veckan

Idag och imorn är man hundvakt för mamma och pappa är i Ullared, kul att få hem lite nya saker iaf men lite drygt bir det när man har praktiken samtidigt. De kommer hem imorn iaf och jag har en kort dag imorn, slutar kl 1 och sen ska jag ta det lugnt. Lång dag på tisdag och sen kort dag på onsdag, cykar direkt till Gävle efter det och måste få klart uppgiften samt läsa allting till på torsdag. Fredag ska jag till sandviken och kolla på David Lindgren, inget fan men min kusin ska spela och blir kul att se och höra. På lördagkväll blir det en kväll med mat och vin, en lugn kväll. På söndag ska jag ligga i sängen och sova, bara ta det lugnt.
 
Borde få ett brev om återbesök hos sjukhuset också, kolla upp om operationen har varit lyckad för det hoppas jag. Har ju match om två veckor, vill kunna spela.
 
Snart börjar sista kursen för den här terminen också, ska bli skönt med lite sommarlov sen även om jag hoppas på lite plugg på sommaren också.

härligt väder

Trots att det har regnat en del så tycker jag ändå att det har varit ett härligt väder ute idag, imorn blir det varmare och dessutom så blir det soligt. Tror inte det kan bli mycket bättre, blir en bra vecka det här. I helgen åker jag till Gävle, blir dock bara där fram till lördag kväll/natt men det blir skönt att få vara ensam lite.
 
Ska försöka ta en löptur varje dag så man har lite kondis till fotbollen drar igång igen, ska minst köra 3 km och sen när det blir varmare blir det milen. Känns som ett bra schema för min träning, bara det inte blir något bakslag på knät för det skulle jag inte orka.
 
Nästa vecka drar skolan igång igen, på fredagen ska jag se min släkting spela och kolla på David Lindgren. På lördagen blir den en kväll med sällskap, mat och dryck. 

VFU

Inte gjort mycket annat än varit på praktiken i veckan, det varit kul samtidigt som det sliter på energin till så pass att man inte orkar göra något annat än att typ jogga lite grann. Var till Uppsala i tisdags också, det var kul att lyssna på saker och ting så man fick lite perspektiv. Riktigt intressant.
 
Nu till helgen åker jag iväg till Björnlunda men kommer tillbaka samma dag, nämligen lördag och sen blir det en slapphelg i soffan förmodligen och ska bege mig ut på en rejäl löptur också tänkte jag. Nästa helg spenderar jag dock tiden i Gävle, plugg, klippning, härligt sällskap och hundvakt. Det blir jobbigt men snart blir det vila ifrån plugg och sånt, då ska jag bara träna och träna och börja spela fotboll. Säsongen drar igång i maj, äntligen säger jag.
 
Nu ska jag äta mat snart och kolla lite på tv.

saker som ska köpas in om jag kommer in på sommarkurserna

Kläder
Inredningssaker
Ny dator
Presenter
Nöjen

praktik

Gick bra på praktiken idag fram tills lunch, tappade all min energi och fick en extrem huvudvärk men efter tre timmars sömn blev man bättre. Nu är man pigg och ser fram emot praktiken imorn, ska bli riktigt kul och tiden går så fort när man har något att längta till. Åker ju tillbaka till Gävle imorn och får ännu fler härliga dagar, även om det mest kommer att bli plugg så älskar jag lägenheten så mycket att det inte gör något.
 
Gav elementary en ny chans idag, inte lika bra som den engelska nyversionen men den håller ändå. Kanske blir bättre ju längre det får, hoppas det. Älskar att ha serier att kolla på.

GÄVLE

Spenderat min tid i Gävle sedan i torsdagskväll och haft det toppen, satt ihop möbler, promenerat, tagit det lugnt, firat lilla Linda, Grillning med klasskamrater och umgåts lite med Malin. Det har varit en toppenhelg och har en jättehärlig känsla i magen över flytten, känns så bra allting och roligare kommer det säkert att bli. Känns som detta är det bästa beslut jag har fattat på väldigt länge, kommer förhoppningvis bli en bra tid det här.
 
Nu är det praktik som gäller i två dagar och sen åker jag in igen, jag trivs så fruktansvärt bra och det är nästan sjukt. Visst är det lite tomt utan mitt fläskberg till katt men det går bra ändå, ska se till att njuta de har fem dagarna i lägenheten nu för vet inte när jag tar mig dit nästa gång. Den 24 april blir jag gävlebo på heltid och skolan drar igång den 25, en spännande tid. Kommer bli mycket löpträning för att komma i form men kommer säkert att lyckas, måste försöka vara positiv men svårt när man inte får de svar man vill ha ifrån knät. Jag hoppas att detta går över och inte är permanent för då är det slut på idrott för min del, den del av livet jag inte vill förlora för då har jag ingenting.

RSS 2.0