inte haft ont i magen på hela dagen

Bästa dagen på väldigt länge, omseminariet gick ju hur bra som helst idag och får hoppas läraren inte blev allt för sur för att man pratade mycket men det blev hon inte. Aldrig kännt mig så nöjd med någon redovisning i hela mitt liv, grymt nöjd. Jag bara pratade på, 30 min och jag fattar inte vart tiden tog vägen. Magen har inte krånglat på hela dagen så nu kan man börja köra hårdträning, äntligen! coopertest imorn, kommer vara grymt tungt men ska kämpa. Spelade match idag och vi vann med 2-0 och jag gjorde mål, grymt skönt. Dessutom att man fått spenderat några timmar med Malin och Pauline, det är ju grymt bra bara det.

Imorn är det sista skoldagen, helt sjukt att man gått ett år redan och det känns nästan som man nyss stod där utanför valhall och skulle börja men tiden går fort när man har roligt. Längtar redan lite till hösten, fast nä det gör jag inte för det händer mycket kul i sommar och faktiskt redan till helgen.

Trodde inte att det skulle gå så snabbt att plugga idag så kanske lägger mig och sover, eller så stannar jag upp hela natten. Svårt val faktiskt.


Härligt!!

Sverige vann ESC 2012, inte direkt överaskad men grymt skönt är det. Jag måste ha biljetter till finalen, jag älskar verkligen den tävlingen. Inte lika mycket som melodifestivalen men nästan, bara mina vänner och familj är viktigare i livet.

Haft två superdagar ihop med Malin nu, varit på kapten röd, solat, skrattat och umgåts. Jättekul har det varit och imorn blir det grupplugg inför redovisningen på tisdag, så roligt!

Magonten har kommit tillbaka men suttit på balkongen ett tag vilket gjorde det lite bättre, dock så blev det sämre när jag gick in igen.


Rådgivaren!!

Natten var hemskt senast, jag hade flera kramper och låg bara och skakade. Hela sängen var dyngblöt av svett så var tvungen att byta sängkläder imorse, det gick bra. Magen gick över och har bara haft en krampattack på hela dagen eller två eller några stycken, dock så har ingen varit så där illa som tidigare.

Solade med Sandra och Malin direkt efter skolan idag och brände mig hur mycket som helst, kommer se ut som en vandrande stoppskylt. Skulle ha åkt hem egentligen men sällskapet var så trevligt att det inte gick, vi pratade, spelade spel, åt mat, handlade och åkte till Valbo. Hon gav mig råd i shoppandet, alltså så snygga kläder som jag köpte alltså. Malin är grym!!! Gav henne lite tips och råd under kvällen också, ovanligt nog så gjorde hon som jag sa den här gången. Eller som jag tyckte iaf.

Nu är jag så sjukt trött att kroppen kan somna när som helst, imorn ska jag plugga hela dagen.

Hej svejs.


Magen

Magsmärtorna kommer och går, det enda som är bra är att jag har sluppit intervallsmärtorna i princip hela dagen iaf. Just nu har jag lite ont men har haft det mycket värre idag, men så fort jag fick tid att tänka på annat så blev det bättre.

Nu laddar jag för eurovision med popcorn, godis och cola. Lite glädje får man ibland iaf.

Tack för idag.


Detta är en pissdag!!!!

Jag trodde att hela min dag var spikad igår men det var den inte, ingenting att vad jag skulle ha gjort har jag hunnit med. Skulle ha varit förbi förskolan, varit till hälsocentralen och pluggat. Visserligen har jag hunnit plugga lite grann men inte alls så mycket jag velat, får väl se hur hur resten av dagen blir.

Skönt väder iaf så kan sitta på balkongen och ta det lite lugnt, det ska bli grymt skönt. Kolla lite på tv-avsnitten också, fyra timmar. Tur att det är eurovision ikväll.

Imorn är det sista skoldagen för den här veckan och sen ska jag inte plugg förens på söndag eller måste nog köra lite på dagen på lördag, usch vad jag vill ha lov nu.


