så här ser lägenheten ut just nu


grymt!

Körde en tvådagars i helgen och det var riktigt trevligt båda kvällarna, specielt igår när vi firade Patriks födelsedag och Malins inflytt. Full blev man ju så klart väldigt fort, inte så konstigt med tanke på att jag varit förkyld hela veckan. Måste säga att det var den trevligaste kvällen på mycket länge, träffade härliga folk också och då har man det ännu trevligare. Kvällen slutade vid tolv för mig iaf, kände att det var lagomt att runda av då och slocknade nästan direkt när jag kom hem. Eller har svårt att se det som mitt hem än, dels för att jag inte kommer spendera så mycket tid i den som jag skulle vilja och sen att alla mina prylar inte kommit på plats. Jag trivs dock.
 
Erika kom förbi och gav mig lite sällskap en stund också, lämnade över min nya hylla som passar perfekt bredvid tvn. Lägger upp lite bilder sen när jag har en sladd till mobilen, riktgt nöjd med nästan allting men bättre blir det nästa vecka då det blir inhandling av fler saker till lägenheten. Jag längtar. 
 
Spenderat dagen med att städa, fixa ordning i lägengeten, fått i mig lite mat, ställt mig på vågen med oväntat bra resultat, diskat och gått med i netflix. Grym sida det, fresten om jag har klagat på internet tidigare så behövs inte det längre iaf för i nya lägenheten är det grymt internet.
 
Nästa vecka:
Praktik: Mån-Tors
Bio - Ego och Kodnamn Lisa
Shopping: Ikea
Nya lägenheten: Tors/Fre-Mån
Betala räkningar
 
 
Fresten Linda och Berra var gulliga och följde med mig hem, var rädd att det skulle hända någonting. De två förtjänar verkligen lycka och varandra, superhärliga båda två. Malin och Patrik likaså, all världens lycka.
 
Nu väntar snart en tripp tillbaka till Skutskär, kommer sakna min nya lägenhet men vi syns ju som tur är snart igen. 

fredag

Idag så återvände man till praktiken och det var grymt skönt, äntligen fick man börja röra på sig igen och komma ut  lite. Trivs super verkligen och har det jättebra, nu blir tre dagars vila iaf från det och ikväll och imorn blir det fest, lite vin idag med fotboll och spelande. Imorn blir det en riktigt fest, ska bli grymt kul.
 
På söndag kommer jag knappt vara i Skutskär något, sover kvar i stan efter lördagen och blir kvar där ett tag innan jag beger mig hemåt. Får se vad det blir på kvällen, bio kanske men får se. Ego går i Skutskär då, men den går även på onsdag så kanske ser den då istället.
 
 

Torsdag

Mådde uselt i morse när jag vaknade men nu mår jag faktiskt mycket bättre, så redo för att kliva upp kl fem imorn för lite praktik. Det ska bli väldigt skönt att komma tillbaka, trivs jättebra på min vfu med barnen och pedagogerna. Längtar tills imorn. 
 
Vad har jag då gjort den här veckan, inte mycket faktiskt. Kollat på serier, the following, CSI, criminal minds och just nu fringe. Spelar tv-spel och sånt, haft en superlång och seg vecka hittils men det blir det ändring på efter imorn. Då får jag äntligen komma tillbaka som sagt, på kvällen blir det fotboll samt packa ner grejer till lördagen. Då får jag sova i min lägenhet, inte min än men snart så. Myslägenheten.
 
Ikväll blir det kvalserien och halv åtta hos mig, det blir tv alltså. Måste hem till mig och hämta lite saker som ska tvättas också, samt göra rent till min katt.

sjuk

Långa och tråkiga dagar, förstår faktisk inte hur man kan tycka det är kul att vara hemma. Så fruktansvärt långtråkigt och tiden går så sakta, missat tre dagar på praktiken och imorn blir det fjärde eftersom det inte finns en möjlighet att jag ska kunna ta mig dit. Den här förkylningen har bara blivit värre och värre, trodde febern var borta iaf men inte då. Tillbaka ikväll igen så satsar nu stenhårt på fredag, måste verkligen vara i någorlunda bra skick då. Hoppas på det iaf.
 
På lördag blir det fest iaf, fira Patrik som fyller år samt Malin som flyttar in. Natten spenderas i nya lägenheten, det kommer kännas tomt och konstigt. Första gången jag sover själv på väldigt länge, sovit med katten hemma och nu hos mor är det alltid fullt med människor och djur. Sov visserligen i Malins gamla studentlägenhet efter krogen två gånger men då var jag inte riktigt nykter så det räknas inte, dessutom kommer lägenheten nästan vara tom.
 
Nä nu tänker jag försöka sova, det blir inte så mycket sömn nu när jag är sjuk och är skittrött så lika bra att försöka. Hoppas ni har det bra.
 
En sista grej bara, ni läsare som läser det här kanske har märkt att jag skrivit mer och mer på bloggen den senaste tiden och det är för att jag känner att det är ganska kul igen. Får se när nästa inlägg kommer, kanske redan idag.
 
