inte haft tid

Ett tag sedan jag bloggade nu men har inte riktigt haft tid för det kan jag säga, har varit hundvakt och sen hjälpt Pauline flytta in i sin nya lägenhet. I lördagskväll var jag på Johannas mamma födelsedagskalas, var kvar där till tjugo i ett ungefär och då åkte jag hem till mamma och pappa. Efter det tog jag mina grejer och åkte hem till mig, somnade nästan direkt.

Igår så skulle jag och Jocke ha pluggat men det blev ingenting med det, Jocke vaknade 9 på kvällen. Helt sjukt och jag kom hem strax innan fem och började städa, blev väl klar halv sju tror jag. Dagen flög verkligen iväg, var på IKEA igår också. Blev nästan 400 kr fattigare men det var det värt.

Den värsta besvikelsen över att inte ha kommit in på sommarkursen har lagt sig, har insett att det kommer lösa sig med pengar ändå även om jag inte kan köpa de grejer till lägenheten som jag ville ha men jag kan göra två roliga saker minst i sommar. En av de kommer bli Malins födelsedag.

Nej blir det lite mat i magen så hörs vi en annan dag.


Mirakel

Vissa saker kan man bara inte förstå att det har skett, jag tror på mirakel för jag har sett det ske.


money

Storhandlat idag, nu kommer man klara sig resten av den här månaden iaf. Över tusen spänn handlade man för, cola så klart också. När jag kollat klart på fotbollen ska ja ta ett litet skumbad, fy fan vad härligt. 3200 kr kvar och mindre efter söndagen beroende på om beskedet på fredag är positivt eller negativt, ett positivt blir det en tripp till IKEA. Kommer inte köpa spegelen dock, spar den till nästa gång jag får pengar.

Snart sängen också, skola imorn.


ORD

Om ord kunde skapa lycka skulle jorden vara en perfekt plats att leva på, tyvärr är det inte så. Inte alls.


idag och imorgon

Började dagen idag att hälsa på hos familjen Sjöstrand/Andersson, det var trevligt må jag säga och blev kvar där nån timme. Pratade om film, hockey VM och lite skola. Imorn blir det mer av den varan när man ska till max, hyfsat tidigt ska vi dit och sen på kvällen blir det storhandling.

Bakade en kladdkaka igår, aldrig varit så nöjd med någonting jag gjort i hela mitt liv men tyvärr för min vikt så är den redan slut men har bestämt mig att nu blir det en hårdkörning. Köra väldigt hårda löppass så man är i form till fotbollen börjar, köra lite styrka också så får se hur det går.

Blir en dag framför tvn idag tror jag, har inte direkt några planer så att det blir lugnt. Ska diska lite också men det går fort, en tallrik, en sked och en form.


Hockey

Trots att elitserien är över intresserar man sig fortfarande, ska kolla på ottawa-rangers snart och sen börjar hockey VM om bara en vecka ca. Sverige har enligt mitt tycke det bästa VM-lager på flera år, skulle dock behöva ha in en riktigt bra back men bara det blir guld så är jag nöjd.

Majonässmacka och sportdryck får det bli, måste ut och springa imorn efter en dag med onyttigheter.


<3 forever I hope

Tänkte idag på allt roligt som skett under mitt första år på högskolan, trots att det varit tungt utanför i livet så har man ändå så härliga minnen därifrån som man aldrig kommer förlora. Träffat massa härliga människor, där det finns två stycken som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Malin och Pauline. Jocke är också en härlig person som man verkligen kommit in på livet, har verkligen roligt ihop med honom och hans familj. Tessan och Loke.

För att åter gå tillbaka till Malin och Pauline så går det inte att beskriva hur mycket de betytt för mig, utan de hade jag aldrig kunnat stå för den jag är och saker och ting hade sett väldigt annorlunda ut.

Allting varar inte för evigt men vissa saker hoppas jag får förbli som det är, försöker i alla fall ta vara på den tid jag får med alla på bästa sätt för som sagt en dag kan det vara slut.

Nu min dag, för ovanligheten skull så var jag tvungen att städa lite idag för katten lossar massa. Bara fjärde gången den här veckan, dock ingen skurning av golv utan bara dammsugning men skurar nog imorn istället. Varit hemma hos familjen tre gånger, kollat på tv, suttit vid datorn och spenderat lite tid med vänner.

Nu ska jag göra scones, kolla på tv och dricka cola. Jag älskar cola.


