att du var mitt allt, du var min stjärna
Du lyste upp alla mörka dar och sa alla saker jag behövde höra
Lätt att säga att jag hatar dig men det gör jag inte, jag saknar dig
Även om det aldrig blev du och jag och inga ord har sagt på flera år så finns jag här kvar
Allt är bara dimma och vill att du ska komma ut och säga att du behöver mig
Det kommer aldrig hända, dessa ord kommer aldrig bli lästa men vill du veta hur jag känner så är detta ditt svar
 
JAG SAKNAR DIG ALLA DAGAR, IBLAND MINDRE OCH IBLAND MER
JAG VILL INTE HÖRA DIG SÄGA FÖRLÅT, VILL INTE ATT DU SKA VARA OLYCKLIG
JAG VILL BARA HA DIG I MITT LIV IGEN!
 
 
 
 

vet inte

Skulle ha lagt ut lite bilder från i helgen men la ut de på facebook istället, kanske kommer senare under veckan.
 
Nu är man där igen, sover skitdåligt hela tiden och är konstant trött utan att någonting hjälper. Det har inte funnits utrymme för någon sömn, huvudet har hela tiden varit full med tankar som snurrar i huvudet på mig och inga lösningar på någonting finner jag. Har lyckats sova väldigt skönt i helgen dock, totalt har det nog kommit upp i kanske 30-40 min sömn då jag har kunnat vara helt avslappnad. Jag vet inte vad som är värst, att tänka mycket eller att inte tänka alls. 
 
Beslut om saker har aldrig varit min starka sida, man kan helt ärligt säga att genom att titta på mig så ser man att jag tagit många felbeslut. Att jag valt fel vägar att vandra men jag ångrar ingenting, det kanske även var och är meningen att det ska vara så här. Jag har inte kommit så långt i livet som jag kanske hade hoppats, jag klagar inte för ibland är det bra och ibland är det inte så bra. Jag har två underbara bästa vänner som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, de skänker mig just nu den glädje som jag saknar eller de har alltid skänkt mig glädje men det är när man har det som mest jobbigt det är då man verkligen förstår hur mycket andra människor verkligen betyder. Jag älskar verkligen de två.
 
1 månad och 10 dagar kvar tills jag fyller år, 22 år och det är väl inte direkt att jag längtar men det blir nog bra det där. Den 20 ska jag på Norlie & KKV och 27-28 ska jag på Lars Winnerbäck, därför måste ju det bli den 19:e så att  de andra dagar kan komma. 

Super

Igår så firade vi Malin Löv med en tripp till Åland, vi som firade henne var Pauline, Peter och Liisa. Det kommer bilder därifrån senare och lilla plutt Malin är så sööööööööt!!! Hinderbana, brunch, spådomar, solande, mat,  drickande och underbart sällskap bestod resan utav.
 
På kvällen skulle jag ha gått ut på krogen med Malin och Pauline men det vart inte så, Pauline och Malin var för trötta men det stoppade inte mig för att ta mig in på interpool en snabbis. Full och glad var jag, väldigt trött på vägen hem och hela lägenheten skakade så blev chips och film vilket dock inte gav den effekt som jag ville. Blev bara mer trött och snurrandet slutade inte, nu är det dock borta.
 
Får se vad den här dagen har att erbjuda, en bra dag hoppas jag på iaf men det kommer det säkert att bli.
 
Nu ska jag iväg, hörs senare.
 
PUSS

skönt

Fri från både jobb och skola, nu blir det äventyr istället!

Brämmen

Idag tog man årets skönaste dopp, brämmen var platsen och Pauline, Malin, Liisa + småttingarna var sällskapet. Hur skönt som helst och sen hade jag med mig en överraskning till Malin och Pauline, ost, kex och frukt. Jag tror de tyckte det var gott och att de blev glada, hoppas på det.
 
Snart dags att sätta upp tältet för att kolla om alla grejerna finns till imorgon, jag vill inte men jag måste och myggbett kommer jag få. SKIT! Jaja bara tre skoldagar kvar och sen börjar mitt sommarlov och gud vad grejer som ska göras, hör ni ingenting av mig på länge då så är det för jag är på äventyr och har skitkul.
 
Vill inte riktigt bestämma mig för det än men kan vara den bästa sommaren hittils, jag hoppas på det iaf även om vädret har varit risigt så har ändå sällskapet varit det bästa.
 
Nu ska jag iväg men vi hörs.

...

Idag skulle jag haft skoldag men eftersom knät värkte så mycket igår blev det inget, känns faktiskt något bättre nu så får hoppas det håller i sig. Pluggade på lite hemma istället, gick ganska bra det också. Badade och spelade kubb tillsammans med bror fredrik, Malin och Pauline vilket var grymt trevligt, jag och fredrik tog hem segern med 3-2 i matcher så det var jämna matcher. En superhärlig dag avslutades sedan framför tvn med fredde, bröllop och jäkelskap.
 
Imorn är det min sista dag innan jag ger mig iväg på äventyr till Lingbo, stannar till på torsdag och sen fira Emma på kvällen så mycket att gör onsdag-torsdag. Bara tre skoldagar kvar nu och sen har jag sommarlov! 

Du kan inte se mina hål för jag tillåter det inte
Du kan inte dela min sorg för jag vill den ensam bära
Du kan inte höra mitt rop på hjälp för jag håller munnen stängd
Jag vill känna tro men i mitt hjärta mörkret gror
I mitt blod där rinner ensamheten,,,

Haft en superhärlig dag med Pauline och Malin på Ockelbomarknaden, spenderade lite pengar men fick väldigt ont i knät av att gå länge men det ska man inte gräva ner sig över. Badade senare på kvällen och det var väldigt skönt.
 
Igår var man på takida, hyr grymma som helst och då är inte jag ett inbitet fan men kanske kan bli för riktigt bra var de. Dagen i övrigt var inte mycket att jubla över men lite cider på kvällen gjorde mig på bättre humör, tur annars hade denna dag inte blivit lika bra som den blev. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla fotbollen, heja Spanien!

RSS 2.0