Betyg på ESC i Semi 1

Montengro  -
Island  CC
Grekland  CC
Lettland  CCC
Albanien  CCC
Rumänien  C
Schweiz  CC
Belgien  CCC
Finland  CCCC
Israel  -
San marino  C
Cypern  CCCC
Danmark  C
Ryssland  CCCC
Ungern  CC
Österrike  -
Moldavien  -
Irland  C

vilken skit natt!!!!

Alltså jag har fantastiska vänner så det var skönt att de var med men hatar att vara på sjukhus och hade aldrig åkt in om jag varit själv, magen gällde det så klart. Det går inte att beskriva den smärtan som jag hade igår, tårarna rann dessutom och det bara krampade i magen. Det kom i olika omgångar, först så gjorde det ont i hela magen och sen drar det till på ett ställe och det gjorde så jävla ont.

Just nu har jag inge ont så kommer vänta in om jag skulle få smärtan tillbaka, då kommer jag åka in men tvivlar på att de skulle hitta något fel. Proverna är ju perfekta så får man ont så får jag försöka klara mig på alvedon, för någon morfin eller annan smärtlindring vägrar jag ta. Kanske tycker jag är dum som vägrar det men jag har hellre ont än tar något som jag inte vet vad jag får för reaktion på, hade jag dock haft lite morfin tillgängligt innan sjukhuset hade jag nog behövt det.


this is the night

Hade en riktigt trevlig kväll igår och hoppas på en minst lika trevlig ikväll, grillning tillsammans med Sandra, Malin och Johanna hemma hos den sistnämda. Inte mycket sömn inatt men beror mycket på att jag inte riktigt ville att dagen skulle ta slut, kollade på vänner när jag kom hem och sen somnade jag inte förens 4-5 nån gång.

Har märkt att jag funderat på mycket den senaste tiden, svårt att förstå varför man gjort det just nu bara. Det är tankar om allt och ingenting egentligen, samtidigt känner jag att jag mår ganska bra av det. En förklaring till varför man tänkt mycket på sista tiden är nog att man fått lite mer klarhet i vad man har sin plats, eller egentligen vetat det hela tiden men man kanske har sett allt mycket klarar eller jag vet inte. Ska inte lägga vikt i det där så mycket, vissa saker går inte förklara så då är det lika bra att strunta i att försöka.

Funderat lite på vad man ska göra efter man slutat skolan för det är väl lika bra, jag har insett att det bästa för mig är att dra mig vidare till den enda plats där jag känner att jag hör hemma i förutom Skutskär och det är Stockholm. Har börjat inse allt för väl att det nog inte alls kommer att bli som jag vill efter jag har gått ut så man får försöka röra på sig, starta upp något nytt för att man till slut kanske kan få det som man vill.

Kommer vara jobbigt att flytta ifrån alla vänner och familjen men alla kommer klara sig utmärkt, vi kommer fortfarande att träffas och så. Mina vänner är så bra människor att de kommer få ett bra liv och de kommer för alltid att finnas i mitt hjärta även om de är lite längre ifrån än tidigare.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar inför grillning i Gävle, nuså blir det god mat.

Ha det bra så hörs vi.


nyfunnen energi

Har saknat den där riktiga energin den senaste veckan men idag känner jag mig ganska pigg, första natten som jag sov någorlunda bra också. Har städat idag igen, städade igår också men var så missnöjd att jag var tvungen att fortsätta idag och nu är jag nöjd. Luktar nystädat och härligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig för imorn tar jag fram pluggrejerna igen, vad roligt det ska bli. Ska grilla på kvällen så det blir ganska skönt när man vet att man kan ta det lugnt på kvällen och tänka på något annat, väldigt skönt.

Nu ska jag snart åka hem till mamma och pappa, en väldigt kort stund bara för ska fixa grejer hemma hos mig.


BARA ord

Ord betyder ingenting när man gör tvärtemot det man säger


plugg

Igår så besökte jag min vfu-plats och utförde lite experiment med barnen, direkt efter det tog jag bussen in till stan för att kopiera lite sidor från en bok vi ska ha på seminariet på måndag. Hur mycket som helst att läsa. Sen efter det promenerade jag från högskolan till Sandra, var där en liten stund och sen gick vi till hemlingby och sen tillbaka. 11,5 km kom vi upp i, den träningen behövde jag. Sen var jag kvar hos Sandra en liten stund till innan jag gick mot bussen och skulle ta mig hem och plugga. Riktigt trevligt hade jag det med henne.

