Inte där man vill vara

tårar faller i mörkret
ett övergivet hopp längs hela vägen
en dyster stund från livets rum
en stilla natt där allt blev kallt


<3

ibland är det lätt, ibland är tufft
men när jag ser då är det lugnt


H.S.I.N.H

Helgen var riktigt härlig, det var länge sen jag hade så kul och så länge dessutom. Nu är man dock en normal människa igen, trött som bara den efter en heldag med innebandy.

Ska på bio ikväll, chronicle står på schemat och jag har längtat så mycket till den här dagen. Dagen då man får sjunka ner i biostolen och bara njuta.

Imorn blir det jobb och plugg, på tisdag ska jag vila upp mig och ta det lugnt. Förbi förskolan också, tror jag iaf men får se hur slut min kropp är.

Nu har alla 32 låtar spelats upp i melodifestivalen, lite sorgset faktiskt för hade gärna sett några veckor till med nya låtar.

Hej då.


mello 12, del 4 betyg och tips

1. Charlotte Perrelli - The girl  - trodde inte att det kunde bli sämre än "hero" men det kunde det, en riktig smörja!
2. OPA! - Det blir bra igen  CCCC låttiteln är ganska missvisande för den är en deprimerande låt som är riktigt bra.
3. Dynazty - Land of broken dreams  CC mesig hårdrock som dock kommer få sina röster
4. Lotta Engberg och Christer Sjögren - Don't let me down  - tyckte "I love europe" var dålig men den här är minst lika dålig.
5. Hanna Lindblad - Goosebumps  C 80-tals discon i melodifestivalen iår har inte bjudit på många bra låtar, inte heller denna når fram.
6. Axel Algmark - Kyss mig  CCC indiepopen är tillbaka med tydliga Hästpojken och Hellström referenser, dock mycket sämre. Lassa Lindh gjorde även han det bättre när han deltog i tävlingen.
7. Lisa Miskovsky - Why start a fire  CCC  en väldigt avskalad och lugn låt som är en av hennes sämre, helt chanslös på lördag tror jag.
8. Danny Saucedo - Amazing  CCCC väldigt sällan är en artist så förhandtippad att gå direkt till final som Danny, det finns inte en chans att han missar globen.

Tips: Final
Danny och Lotta Engberg och Christer Sjögren
Andra Chansen:
Dynazty och Charlotte Perrelli


hemtenta

Finns mycket annat jag skulle vilja göra just nu känner jag istället för att plugga, sova är bara en av sakerna. Ingen sömn alls inatt och kvällen igår var väl ingen höjdpunkt direkt, nej ska ta en kraftansträngning nu för att få den färdig under dagen annars sitter jag hela natten om det behövs. Vilket är trorligt.

Just sitter jag och förbereder mig inför natten med att fixa en spellista med bara massa festlåtar, där förlåt mig är ett måste.

Vi ses snart om jag överlever dagen!


Livets enda sanning

Som en ridå som sakta går ner
En skrattade himmel med släckta sjärnor
När mörkret vandrar med stora steg
En litet viskande ord blir till ett ekande dån
En lögn blir till sanning
Att få uppleva glädjen är bara en dröm
En dröm som aldrig kommer ske


...

Jag förstår inte vad den här tröttheten kommer ifrån, har ju sovit dåligt under flera år men aldrig varit så trött som jag varit de senaste dagarna. Vaknade imorse med att ha superont i nacken och blivit förkyld, kunde ha varit bättre men trorligen blir det bättre efter träningen ikväll.

Till mina vänner: Var rädd om er!!

Avslutar med att säga. "the truth is out there" och snart är den i mitt vardagsrum.


Hej då.


helt slut

Känns som man inte sovit på flera nätter, man orkar ingenting och iskolan idag var det nog inte långt ifrån att man somnade. Riktigt trött har jag varit idag, ska man plugga på det också så det kommer nog bli toppen men får ingen post. Ingen post igår och ingen hittils idag, väntar på skolböckerna som är till tentan.

Fick nyss ett sms som var så fint, jag blev så glad över det att jag nog kommer vara glad hela dagen. Kram på dig Malin.

Nu ska jag äta mat, syrran ska köra med läsk till mig också. Toppen!

Hej då!


Äcklig människa!

Detta skulle egentligen vara ett glatt inlägg och mina bästa vänner Pauline och Malin men det blir istället ett inlägg om en väldigt manipulativ person, på grund av att jag inte vill riskera att bli anmäld så utelämnar jag namn. För en tid sedan när personen mådde dåligt försökte jag finnas där och stötta, personen sprider nu falska rykten om mig samtidigt som person verkar tycka väldigt illa om mig. Det måste personen tycka för de saker personen har sagt är inte okey, för det första är det helt osant och för det andra ska man inte säga något till någon om man inte vet hur det ligger till.

Jag har nu sagt upp kontakten helt med den personen, jag är inte ledsen men jag är dock lite besviken för trodde faktiskt gott om personen trots att jag hört många säga massa saker som personen gjort som inte varit bra. Skulle ha lyssnat på de personer som betyder allra mest, de sa verkligen hur dålig den personen var men dum som man är ville man tro gott.

Men jag deppar inte ihop för det, jag har redan de bästa vänner man kan ha så behöver inga sådana där.

Tack och hej!


Gårdagen

Alltså gårdagen var sjukt underhållande, det var länge sen jag hade så roligt utan att dricka. Malin, Johanna och jag värmde först upp med melodifestivalen och fick vara med om ett mirakel. Efter det blev interpool och träffade massa roligt folk, de som jag mest glad över att träffa var Jansson och Robin där Robin var en ny bekantskap. Riktigt härlig människa som verkligen bjöd på sig själv, humor hade han också.