Mini

Mästarnas mästare, BB och mord och inga visor står på tv-schemat ikväll. Jocke håller på att fixa massa filmer som jag ska kolla på också, får se om de hinner bli klara annars vet jag inte vad det blir ikväll.

Nästa vecka blir det bio, max och party. Det kommer bli bästa helgen på länge det här, eller på ett bra tag iaf.

Nu ska jag iväg på en minipromenad men vi hörs.


FOTON


inatt sov jag

Gick och la mig ungefär 4 och sov riktigt länge idag, inte ett dugg trött iaf och håller på att tvätta för fullt. Får se vad som händer ikväll, ska skynda mig iväg till affären nu iaf och sen ska jag äta mat. Pannkakor.

Skitonödigt inlägg det här men nu vet ni att jag lever iaf.


godnatt

Nej nu har jag varit vaken för länge, måste gå och sova nu så man orkar med morgondagen eller den här dagen för det är ju snart morgon. Inga planer men kan vara skönt att få vara utvilad för en gångs skull. Fastnade framför tvn, ser man en bra film så måste man se den klart. The dark knight för kanske 20 gången eller nått sånt där.

Sov gott underbara läsare, vi kanske syns någon dag.


800 meter

När det känns som
Inget längre spelar nån roll
Poängen med att finnas
Börjar närma sig noll
Jag vet hur det är
Det är så man känner ibland


Hörs då

Hade hoppats att det skulle bli en sjunde avgörade match på lördag men nu blir det en helt ledig helg istället, får se vad man ska hitta på.

Idag blir det skola iaf, ska hoppas på bussen om en halv timme ungefär. Två föreläsningar och dagen är över kl 12, sen är man ledig fram till torsdag nästa vecka. Så här kan det vara att gå i skolan ibland.

Fredagar finns det absolut ingenting att titta på, let's dance är det största programmet och det kan jag inte kolla på för det är så dåligt. Hade varit skönt att haft pengar nu, då hade det blivit bio.

Nej du blir det att borsta tänderna.


Nuså

Sitter med mackan i hand och får i mig lite frukost, ska ta bussen in till stan snart för skoldag nummer två den här veckan. Ikväll blir det hockey.

Vad jag ska göra resten av veckan har jag ingen aning om, tvättstuga på lördag iaf och kanske hockey beroende på hur det går ikväll men annars är schemat ganska tomt.

Just nu längtar jag till fotbollssäsongen ska dra igång utomhus, visserligen har vi spelat inomhus och även om jag gjorde mål så behöver jag spela utomhus där jag är som bäst.


ESC fovoriter

Här nedan följer de tre bästa eurovisionlåtarna genom tiderna enligt mig, samtliga tre från landet Bosnien. Finns några låtar som är i närheten, Serbien med Molitva, Finland med hard rock hallelujah och Isreal med Millim bland annat.

När jag blundar

Som en sjö utan vatten, som en lykta utan ljus
Ett liv utan färger, det är inte du
Nå’n man ser då man blundar, som en ängel framför
Nå’n som hjälper en och flyga då man glömt hur man gör
Kär utan känslor eller skratta utan ljud
Ett liv utan färger, det är inte du
Nå’n som glömt alla bekymmer, en kvinna med mod
Nå’n som fattar vad man känner fast man talar utan ord


Det känns bra

Tänk att jag kunde få känna mig lite glad igen, det känns faktiskt helt fantastiskt skönt att nästan allt det jobbiga man gått runt och burit på är över. Det kommer svänga någon gång men hoppas att det hänger i sig en bra stund nu, hoppas.

morning

Snart dags för första skoldagen den här veckan, går fram till 15.45 men sen är jag ledig fram till torsdag så det är skönt. När jag kommer hem kommer jag nog lägga mig och vila ett tag, magen är inte bättre idag så om man lägger sig lite kanske det blir bättre även om jag sov rätt länge inatt.


Friendship never ends

Har fler vänner än någonsin, hoppas att man får behålla allihopa.


sjuk?

Har haft ont i magen i två dagar nu, igår var det inte alls som i fredags men det var inte bra. Hade en katastoff huvudvärk hela dagen igår också, inte helt borta nu men det känns bättre. Tog en alvedon vid nio och la mig och sov, somnade direkt men vaknade vid ett och sedan dess har man varit uppe. Tror att detta kan ha hängt i kroppen ett tag men på grund utav att man mått så dåligt psykiskt inte brytit ut men nu så, skola imorn så får väl se hur det här går.

