vad väljer man?

En städad lägenhet/hus/villa eller ett förhållande?
För mig är valet enkelt!

...

Ikväll skickar jag ett tak till mina vänner, ett specielt tack till ida.

en del av två

Jag ser henne skratta, jag hör hennes röst
Det går säkert över men det ger ingen tröst
jag kan inte glömma, det är bara så
hon finns där inom mig men är fri ändå
 

Håll ut!

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
Och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

något jag glömt :D

Har skrivit mycket inlägg den senaste tiden men glömt bort en viktig sak, har nu skaffat spotify premium och det känns superbra. Malin hjälpte mig med det, snäll och go hon.
 
Tack för det!!!
 
Sen den här sommaren har varit riktigt bra hittils och jag hoppas den fortsätter så, nu vill jag bara att smärtan i knät ska försvinna.

artister till melodifestivalen 2013

Dessa artister vill jag se 2013
 • Arvingarna
 • Suzzie Tapper
 • Mimikry
 • Kapten röd
 • Fronda
 • Norlie & KKV
 • Marie Picasso
 • Måns Zelmerlöv
 • Niklas Hillbom
 • The hives
 • Laleh
 • September
 • E-type
 • Eldkvarn
 • Lasse Berghagen
 • Rolandz
 • The moniker
 • Melody club
 • Basshunter
 • Agnes
 • Caroline af Ugglas
 • Thorsten Flinck
 • Daniel Lindström 
 • Amanda Jensen
 • Hästpojken
 • Martin Rolinski
 • Lili & Sussie
 • Magnus Carlsson
 • Uno Svenningsson
 • Carola
 • Vincent Pontare
 • Erik Segerstedt

Oj, så var det inte tänkt

Var meningen att man skulle sova lite men det blev ju inte alls som jag tänkt, blev kvar framför tvn och fifa med bror fredrik. Höll på till kvart i 8 på morgonen, 3 turneringssegrar och en förlust får man vara nöjd med. Ingen idé att gå och lägga sig nu heller för hundarna ska ut, jag ska äta mat, måste städa min lägenhet som jag knappt är i och så diska. Mycket saker att göra alltså.
 
Spelade korpenmatch igår och vi åkte på stortorsk, jag drog upp min gamla knäskada ifrån förra året och det känns inget vidare just nu. Haltar hur mycket som helst och det gör ont också, att vila och ligga och lata mig är inget som står på dagens schema. 
 
Nej, nu ska jag äta frukost.

VARFÖR?

Alla människor som jag har träffat och har varit intresserat utav har alltid varit upptagna, att de skulle ha velat bli tillsammans med mig om det varit singel är i alla fall inte särskilt troligt men ändå. Vet att jag inte är något pojkvänsmaterial utan är mer en som man har som vän, jag ska inte klaga allt för mycket för har underbara vänner men skulle vara skönt at ha någon också. Kommer dock inte ändra på mig för att de ska ske, jag är så här och kommer att för alltid förbli så här. Man vet inte allt som kommer hända i framtiden, rätt som det är så kan det faktiskt dyka upp någon och jag har tid att vänta på den rätta men problemet är att jag redan träffat den rätta men ändå så fel. Vissa saker är bara inte menade att ske.

står för det!

Har fått väldigt många kommentarer på att jag gått ner i vikt den senaste tiden, jag är också fullt medveten om detta och inget jag skäms över. Jag har varit stor en gång i tiden och vill verkligen inte bli det igen, jag är absolut inte mer nöjd med mig själv som smal eller någorlunda smal iaf men det är definitivt till stor fördel för mig som idrottar. Jag vill inte passa in i någon mal förutom min egna mal på hur jag vill att jag ska se ut, jag försöker göra så gott jag kan med det jag har. Jag kommer aldrig någonsin vara nöjd med mig själv men jag står för att jag tänker så, jag kommer aldrig vara något snygg men försöker ändå klä mig så att jag kan känna mig okey och inte vad andra tycker är okey. Jag står för det.
 
Fick sluta tidigare än bestämt idag och gick därmed hem strax innan klockan tre, varit en bra dag trots att jag varit ute i regnet för har kommit in i gruppen på ett bra sätt. Inte så många lektioner kvar och hoppas att det flyter på lika bra de kommande dagarna.
 
