på resande fot på ett stillande hav

När jag inte har något att göra, vilket inte är så ofta nu för tiden så känns det verkligen tomt. Det är som att tiden går men allt står still men jag har hittat något som kan göra mig glad under den tiden. Jag har börjat kolla på bilder som väcker minnen inom mig, minnen som det är tveksamt om man kommer få uppleva igen. Alltså nya saker som  får mig att må lika bra, tänker framför allt på mina två bästa vänner. På något sätt får de fram det bästa ur mig, jag har känt Pauline och Malin i bara ett och ett halv år men det är nog den bästa stunden jag upplevt. Det har varit många skratt, glädje och tårar tillsammans och vad som händer så kommer de betyda allt för mig. Om vi går åt skilda håll och våra vägar inte längre korsas så har jag i alla fall fått spendera en viss tid med de, något annat kan man ej begära.
 
Jag älskar de och kommer alltid att göra det!
 
 

:D

Spelade match idag mot Hofors och vann med 9-4, var länge sedan jag var så nöjd med min egen insats. Hamnar absolut topp 5 av de matcher jag spelat, hela laget spelade så jävla bra också så man är väldigt glad just nu. Eftersom de varit som det har varit de senaste veckorna kändes det här som en välbehövlig pusch framåt, väldigt glad över att jag valde att fortsätta spela innebandy. Just nu känns det som jag kan spela några år till.
 
Nu tar jag det bara lugnt framför soffan, dåligt med sömn inatt på grund av bror så kommer nog att somna fort inatt.

...

Dags för ett nytt inlägg igen då, vet inte varför egentligen jag behåller den här bloggen för skriver ju nästan aldrig längre men men här kommer iaf ett inlägg. Det är svårt att finns någon riktig glädje just nu, när man mår dåligt själv kan man åtminstone glädjas över att andra som har de bra men nu när alla de närmsta har det jobbigt kan man inte det. Hellre att jag själv mår dåligt och alla mina vänner kan få må bra, de förtjänar verkligen att få vara glada.
 
Så snälla låt mina vänner få vara glada!

...

mina känslor stannar inne tills jag väljer att släppa ut de
och de som vet de vet och några till bör veta
dagar och veckor som går
smärta och kampen om att få ut orden är svår
det hjälper inte att ligga i sängen och fälla en tår
krama om en vän och värmen som det ger
försöker låsa in allt inom mig men folk ser
jag vet ingenting om hur det ska sluta
vill bara att det inte ska falla mer Löv 

...

Jag vilar under himmelen
i höst på min planet
Jag sjunger för mig själv, fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet

...

ikväll är der seriepremiär för div.5 laget, ska bli jävligt skoj att spela igen. Inte spelat en match sedan i våras så man får väl se hur det här går, matchen spelas iaf mot Älvkarleby vilket blir en riktigt prestigematch eftersom det är derby.
 
Mycket kul som händer nästa vecka, ska köra 3 dagars och det var två år sedan jag gjorde det senast så vi får se hur det här går. Längtar inte till söndagen om man säger så. Familjen på torsdag, Rosenström på fredag och halloweenfest på lördag. Detta kommer nog bli den bästa helgen någonsin. Ska förfesta innan Rosenström med Ingela, Elin och Malin också vilket ska bli jävligt skoj. Elin och Ingela som man bara hejar på ibland och småpratar lite så det ska bli spännande att se hur det blir, hur grymt som helst skulle jag tro.
 
Vill bara säga att jag har världens bästa vänner, vet inte hur man ska kunna klara sig utan de.

RSS 2.0