Har tänt ljus i hela lägenheten nu för att få igång lite mysstämning, det funkar och så jävla nöjd med inköpen från Mio igår att lägenheten börjar se riktigt bra ut nu. En bokhylla till, en spegel och lite annat smått så är lägenheten komplett. En tapetsering utav sovrummet ska bli av också, kommer älska min lägenhet när allt är klart. Måste bara säga att doftljus är världens bästa uppfinning, nej kanske inte men en riktigt bra sådan.

Hoppas att eran natt och resten av dagen blir toppen.


Tack<3

En kort inlägg men dock det viktigaste jag någonsin skrivit, tack som hemskt mycket Malin Löv, Pauline Karlsson och Johanna Gunnarsson för att ni stöttat och hjälpt mig igenom den här tuffa tiden. Jag kommer aldrig glömma det! Ett tack ska också Sandra Friberg ha som hjälpte mig idag att få känna mig glad, all lycka önskar jag er allihop.

Joakim Sjöstrand, Emma Ybert och Michael Engberg har dessutom legat till stor grund till att man orkat stå ut med all skit, ett tack till er också.

Det sista tacket går till min familj, ni är underbara allihop.


Fredagen den 13

Då var dagen jag väntat på här, hela veckan har jag väntat på att det ska bli fredag. Idag kommer allt ställas på sin spets och idag startar en ny början, det är dags att ta tag i saker och ting hur jobbigt det än kan bli.

Kommer att vara med Johanna och Malin en stund på dan, det är ett måste om jag ska kunna klara av resten utav dagen. Det är jobbigt men samtidigt hoppas jag att det kommer kännas skönt när den här dagen väl är över, får se vad som kommer hända i framtiden men ska försöka leva i nuet.


L.B

"Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
och jag förtjänar hur jag mår
två hinkar salt i mina sår" 

//Ludwig Bell


Tonight

Allt är inte så skönt och härligt som man ibland önskar att det är, ikväll kan det dock bli så där som man önskar att det är.


SVART

Precis efter ljuset har slocknat blir det svart
När natten sakta smyger sig på blir det svart
När smärtan tar över din kropp blir det svart
Sekunden när ögonen stängs blir det svart
När man tror ingen annan ser blir det svart
När skogarna rasar och skotten ekar blir det svart
När inget annat finns kvar blir det svart

dags igen då

Allt börjar om igen


När tiden är inne

Orden trängs i min mun, vill komma ut men jag vet inte hur
Hjärtslagen är så tunga och orkar inte tänker eller vänta mer
Tänk att sanningen kan svärta och smärta så
Jag är ingen annan utan precis samma nu som då
Det är väntan som är det jobbiga just för tillfället
Men en dag kommer smällen, när tiden är inne

THE ARTIST

The artist
George är en framgångsrik stumfilms skådespelare vars tillvaro vänds upp och ner när han träffar Peggy, en ung kvinna med skådespelardrömmar som får sin chans genom en liten roll i en utav Georges filmer. Detta blir startpunkt för en lovande karriär medan George karriär går åt motsatt riktning, samtidigt blåser en förändrings vind genom filmbranschen. När jag såg trailern till den här filmen första gången kändes den genast som en oscarsvinnare, det var någonting som man fastnade för direkt men trodde verkligen inte att jag skulle älska filmen så mycket som jag gör. Det är en stumfilm och den är svartvit, skulle lika gärna kunna vara gjorde för flera år sedan med tanke på hantverket. Filmen är helt klanderfri och budskapet som den sänder ut får nog filmbranschen att eka, detta är ett av de största mästerverken någonsin och något liknande lär man inte få se på många år och man ens får göra det något mer.

Betyg: CCCCC


sexigt?

Har stött på så många som tycker det är sexigt med uniform eller sjukhuskläder men tycker inte alls att det är nå sexigt däremot så har jag hittat något jag tycker är riktigt sexigt, när tjejer tränar på gym. Måste vara det sexigaste som finns.

Men nu bort från ytligheten och in i verkligheten, bästa dagen på länge idag och har haft så mycket att göra att man inte tänkt på någonting alls förutom det man håller på med. Tvättat, städat, diskat och spelat fotbollsmatch. Det var hela min dag, hur kan man då tycka det var en bra dag. Jo för de flesta dagar den senaste tiden har varit skit så behövde en sån här dag där alla problem var som bortblåsta, riktigt härligt och imorn väntar innebandycup hela kvällen så räknar med samma känsla då.