Haft en toppen helg med familjen Karlsson och Malin Löv, verkligen fyra dagar som jag behövde eller rättar sagt vi alla tre behövde. Kommer komma upp bilder ifrån det senare under veckan.
 
Som jag skrivit tidigare kommer det hända mycket under det här året och jag hoppas verkligen att det kan sluta i något positivt, vid den här tidpunkten nästa år kommer iaf mitt liv se lite annorlundare ut men troligen inte så mycket som jag skulle vilja. Vi får som sagt se men bara alla de nära mår bra som får man ändå vara mer än nöjd, utan alla de är man ingenting.
 
UTAN VÄNNER OCH FAMILJ ÄR MAN ENSAMMAST I VÄRLDEN!

På ett sånt jävla bra humör!!!!!

Så jävla glad idag, känns underbart och bättre kommer det att bli. Ska handla på IKEA idag, nya grejer till lägenheten och sen ska jag till Pauline där jag ska bjuda henne på jordgubbar och så ska hon få en överaskning. Malin kommer senare, hon ska också få jordgubbar och en överaskning hon också. Denna helg smygstartar idag kan man säga.

I helgen åker man som sagt iväg och jag kommer troligen inte att gå att nå så vill ni något får ni vänta tills jag kommer hem, det blir bra det här. Som jag har längtat till de här helgen, äntligen så ska jag göra något roligt och som jag behöver det. Sliten efter första året i skolan, mycket annat som det varit problem med och mycket som man går runt i huvudet på en.

Trots att det första året har bjudit på många skratt har det även psykiskt varit grymt påfrestande, man har i ärlighetens namn inte alls mått så bra. Jag hade dock mina stunder under året då jag mådde riktigt bra också, de betyder allt.

Ska inte klaga allt för mycket för nu mår jag bra, vi syns eller hörs.


IKEA

Detta ska inhandlas


...

Den här dagen började superbra och man är genast mycket mer sugen på att ta sig till skolan imorn, ut i skogen och leta upp trevliga saker. Går till fyra men resten av dagen är fullproppat med saker jag ska göra, träffa Malin och Pauline, Malin ska klippa mig och sen match på kvällen. På torsdag är det midsommarfirande på min kära vfu-plats, den kärlek man får från alla barnen går inte att beskriva. Jag älskar mitt framtida yrke. Har jättetrevligt ihop med personalen också.

På fredag drar jag iväg mot finnmarkerna med Malin, Pauline och Paulines familj, vi blir där hela helgen och detta är något jag längtat länge till. Bara komma bort från allting ett tag, tänka på något annat än det man gör i vardagen.

Får se vad som händer i juli/augusti, jag vill åka bort någonstans och det behöver inte vara särkilt långt men bara få göra något annat. Massa saker jag är sugen på, sthlm, leksands sommarland, Ullared och säker många fler saker jag inte kommer på nu.


En superlördag med mina hjärtan <3

Hade det riktigt trevligt igår, började med förfest hemma hos Pauline vid sju fram till halv tolv tror jag och sen fick jag, Malin och Pauline skjuts till Slick. Jag var skitfull redan på förfesten och drack upp en smirnoff på väg in till stan samt rosa pantern inne på slick, allting bara snurrade för mig och ett under att jag tog mig hem överhuvudtaget. Var länge sen jag var så full faktiskt men skönt var det.

Imorn är det måndag och min andra skoldag med sommarkursen, har bara föreläsning så slutar vid 12 vilket känns väldigt bra. Går på tisdag till 5, match på onsdag, midsommarfirande på friskolan på torsdag och fredag är det midsommar. Detta kommer bli en grym vecka känner jag på mig, eller jag hoppas på det åtminstone.

Städat och gjort det snyggt idag, oväntat att jag haft ork med tanke på att jag inte har sovit mer än två-tre timmar. Gick och la mig 7-8 för allting snurrade bara, var svårt att somna men lyckades till slut och så gick jag upp strax efter 10. Inte ett dugg bakis är jag heller, varit och köpt lite cola så jag ska jag vila upp mig lite här hemma.

10 dagar kvar och sen har jag sommarlov, mån-tis den här veckan, mån-ons + fredag vecka 26, vecka 27 tis-ons och vecka 28 går jag mån och tor. Sommarlov den 12 juli. Längtar.