När jag väl öppnade dokumentet så såg jag att jag hade glömt att spara sist jag höll på att arbeta med uppgiften så en sida var borta så fick tänka om lite i arbetet, hade skrivit kortfattat om två andra djur också men nu fanns det inte tid att skriva om det så blev ett arbete med myran istället.

Inte nöjd men det får vara så nu.

Ikväll är det hockey och fram tills dess ska jag plugga som bara den, gud vad mycket jag ska plugga.


fotbollen igång igen

Ja igår var första fotbollsmatchen ute för säsongen och det gick väl sådär om man säger så, eftersom jag skadade knät förra säsongen och blev inte bra förens på hösten så ville jag helst inte gå in i duellerna. Var väldigt feg och var riktigt dålig, nästa match tänker jag satsa allt annars sabbar jag för laget. Vi storstryk i matchen också.

Idag är det skola igen, dock sovmorgon så det är skönt.


inte mycket

Inte mycket att berätta egentligen, pluggat färdigt för idag och det börjar kännas bättre nu när fler och fler uppgifter blir inlämnade. Tre stycken kvar och snart är det sommarlov, hur skönt ska inte det bli.

Sov hyfsat inatt, vaknar som vanligt flera gånger men det gör inte så mycket eftersom jag slapp vara trött när jag vaknade klockan 8 imorse. Låg kvar i sängen några minuter men det är inte min grej det där med att ligga och dra sig, går hellre upp istället.

Ja det var väl allt, hoppas eran dag har varit bra.


jodå

Vet inte riktigt hur jag ska göra med min fot, det syns inga fel på röntgen eller någonting men det gör bara ondare och ondare för var dag som går. Inte blev det bättre av att gå i skogen idag men det blir väl att hålla ut, mitt eget fel att det ska göra ont. Kom hem och la mig i badet iaf, fy fan vad skönt det var. Städade direkt efter det till mig dunka dunka lista, hemmafest.

Nu måste jag vila foten lite framför tvn så får vi se om jag inte somnar vid tvn inatt.


Kurt

This is the night, this is the night
I will be the star, lead me to your heart
This is my life, the simple life
That I’ve been waiting for, I’ll be back for more

Singing eh eh eh eh eh, yeah eh eh eh eh
Yeah eh eh eh eh, yeah eh eh eh
This is the night, this is the night
I’ll be flying high, this is the night


Vilken dag

Kl 10.15 idag startade min värsta mardröm, omtenta. Alltså var stensäker på allting till imorse då jag hade helt plötsligt glömt bort allting, ingenting satt och jag trodde att jag skulle plocka hem noll poäng. Jag klarade den dock, gick igenom svaren nu och fattar inte hur jag kunde bomma på några alltså men fick total blackout. Hade grym tur som klarade mig. Efter det följde jag med hem till Pauline, det var besiktning på hennes lägenhet och Malin var med också. Besiktningsmannen hade inte direkt gått någon charmkurs om man säger så och lilla plutten blev arg på honom, var han värd kan jag tycka. Efter det så spenderade jag lite tid med Johanna och efter det träffade jag Sandra, alltså ju mer jag lär känna henne desto mer blir jag imponerad utav henne. Det är sjukt hur mycket skit en människa kan få gå igenom på kort tid, alla lyckoönskningar till henne.

Var över till Jocke en stund på kvällen, satt och diskuterade lite skola, hockey och film. Som vanligt alltså. Det var trevligt.

Har suttit och pluggat på engelska artikeln nu, kan tycka att den är en aningen tråkig samtidigt som det känns som att vi läst något liknade redan men men läst den har jag gjort iaf.

Skulle ha gått och lagt mig för några timmar sedan och jag försökte men lyckades inte somna så nu sitter jag här och skriver blogg istället, ska dock ge sängen ett nytt försök nu.

I helgen blir det plugg och ska träffa Sandra också, härligt.¨

Godnatt


...

Vissa saker går INTE att förklara, de bara sker ändå.