Puss hej

Eurovision song contest 2013

CCCCC
Isreal: Moran Mazor - Rak Bishvilo
Schweiz: Takasa - You and me
 
CCCC
Irland: Ryan Dolan - Only love survives
Norge: Margaret Berger - I feed you my love
Danmark: Emmelie De Forest - Only teardrops
Kroatien: Klapa s mora - Mizerja
Spanien: ESDM - El sueno de morfeo
 
CCC
Storbritanien: Bonnie Tyler - Believe in me
Tyskland: Cascada - Glorious
Vitryssland: Alyona Lanskaya - Solayoh
Estland: Birgit Oigemeel - Et uus saaks alguse
Serbien: Moje 3 - Ljubav je svuda
Albanien: Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet
Azerbajdzjan: Farid Mammadov - Hold me
Bulgarien: Elitsa & Stoyan - Samo shampioni
Grekland: Koza Mostra & Agathonas - Alcohol is free
Ungern: ByeAlex - Kedvesem
Island: Eyþór Ingi Gunnlaugsson - Ég á lif
Malta: Gianluca Bezzina - Tomorrow
San marino: Valentina Monetta - Crisalide
 
CC
Österrike: Natalia Kelly - Shine
Cypern: Despina Olympiou - An me Thimáse
Ryssland: Dina Garipova - What if
Slovenien: Hannah - Straight into love
Armenien: Gor sujyan & Dorians - Lonely planet
Frankrike: Amandine Bourgeois - L'enfer et moi
 
C
Sverige: Robin Stjernberg - You
Belgien: Roberto Bellarosa - Love kills
Litauen: Andrius Pojavis - Something
Montenegro: Igranka - Who see
Holland: Anouk - Birds
Ukraina: Zlata Ognevich - Gravity
Georgien: Nodi & Sophie - Waterfall
 
- (MINUS)
Finland: Krista Siegfrids - Marry me
Lettland: PeR - Here wo go
Rumänien: Cezar - It's my life
 
(Moldavien, Italien och Makedonien har inte bedömts för att låtarna inte finns tillgängliga än)
 

Nya lägenheten

Flyttade över lite smågrejer igår till nya lägenheten, känns skönt att ha kommit igång med det. Blir flytt tidigare än beräknat också, flyttar in direkt så snart praktiken är över. Känns underbart skönt, samtidigt som man är grymt tacksam över att ha en vän som är så generös av sig. Bästa. Just nu går jag i väntans tider på att det ska bli den 25, då blir det pengar och en tripp till Ikea. Så mycket som ska inhandlas och är så spänd av förväntan över hur allt kommer att bli till slut, känns helt overkligt fortfarande att man ska flytta till Gävle. Så härligt glad också att allt äntligen börjar falla väl ut för mig, det har varit ett jobbigt år och det är först nu som man börjar infinna lite ljus.
 
Malin hjälpte till att fixa till lite av de saker jag hade med mig igår, hon har en bra känsla över vart saker och ting ska vara. Sängen står där den ska iaf och den är himmelskt skön, detta kommer att bli spännande.

fler saker som ska köpas till lägenheten


Saker till nya lägenheten som ska köpas


Svårt

Svårt tid just nu, går runt och är irriterad på allting mest hela tiden. Smärtan efter operationen är jobbig och just vill jag bara att tiden ska mycket snabbare så jag kan få ta bort stygnen, den 14 är det dags för det. Dagarna går så fruktansvärt långsamt och vet inte om jag någonsin haft så här tråkigt, samtidigt som jag är rädd över att träffa folk också eftersom jag är så irriterad så jag gör de ledsna. Försöker hålla humöret uppe och tänka framåt men det är svårt, riktigt svårt. Jag håller helt ärligt på att gå under av det här, kommer gå upp massor i vikt utan att kunna göra särskilt mycket åt det så vill kunna gå normalt snart så man kan ta korta promenader iaf. Så ont jag har nu är det knappast möjligt, får ta en dag i taget så får vi se vad som händer.
 
Skola imorn, går till 12 men redan nu så irriterad så inte alls på humör för det men får känna hur det känns annars promenerar jag mo bussen på rasten. Det kommer inte kännas skönt men så får det vara.
 
Det är konstigt med drömmar, man vill så gärna ha några men samtidigt slippa besvikelsen när det inte sker. Jag har slutat ha drömmar nu, allt för mycket har hänt för att jag ska kunna se posititvt på allt som komma skall men kan hoppas att vännerna får en bra tid. Ibland händer saker man aldrig trodde skulle kunna ske, tyvärr har det hänt alldeles för mycket den senaste tiden men det är väl som det ska vara ändå.
 
 

citat

"Jag har en lista, en bok där jag skrivit ner 1000 saker jag ska göra. Men ingenting av det spelar längre någon roll för allt har två sidor, det som är utåt och det som är innanför. Om man bara lyssnar. Jag hatar mig själv och jag älskar mig själv"
 
Kunde inte ha sagt det bättre själv

RSS 2.0