Ingenting

Det man inte vet kan man inte glömma
Det man inte glömmer, det vet man
ändå så fattar man ingenting


Match ikväll

Fortfarande träningsvärk men förhoppningsvis så går det över ju länge dagar lider, match 17.30 så hoppas att den är borta då. Varit på friskolan nyss och lämnat saker jag lånat, ska tillbaka dit på torsdag för att fira midsommar med de. Kommer bli jättebra.

Imorn börjar sommarkursen, får se hur jobbigt det blir men ska vara ute hela dagen iaf och sen går jag till fyra men det kommer nog gå bra. Får pengar och det är det viktigaste, då kan man stå ut med vad som helst nästan.

Nej nu ska jag börja med lunchen.


Tv-serier med mängder utav sex

The l word  CCCCC
Tv-serien som tagit flera länder med storm och trots att serien innehåller mängder med sexscener är det knappast det som gör serien intressant, det intressanta är istället skildringen av världen runt omkring. Gaymänniskor är precis som vilka som helst eller bisexuella, en serie som i grund och botten handlar om vänskap och realationer. Man får under alla säsonger stötta på mängder utav kritik mot de som har svårt att acceptera två av samma kön som älskar varandra, en serie som har försökt och till viss del också lyckats ändra på fördomarna en del har. Man kan dock inte ändra på alla, tyvärr.

Tell me you love me  CCCC
En serie som enbart uppmärksammades på grund utav att det var så många sexscener i den 10 avsnitt långa serien, den borde dock ha uppmärksammats för mer än det. Den har smärtsamma scener om hur förhållanden håller på att gå isär och spricka, hur svartsjuka kan förstöra och att sex inte alltid är lösningen på ett lyckligt förhållande. Man får följa tre pars vägar genom deras liv och hur de alla tar hjälp av terapi för att få ordning på sina liv, en smärtsam skildring av förhållanden som är långt ifrån perfekta.

Californiacation  CCC
David Duchovnys comeback till tv-rutan skedde genom sexmissbrukaren Hank Moody, serien innehåller mängder med sex och naket men knappast det som är serien starka kort. Familjerelationen samt en gnutta humor gör serien väldigt svår att motstå, man tar den till sig och den går inte att väja sig emot. Budskapet är främst om nackdelarna med kändisskap, vilket tydligt lyfts fram och tror att många har tagit det till sig och ändrat sin livsstil.


Träna

Igår så cyklade jag mina andra tur för veckan till Gävle, tog lite länge tid men hade också grym träningvärk sedan i måndags och ännu värre idag. Kör min enda vilodag den här veckan idag, imorn blir det cykeltur till stan och match, fredag cykeltur till stan, lördag cykeltur till stan och söndag cykeltur till stan. Ska cykla hem alla de dagarna också så borde få grym kondition senare utav det, hoppas jag iaf.

Var hos Malin igår också, vi pratade och kollade på Glee. Jag hade jättetrevligt och så åkte vi till Skutskär och jag fick träffa Pauline en kort stund sedan gick jag hem, till Brosan och firade Neo och sen dömde innebandy. Lite rikare nu med andra ord.

Idag blir det alltså till att ta det lugnt, skönt ska det bli.

Ska äta mellanmål nu men vi hörs.


En superdag!

Det har varit en toppendag idag, inte ens att Sverige torskade mot Ukraina sänkte den. Cyklade in till stan idag, 45 min tog det och har bestämt mig att detta ska jag göra varenda dag nu. Inte riktigt eftersom jag inte får träna 7 dagar utan måste vila en dag men 6 dagar i veckan ska jag cykla fram och tillbaka mellan skutskär och gävle, ska bli superkul. Har bestämt mig också för att cykla till skolan istället för att åka buss till hösten, sparar nästan 800 kr plus att jag kommer i bättre form än någonsin.

Det är nu slut på coladrickandet på ett bra tag, ska försöka sluta helt och blir grymt stolt om jag klarar det men kan dock bli så senare att jag går över till ett glas i veckan beroeonde på hur väl träningen slår ut. Satsar verkligen på att komma i superform till nästa innebandysäsong, jag vill kunna känna att jag gjort mitt bästa åtminstone en säsong. Eftersom jag trorligtvis slutar efter nästa säsong så känns det bra att ha börjat köra hårt nu så jag har något att gå tillbaka till sen när jag slutat.