Plugg var det ja

Var meningen att jag och Jocke skulle förbereda lite i pluggandet men blev inte riktigt som vi hade tänkt oss tror jag, blev snack om både hockey och film. En riktig superkväll alltså, lite plugg blev det också men ska köra stenhårt imorn istället.

Sitter och tänker just nu på vad härligt man kan ha det ibland, de där stunderna och ögonblicken som bara är helt magiska. Det är för de man lever, tråkigt att man upplever de allt för sällan bara.


Ännu mer kärlek <3

Vaknade upp strax efter åtta i morse och var tvungen att kolla på ett avsnitt av arkiv x, var skittrött så vilade lite i soffan och lyssna på musik efter det. Tog cykeln för att bege mig till Vårvik där Malin och Sandra väntade, var inte så mycket sol så vi begav oss hem till Malin istället. Pratade, spelade kort och tog det bara lugnt. Vi åkte sen till Ikea för tjejerna bleb hungriga, satt där ett tag och sen skjutsade de mig tillbaka till Vårvik där min cykel stod. Cyklade hem till mamma och pappa, åt lite mat och snart ska jag plugga.

Har skrattat nästan sjukligt mycket idag alltså, kunde inte sluta och fick så ont i magen men på ett bra sätt. Hade det fruktansvärt roligt så nu lever man kanske lite längre, mycket kärlek till de tjejerna.


Kärlek <3

Alltså idag har det varit en toppendag, vaknade sex-sju nånting och började med att ta det ganska lugnt. Kollade datorn, titta på tv och lyssna på musik. Körde igång disken vid 11-12 nånting och sen en liten städning innan det blev en tur in till stan, satt vid Gävle strand med Johanna och Ayman till sex ungefär och då gick vi hem till Johanna. Malin kom en stund senare och vi luggade och kollade på hockey, efter det blev det max och sen var Ayman super schysst som skjutsade hem mig.

Sen måste jag bara säga en väldigt viktig sak, i hela mitt liv har jag träffat folk som haft väldigt svårt för mig som person och det har varit lite mitt eget fel också. Därför blev jag så glad idag när jag fick ett sms, ett sms som jag kommer bära med mig resten av livet. Har inte varit vän med personen alls länge och får så fina ord sagda till mig, jag blev alldeles tårögd. Riktigt glad blev jag.

Nu har jag åter problem med magen, blev bra igår på dan men sämre igår kväll igen men nu är det riktigt illa alltså. Har så jävla ont, borde gå och lägga mig men vill vara uppe en liten stund till.


Lilla gumman

Pratade med härliga lillgumman i telefon för nån timme sedan, jobbigt att veta att en vän har det så svårt. Ska försöka hjälpa henne så gott det går iaf, hoppas på att allt löser sig till det bästa för henne. Det är hon värd. 


VÅRVIK

Jag har velat ta en cykeltur till vårvik hur länge som helst och bestämde mig att göra det idag när magonten släppte, tog inte jättelång tid men märks att man är otränad för låren är helt slut. Här kommer några bilder därifrån.


day two

Går kvällen blev tyvärr inte vad jag hade hoppats på men jag hade trevligt ändå, känns lite halvkul att dra ner stämningen för alla bara. Magen krånglade hela dagen igår, vet inte riktigt vad det är för fel och hade hoppats att det skulle ha gått över idag men det har det inte.

Skönt väder idag iaf så ska ta mig ut till mamma och pappa, orkar inte bara ligga i sängen hela dagen. Ska plugga lite också.


Så man vill att det ska vara

Kan inte påstå att jag den senaste tiden mått som bäst, kände både stor press och stress och kändes som jag svek de jag älskar som mest
Har nu kommit fram till en ny tid i mitt liv, en mur jag tagit mig över med stora kliv och fast det tog tid så är jag så jävla glad över att klarat denna strid.
Känner en stor glädje i mitt bröst, blir så glad över att träffa mina vänner och höra deras röst. Har funnits vid min sida och gett mig tröst vilket har fått mig att drömma om en bra höst, känner mig som störst.


skönt

Alltså jag behövde en sådan här kväll där jag slapp tänka på skolan, har haft Johanna här en stund och även Malin. Pratade, kollade på hockey och spelade lite couronne. Kändes bra att få spela min musik för en gångs skull, lika bra att passa på för kommer nog dröja ett tag till nästa gång.


trött.....