Börjat kolla på stumfilmen "The artist" som vann oscar för bästa film, mycket imponerad än så länge men har dock bara sett en halvtimme. Tycker inte riktigt att den nått upp till "Hugo"s standard men det kanske kommer, mycket kvar att titta på. En film som inte var något att se var "Man on a ledge" som jag inte rekomenderar, riktigt platt film.

Man on a ledge  CC (två mycket svaga C:n)


filmbetyg

Hugo  CCCCC
Tysta leken  CCC
Marianne  C
American reunion  CC
Cougar hunting  C
Babycall  CC
The devil inside  C


7

4 tvättar kvar sedan har jag tvättat klart för den här gången, skönt men ändå tråkigt för då har jag ingenting att göra på ett tag. Varit vaken sedan 7 och somnade strax efter två så sömnen börjar komma tillbaka, känner mig utvilad för första gången på en månad men huvudvärken på kvällarna blir jag inte av med.

 Kollat på de första 41 minuterna utav american reunion och jag är inte imponerad, kan vara den sämsta utav de fyra även om det bara är ettan som är bra.


det måste väl bli så här

Har varit hemma hos mamma och pappa idag, åt riktig god mat men eftersom jag inte hade ätit på hela dagen så tog jag två portioner vilket blev en mardröm. Hamnade i matkoma och kändes som man var bakis, riktigt tungt men nu har det lagt sig och man känner sig som en människa igen.

Har plockat och donat lite hemma, imorn bitti blir en storstädning efter jag har tvättstugan kl 8. Lika bra att passa på att städa medans tvätten håller på, inte jättemycket tvätt men ska bli skönt att bli av med det jag har iaf.

Mycket som händer i veckan, viktiga saker som jag har att ta tag i. Måste ta tag i det nu innan det är för sent, vill egentligen inte men det måste bli så här. Kommer nog bli ganska jobbigt men det är som det är, ibland flyter det på lättare och ibland svårare.

Hej då.


Snart blir det MAT!!!!!

Har suttit och väntat på att pappa ska ringa så man får i sig lite god mat idag, kan lova att så god mat jag ska äta idag har jag inte ätit sedan i julas. Nu har han ringt och Johanna har börjat fixa sig i ordning, varför vet jag inte för det är inte direkt nobelmiddagen vi ska på.

Vet inte hur länge vi är kvar där men ikväll och inatt blir det film, får se vilka det blir men måste städa innan det för så här kan det inte se ut!

Hoppas att alla får en bra dag idag!


scars

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today"
//James Dean

Önskar bara att det var lika enkelt som det låter.


Film med vännerna

Kollar på film med favoritvänner Malin, Pauline och Johanna. Det är jättehärligt. Snart blir det bingolotto också.


Tänk

Man har inte alls varit särskilt fokuserad den senaste månaden, glömmer saker hela tiden och trött konstant vilket beror på att sömnen är helt körd i botten. Glad över att jag lyckades somna inatt iaf även om det bara blev några få timmar, just nu är det skönt att man lyckas somna någon gång ibland.

Kom hem ifrån Johanna nyss där vi var med Emma och Micke, det var trevligt. Hela resan hem satt man i bilen och kollade upp emot himmelen, jag vill åka iväg någonstans men skolan sätter stopp för det just nu men i sommar om jag kommer in på sommarkursen ska jag iväg. Jag skiter i om det blir utomlands eller i Sverige, vill bara åka iväg en vecka eller två för att bryta mönstret.

Nu borde jag försöka sova men jag vet att det är så meningslöst eftersom jag inte kommer somna förens om två-tre timmar, måste vara pigg imorn på matchen som kan bli min sista någonsin.


...

Inte så mycket att säga egentligen, på vägen hem från stan igår fick man ta hand om Micke för att han var lite för full så sov hos mig inatt. Rolig han.

Träffade inte så mycket folk igår, var riktigt sugen på slick också men hade inte pengar till det annars hade man bara sprungit in.

Nej nu drar jag fram dammsugaren och städare lite, dunkar lite musik också så man kommer i fas lite.


interpool

Städning är nu helt fixad, hann till och med vara med min familj en liten stund. Åt lite mat och sen åkte jag hem för att fortsätta städa, gick bra och nu ska man fixa till sig själv också inför trippen in till stan och interpool. Ska bli jävligt skönt att komma ut lite, känns som det behövs även om jag inte ska dricka något.