Inte bara på grund utav innebandyn jag har börjat hårdträna utan för jag vill börja känna mig någorlunda nöjd med min kropp, har sett att det redan efter bara några dagar har gett resultat så nu kör vi.

kl 8, 11, 14, 17, och 20.00 ska jag äta, känns bra att få lite struktur på saker och ting. Ska döma innebandy imorn också, får man lite mer pengar att röra sig med. Riktigt skönt, samtidigt får man röra på sig lite. Ska köra ett styrkepass imorn också, jobbigt men det är det värt.


ny energi, tack!

Jag är den person som ligger och drar i sängen men idag kände jag för det, var seg i hela kroppen så det kommer inte hända igen. Direkt efter jag gått upp och ätit frukost så cyklade jag till mamma och pappa, cyklade hem, till spåret och hem igen. Det regnade nämligen men när jag kom till spåret hade det blivit supervarmt och soligt, jag var helt slut när jag kom imål och sprang bara 3km. Tror det har med magen att göra för kände igår och idag att jag saknar någon energi alls i kroppen, förhoppningsvis blir det bättre imorn.

Första seriematchen och det ska bli grymt kul, Gävle strand är anhalten och jag satsar på att göra någon balja samt att laget vinner matchen.

Nu blir snart fotboll och mera fotboll, med andra ord fotboll hela kvällen.


Konstigt

Det är roligt det här med hur snabbt olika saker kan svänga, igår hade jag en jävla huvudvärk som exploderade i huvudet på mig men idag har jag ont i halsen istället så varje ord jag säger blir sliter på halsen. Har halstabletter hemma så förhoppningsvis så går det över, för övrigt är jag pigg som en nötkärna men hade gärna varit ute och sprungit idag. Får se om jag blir bättre isf så springer jag senare ikväll efter fotbollen.

Snart ägare av de nio första avsnitten av morden i midsomer med Neil Dudgeon i huvudrollen, betyder att man har alla avsnitt som sänts i Sverige. Gud vad glad jag är, även nio avsnitt till av Poirot så nu kommer sommaren bli fylld av mer mord hemma hos mig. Lycklig som ett litet barn nu, lika lycklig som Neo kommer bli på tisdag när han öppnar ett paket.

Portugal och Holland är nu illa ute och tror att båda kommer få det riktigt svårt att gå vidare nu, framför allt Holland. Idag blir det fotboll ut grupp C, imorn är det Sveriges grupp och jag missar första matchen mellan England-Frankrike för jag har match själv på gävle strand.

Nej undrar vad man nu ska hitta på, diskat och städningen blev för bra igår för att jag ska städa igen men kanske blir en cykeltur runt i skutskär. Småhärligt det.


LörDag

Som sagt hade man en superdag igår, iaf till kvällen då magonten kom tillbaka men nu har man tagit det lugnt och städat hela dagen. Kollat på fotboll också, lite kvar och dricka sen igår också så får se om man dricker upp det idag. Så varmt så skulle sitta fint med något svalkande.

Nu Tyskland-Portugal.


Studenten!!

Ullis tog studenten idag och det märktes att hon var glad över att det hade kommit så mycket folk för att gratta henne, det var hon värd. Medans hon körde sönder rösten av allt skrikande i stan så väntade jag med flera på att hon skulle komma i Bultbo, hon kom lite senare än avtalat men när man tar studenten gör det ingenting. Det bjöds på supergod mat, dryck och enastående sällskap.

Nu kör hon flak på stan, jag kör hårt på stan.

Hörs imorn när man festat klart.


snart är det fredag

Imorn händer det massor utav saker, ska vara med när vännen Ullis tar studenten och sen så ska jag festa ihop med Malin och Johanna. Det blir en härlig dag och efter vi förfestat ihop så skiljs vi åt, de går till ett ställe och jag går till ett annat. Spelar inte så stor roll för kommer ha trevligt ändå.

På tisdag är det exakt 3 år sedan jag tog studenten, hur mycket jag än har försökt tänka på annat under den här veckan så går det inte. Jag saknar min klasskamrater och mina lärare så oerhört mycket, hur mycket jag än vrider och vänder så är det de bästa åren i mitt liv. Jag har fått vänner via högskolan också, vänner som jag verkligen älskar men skolan är inte alls lika rolig där som på borgarskolan.