Var nära att man somnade idag iskolan, förstår inte hur jag kunde vara så trött eftersom jag sov inatt men men klarade av sista delen utav dagen riktigt bra tycker jag. Wordfeud domination har man haft under dagen, motståndarna har inte en suck av chans.

Ska snart hem dock och då blir det inget mer för idag, criminal minds ska jag titta på.

Lyssnar på gamla klassiker som Hej Monica och boten anna, tänk att de kom för så länge sen.


DU <3

Du har fått bära med dig alla dina sår i allt för många år, jag fäller en tår för en tid som inte borde vara så
Du är personen som väckte min hopp för din egen del sa det stopp, vill att du ska ner till ett klarblått hav och hela din kropp
Jag hoppas att du en dag blir glad, att du finner din inre stad även om den ligger på en helt annan breddgrad
DU FÖRTJÄNAR DET!!

hon <3

En underbar person av hela sitt blod, en man vill sitta bredvid vid ett matbord
Fyller andras hjärtan med glädje även fast hennes eget brinner, vill bara att smärtan hennes försvinner
För livet i hennes ögon lyser, varför står hon där ensam i mörkret och fryser?
Allting känns så jävla fel, vill bara att hon åter ska le och inte i helvetets eldar vandra mer
Till stor del i mitt liv, vandrat vid min sida i nästan samma kliv och har vunnit en strid
Vill att hon ska vara lycklig och så, vet inte hur det kommer att bli då men jag vill bara att hon ska orka gå

HON, HON, HON, HON ja HON måste få vara bäst!


...

Det var svårt och vinna, fast du va stor och stark
Så du krigar här i livet, men tog din mark
Ödet ville annorlunda, du dog i knark
Jag minns hur vi busade lekar, ha någon rolig fight
Du ville lämna skiten men det blev knas bror
Hur längesen va det vi satt vid ett matbord
Har så mycket mer att säga än ett par ord
Du hade humor och rolig stil
Men börja mixa med saker som tog ditt liv
Och farsan han mår skit som inte stod brevid
Du va personen som jag saknade varje dag när jag vaknade
Men man lär sig förtränga det för att inte få tillbaka det
Du kände samma, du ville jobba med kids som hade hamnat snett
Du var ju där själv och hade haft andra grepp
Känns så konstigt, har inte nog med ord
JAG SAKNAR DIG MIN STOREBROR!

När jag var liten var du min stjärna
Våra hjärtan brann och du fanns nära
(min storebror)
När jag var liten var du min stjärna
Vi lekte runt och du fanns nära

(min storebror)

Jag hade drömmar om att återförenas, länge sen senast
I drömmen hängde vi genast, det menas det alltid fetast
Men dem hitta dig på söder i en lägenhet där
Sen kom snutarna till farsan, nu är läget så här
Eller fast man kanske visste det är vägen det bär
Men inte här och nu, vad händer, vilken jävla misär
Saker rann över mig, det kändes bara galet skumt
Svårt och greppa, svårt att fatta, kan vara punkt
Men vi fick ett sånt avsked och rosen den las ner
Vi hyllade dig som inte kommer tillbax mer
Det känns så tomt, har inte nog med ord
JAG SAKNAR DIG MIN STOREBROR!

När jag var liten var du min stjärna
Våra hjärtan brann och du fanns nära
(min storebror)
När jag var liten var du min stjärna
Vi lekte runt och du fanns nära
(min storebror)

Nu står jag ensam och min hand är tom
Många bär ditt minne till alla tomma rum

När jag var liten var du min stjärna
Våra hjärtan brann och du fanns nära
(min storebror)
När jag var liten var du min stjärna
Vi lekte runt och du fanns nära

(min storebror)

Sista april

Det blev en superhärlig kväll igår med Sandra och Malin, massa fulla människor på stan men tänkte inte allt för mycket på det under våran långa promenad genom stan. Här kommer lite bilder.

RSS 2.0