Två och en halv vecka kvar tills pengarna kommer nästa gång, känns väl halv bra att man inte har råd att göra något men bio nästa vecka iaf.

In i duschen nu.


japp

Fredag idag och lov, känns varken bu eller bä men planer till kvällen iaf så det känns ju skönt. Fram tills dess ska fortsätta min städning som jag började på inatt, kunde ju inte köra en ordentlig inatt för man kan ju inte väcka folk.


no words help

i ärlighetens namn..


städa

Fredag idag då, ser inte ut att bli något med mina planer för dagen men något annat har dykt upp så man har nog saker att göra ändå. Sitter vid datorn just nu och lyssnar på hiphop, har plockat lite här och där också. Ska skura golvet nu. Vill ha något att göra för orkar inte sova riktigt än, sätter nog på en film medans jag väntar på att första omgången av skurningen ska bli klar.

Igår gick jag i skolan till halv 12 ungefär, följde med Jocke till jungfruholmen för att hämta Loke och träffade min underbara brorson Neo också. Blev glad när han han såg mig, jag blev också väldigt glad. Min lilla gokille, han är ett litet mirakel den där ungen. Sebastian också, man är farbror till två härliga ungar. På kvällen på Jocke och kollade på hockey, AIK vann. Efter det så har jag skiftat mellan tvn och datorn, X-Men:first class och drive angry har man kollat på.

Ska skura golv nu men vi hörs kanske senare under dagen.


jag vet ingenting just nu

Det känns nästan som hjärnan är helt bortblåst, kroppen är helt slut och man orkar ingenting. Man försöker hålla sig uppe men det går inte, idag i skolan kändes det bara som att man kunde sova när som helst. Sov två timmar idag när jag kom hem, det var riktigt skönt men blev väckt efter en timme av pappa som frågade om jag ville ha mat. Lyckades dock sova en timme efter det alltså, vilket var tur. Har ätit idag och alldeles för mätt för att äta igen, tror inte att det blir någon mer mat för mig idag.

Vad händer resten av veckan, ja inte mycket. Inget imorn och får vänta tills lördag kväll för att hitta på något, har en liten förhoppning om att kanske göra något imorn kväll men tror inte det blir något.

"Det är inte lätt när det är svårt"

Älskar er mina kära vänner <3

Sa att jag inte visste någonting men det är det enda jag är säker på!

Filmbetyg:
Svensson Svensson - I nöd och lust  CC


timmarna har flygit iväg

Sitter nu vid datorn efter att ha kollat på tv större delar utav natten, sprang bara en halv timme också så jag orkar köra ett hårt träningspass med innebandy ikväll. Känns inte som man hunnit göra så mycket men trots det har timmar gått väldigt fort, ska äta frukost om en timme ca. Förvånansvärt pigg än så länge men det blir nog värre ju längre dagen lider, får se om jag sover mellan skolan och träningen eller om jag tar allt inatt. Kommer vara skönt att sluta 12 på torsdag iaf, kan man lägga sig i sängen och bara slappa.

En del planer har man den närmaste tiden, dock ingen fest på fredag eftersom min ekonomi inte tillåter det men ska träffa Emma och Micke som kommer hem från Norrköping vilket ska bli kul. Jag och Sarah ska ha en mysig filmkväll, har inte blivit av än för hon mått dåligt men snart så. Ska träffa Ingela och umgås med henne lite grann, det längtar jag supermycket till för vi pratar mycket med varandra via facebook och en del på sms så ska bli skönt att träffas ansikte mot ansikte också. Ska på hunger games med Jocke och Tessan, äntligen ska man på bio igen. Det känns så jävla skönt att ha massa inplanerat så man slipper sitta hemma även om jag inte varit hemma så mycket de senaste dagarna, så klart ska man ju träffa Malin också ngn dag. Träningarna tar slut efter den här veckan och efter det kommer jag göra 4 löppass i veckan, ska träna upp min kropp för första gången i mitt liv så får väl se hur det går.

"Det är inte lätt när det är svårt", jag hoppas dock att för min del att den närmaste tiden blir mycket lättare. 


Hon är ju grym!!!!!!!