Nu är det inte bara det jag har tänkt mycket på under veckan utan mycket annat också, planerna över nästa sommar, efter jul och det är så mycket nu att jag bara vill lämna hjärnan hemma för en stund.

Nu blir det film iaf.


Den här gången är det på allvar!!

Jag har bestämt mig att den här gången blir det hårdkörning ända fram till säsongen drar igång, inge chips, cola, popcorn, godis eller någonting onyttigt utan nu blir det bara nyttiga grejer. Nyss hemkommen ifrån näsboda, 9km, 100 situps samt en cykeltur fram och tillbaka från berget så nu är kroppen ganska slut. Senare idag ska jag dit igen, jag har en tid som jag ska försöka komma under och tänker inte ge mig förens jag lyckas. Tiden är 13 sek, lyckades inte idag så får fortsätta köra på.

Tänkte köra ett litet simpass imorn i harnäs också, kan vara bra att variera träningen lite och måste verkligen fortsätta eftersom det är coopertest på torsdag. Jag vill verkligen inte komma över 13 sekunder, fick 13.30 sist och även om det var bättre än väntat så har jag sprungit mycket snabbare tidigare men då har man också varit i bättre form.

Så ser min dag ut imorn iaf, ska köra plugg också så jag kan ta mitt sommarlov. Två pluttuppgifter som jag ska lämna in, hoppas jag klarar de bara men det borde jag göra. Hur enkla som helst.

Här följer nu bilder ifrån nattens tur i spåret.


en sån där dag man inte kommer minnas

Dagen började ungefär där den slutade, ont i magen och en jävla huvudvärk. Mådde riktigt dåligt så orkade inte ta mig upp ur sängen förens efter tolv, tog mig över till Jocke iaf så han fick lite böcker och jag lånade film. Efter det städade jag men sen har det varit illa, haft kramper och skit hela kvällen men nu är det bra och nu ska jag snart göra det jag längtat efter hela dagen. Ut och springa i spåret, 3 km och har en tid jag måste slå och gräns jag vill försöka komma under den här veckan. 13 sekunder ska jag komma under, eftersom magen är bra nu så känns det rimligt att hoppas på.

Imorn blir det milen eller 6 km, har inte riktigt bestämt mig än men milen är så tråkig så kanske blir sexan två gånger istället. Ska komma i form nu och försöka sluta med cola, en kompis syrra dricker något jag tänkte börja testa så kanske man är i form i sommar. Måste komma igång med situpsen också, köra några såna imorn också. Satsar på 300 kanske.

Nej nu måste jag börja ladda skona för joggingturen, ska bli så jävla skönt.


Järnhimmelen

Iron sky  CCC
Nazisterna har sin anhalt på baksidan av månen och planerar en attack emot jorden, Adler har dock inte bara det i tankarna. Han vill ta över som fuhrer samt ledare över hela världen, en månlandade amerikan ska dock göra allt i sin makt för att stoppa hans ondeskefulla planer. Detta är riktigt frisk fläkt av alla utomjordingsserier och filmer som gjort de senaste åren, det skämtas med politiker, USA men framför allt så har den viktiga poänger och vill förmedla ett budskap. Världen är inte perfekt och en av filmens slutrepliker är, "det finnas mycket att lära" vilket det verkligen gör. En action/komedi med snygga effekter och bra skådespeleri, det luktar uppföljare och ett måste att se.


FILM

The Stig-Helmer story  CC
Efter kalkonen hälsoresan har Lasse Åberg tagit sin karaktär till uppväxten, ett vanligt förekommande i långa filmerserier och det är minst sagt klicheartat. En sådan här riktigt feel-good komedi som saknar humor och irrierande lätt sönderläst, trots detta så vävs man ändå in på något sätt men bra är det inte.

Nobels testamente  CC
Det svenska deckarträsket fortsätter trampa vatten, här i en thriller helt utan spänning eller finess. Annika Bengtsson hamnar mitt i ett skottdrama under nobelfesten, detta gör att hon blir nyckelvittne och förseed med yttrandeförbud där faller är mycket mer invecklat än man från början trott (för karaktärerna alltså). Allt för tidigt listar man ut hur det ligger till, inte blir saken bättre att de göra samma återkommande återblickar hela tiden som bara förstärker det man redan vet. Malin Crepin förtjänade ett bättre manus än det hon fått, tveksamt om de övriga filmerna är bättre. Fotot är supersnyggt.


Piranya 3DD  - (det största minus man kan ge)
Jag tyckte att första filmen var usel och tyvärr så är detta minst lika dåligt, om inte värre. De första fem-sex minuterna består enbart att nakna kroppar i närbild och usla effekter utav pirajorna, det återkommer sen i slutet då det är fullständig kaos under inspelningen. Detta är det sämsta jag sett sedan tre solar, riktigt uselt.


MånDag

Spenderade kvällen ihop med Pauline och Malin framför big brother finalen, Hanna J vann men tycker att årets säsong i helhet har varit ganska trist. Helt fel människor för min smak. När det var slut åkte jag hem till Malin och var där en stund och pratade lite, åkte hem och kollade på mästarnas mästare efter det. Nu tänkte jag börja kolla på någon film för är inte ett dugg trött, får väl se om man kommer i säng något inatt.


SönDag

Idag är det söndag och flera finaler står på schemat, mästarnas mästare samt big brother. Det ena programmet kommer nog få fler säsonger medans jag skulle bli grymt förvånad om det andra får det. Jag pratar så klart om big brother som haft ovanligt dåligt med tittare den här säsongen, knappa 150 000 ses som en grym besvikelse hos tv4 och inte blir det bättre av att ikonerna vill ha bort programmet från tv4:s tablå. Så när kamerorna släcks ikväll, vid elva-tiden så är det för gått för dokusåpan big brother. En annan Robinson spelar nu in sin sista säsong, dock så är farmen snart tillbaka och rykten sprids om att elvan nya satsning ska vara dokusåpan Baren. Kan tyckas som ett smart val, dock mer tveksam och känns mer som en paniklösning för att stoppa publiktappen hos tv4:s alla kanaler. Fångarna på fortet kommer dock tillbaka, den enda riktigt lyckade satsningen tv4 haft de senaste åren om man bortser från bonde söker fru, let's dance och solsidan.

Nu tackar jag för mig och återkommer senare ikväll eller inatt.


Den här helgen är fortfarande bra!!!

I fredags så städade jag, tvättade, diskade och åt mat hemma hos mamma och pappa. På kvällen åkte jag till Pauline för filmmys, eftersom jag skulle med bussen så stannde jag inte så länge men det blev några timmar iaf men det var jättekul. Igår så var jag och hälsade på bror och hans familj i Björnlunda, gick på marknad i Gnesta där det blåste storm och ösregnade vilket kändes skit. Frös hela tiden för var inte alls klädd för det men man kom hem igen iaf, superskönt. På kvällen så haded jag myskväll med Malin, gud vad kul det var och hade det jättetrevligt. När jag kom hem dock kunde det ha slutat med en skitkväll, Nicke hade smitit ut men som tur är hittad han hem igen. Han skrämde dock upp mig så mycket att jag inte kom i säng förens vid fem tiden, gör ingenting för han har varit supergosig!!

Nu håller jag på och tvättar, lite smågrejer bara så behöver nog bara två tvättar. Skönt, ska städa lite idag också.

Har beställt en supersnygg tavla som kommer passa super i min lägenhet, gud vad snygg den är alltså.


får skärpa mig

Alltså jag är inte den som klagar in vanliga fall men sedan skolan startade för ett års sedan har det funnits mycket att klaga, både i skolan och utanför. Jag lovar här och nu att jag ska bättra mig på den punkten att klaga mindre, kommer nog inte sluta klaga helt.

Mycket tankar man har i huvudet just nu, hur man ska lösa pengarproblmen är ett problem jag inte blir av med. Klarar dock av att betala alla räkningar vilket känns grymt skönt, skulle dock vilja göra något roligt också men har jag en jävla tur så kommer jag in via reservplatsen på sommarkursen.

Mycket kommer att förändras i alla fall till hösten, lägenheten kommer att göra en makeover, jag startar troligen igång minst sista innebandysäsong och mycket annat som kanske kommer ske. Hur som helst så tror jag resten av året kommer bli väldigt händelserikt.

Vad som än händer kommer jag finnas där om ni behöver, tvivla aldrig på det.


RSS 2.0