Alltså jag hatar verkligen mitt hår och att visa upp det ofixat inför mina vänner tycker jag inte om, Malin skulle klippa mig idag så var så jävla nervös över att visa upp de och hon bara skrattade åt mig. Go gumman. Hur som helst vart det så jävla bra, alltså vi har ett avtal att hon alltid ska klippa mig nu och hon ska dessutom få exprimentera med håret, alltså få prova ge mig en frisyr. Grym Malin på att klippa, kanske ska kalla henne saxen. Nej men grymt bra blev det.

Nu sitter jag på facebook, har precis fått i mig en treo och håller på att spy men bra för huvudvärken.

Nu ska jag kolla på tv.


Mirakel

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet och jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå


Pulsen slår fort just nu

Alltså det var länge sen jag bloggade så här mycket men gjorde inte så förfärligt mycket igår eller den första timmen på den här dagen, städade dock igår vilket var välbehövligt eftersom man inte varit hemma på två dagar i helgen. Tycker inte om när lägenheten inte städad på mer än två dagar, vill att det ska kännas rent i lägenheten och det gör det nu. Har diskat mycket också, hade inte så mycket disk eftersom jag diskade i söndags men tog ut lite glas och tallrikar så jag hade något att göra.

Började kolla på de halvt dolda alldeles nyss, förstår inte hur jag kunde missa den serien när den gick på svt men nu har jag den förevigad genom dvd iaf så ska fortsätta kolla på den imorn om jag hinner.

Imorn har jag en stor utmaning framför mig som jag måste klara av, jag är inte nervös av mig utan är stencool jämt men nu är jag jättenervös. Berättar ikväll varför jag är det.




En äkta sanning!

Jag gillar inte alltid hur du behandlar mig
Jag gillar inte alla dina åsikter som du har
Jag gillar inte de saker som du gör
Jag gillar inte att du ibland sabbar och förstör
Men det betyder inte att jag inte gillar dig


NERVÖS!!!!

Gick in på antagning idag och det stod att handläggning inför sommarkursen är igång, håller alla mina tummar för att jag ska komma in men det känns inte som turen blåser min väg just nu så har inga större förhoppningar på att komma in. Sjukt nervös är jag, mest på grund utav att mina planer i sommar blir som bortblåsta och jag har bara mig själv att skylla. Dum som man är satsade man allt på ett kort, kommer jag in kommer jag inte klara mig på pengar så ska leta efter en nödlösning men kan inte ta vad som helst eftersom min hörsel är ett problem.

Får se vad som händer...


2

Igår spenderade jag hela dagen framför tvn nästan, kunde inte sova så mycket så kollade först på film fram till hockeyn och sen efter all hockey blev det time out och big brother. Det var faktiskt riktigt skönt, var ute och sprang en kortare sträcka också för att vikten inte ska skjuta iväg för mycket.

Ikväll är träning igen efter en vecka helt utan innebandy, ska bli kul och hoppas det går bra bara.

Ska göra klart skoluppgiften idag också, får inte ihop så mycket text som jag hade hoppats men det ger nog med sig. Inlämning imorgon så gått om tid, vill få in den idag iaf så man kan ta det lugnt.

Filmtips:
Tower heist  CCC


Då var helgen över

I fredags åkte vi som sagt till johannas stuga med johanna, malin och ayman. Det var superhärligt och jag har skrattat otroligt mycket i helgen, vi har spelat spel, pratat och grillat korv. Det var en riktigt skön helg som dock inte slutade som vi hade hoppats, Malin fick jätteont i magen så vi åkte till Gävle sjukhus för att kolla upp vad det var för fel. Efter nån timme där skickade de dock hem henne, får hoppas att hon blir bra jättesnabbt.

Klockan sex imorse var man hemma och inte kunde man sova något heller, sov två timmar i stugan och kanske en eller två inatt. Så sjukt orolig och ledsen över hur dåligt Malin mådde men lite bättre med henne just nu i alla fall, lite positivt i det negativa.

Måste bara säga att jag och malin satt och spelade kort och fia till halv 8 på morgonen, efter det tog jag 45-60 min promenad och somnade kvart i 10 ungfär och gick upp halv 12. Sen så misslyckades man för första gången med att få igång elden på första försöket, go Malin löste dock situationen så vi fick någon värme. Igår fick man dock igång den på första försöket igen.

Tack Johanna, Ayman och Malin för den här helgen.


RSS 2.0