Nu säger jag godnatt.


Snälla Sverige, rösta Andreas Johnson till final!

Nu börjar det närma sig, om några timmar går den tredje och näst sista deltävlingen av stapeln för melodifestivalen. Jag är sjukt nervös som vanligt för det finns en artist ikväll med som jag fullkomligt älskar, han levererar de bästa låtarna när han är med och jag gillar hans personlighet. Andreas Johnson ska jag hjälpa så mycket jag kan för att ta honom till final, tävlingen och hans själv förtjänar det.


Lonely days

Så här ser min helg ut, riktigt usel är den. Idag - Melodifestivalenkväll hos Malin och imorn - Ingenting att göra. Vad roligt det ska bli, längtar till måndag då man får träffa alla klasskamrater i skolan och på tisdag också. Igår satt jag framför tvn hela dagen, var väl helt okey men ganska tråkigt att vara själv. Spenderar just nu lite tid med familjen men ska snart bege mig hemåt för att fixa lite i lägenheten, knappt ingenting men har ju inget annat så kan lika gärna passa på.

Ikväll blir det nog härligt iaf att ha Melodifestivalen hemma hos Malin, dit längtar jag.


Melodifestivalen tio i topp 2002-2012

1. Caroline Af Ugglas - Snälla snälla
2. Sarah Dawn Finer - Moving on
3. Sara Varga - Spring för livet
4. Andreas Johnson och Carola - One love
5. Andreas Johnson - Sing for me
6. Andreas Johnson - A little bit of love
7. Andreas Johnson - We can work it out
8. Sanna Nielsen - Empty room
9. Patrik Isaksson - Faller du så faller jag
10. Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd

Mello 12 del 3, betyg och tips

1. Youngblood – "Youngblood"  C en kopia av manboy i refrängen och andra låtar i verserna, jag gillar den inte.
2. Maria BenHajji – "I mina drömmar"  C omodern och tråkig ballad med en text som hört många gånger förr.
3. Mattias Andréasson – "Förlåt mig"  CCC en superfräsch rnblåt på svenska som är bättre än någon E.M.D låt.
4. Love Generation – "Just A Little Bit"  C från förra årets riktigt härliga låt till årets dåliga, hoppas det går sämre iår.
5. Carolina Wallin Pérez – "Sanningen"  CCCC en ärlig och väldigt bra låt, jag älskar den.
6. Andreas Johnson – "Lovelight"  CCCC oväntat nog så är han min favorit även iår, en kanonlåt som dock hänger löst.
7. Molly Sandén – "Why Am I Crying"  C bättre än den vedervärdiga "så vill stjärnorna" men den är så tråkig även om man tror på det hon sjunger.
8. Björn Ranelid feat. Sara Li – "Mirakel"  CCC årets sjukaste låt gillar jag, avfärade både Ranelid och Flinck på förhand vilket jag inte borde ha gjort. Tror dock inte att den går vidare.

Tips: Final
Molly Sandén och Mattias Andréassson
Andra chansen
Youngblood och Carolina Wallin Pérez


En förändring 2012

I den enklaste av alla världar så hade man blivit accepterad för den man är, så ser inte världen ut men jag önskar att det var så. Syftar inte på mig själv nu många kan inte vara sig själv på grund utav att samhället/omgivningen kräver att man ska bete sig på ett visst sätt, så borde det inte vara.


sår

Allt var så rätt, allt blev så fel
Känslor bland mullrande gator och släkta kvarter
Där sanningen blev en lögn, där glädjen fall isär
Utan ljus i vinden väntade mörkret vid dörren
Vad ska man lita, vad ska man tro?
När bägarn rinner över


???

Där inga ögon längre lyser, där inga ljud längre hörs
Blodet som runnit igenom livet, hjärtat som slagit alla slag
När träden börjar vika och alla glada minnen börjar blekna
Vad finns då kvar?


Empty room


alla hjärtans dag <3

Helt ärligt vet jag inte vad jag ska säga om den här dagen, jag har liksom vant mig vid att fira den för mig själv men jag tycker det är tråkigt att de som står mig nära inte har någon att fira den med. Det enda jag kan göra är att skicka en hälsning till mina vänner men det räcker inte, önskar de all lycka och får hoppas att de har någon till nästa alla hjärtans dag.

Ikväll blir det en dag framför tvn, ska kolla klart på den norska skräckfilmen "trolljägaren" och sen blir det nog "strandvaskaren".


hjärnskakningen

Idag har det varit en urusel dag där jag suttit vid datorn hela dagen, ikväll gör jag comeback på innebandyplanen efter hjärnskakningen och ska bli gymt skönt.  Vet inte om jag klarar av en träning men har inte känt av huvudet eller något på några dagar nu så tänkte testa iaf, tror det kommer att funka bra.


Ge aldrig upp!

Det är en positiv tanke att aldrig ge upp, verkligheten bakom orden är dock en helt annan. Livet har många motgångar och har även en del medgångar, det gäller bara att försöka stå ut med tonerna som spelas om gång på gång.


Grattis Pauline 21 år <3

Igår firade vi henne och idag fyller hon 21 år, det var en riktigt härlig kväll igår och vem kunde tro att jag skulle köra en duett på Gunther med Malin Löv innan igår. Det gjorde jag, det var verkligen skitkul. Kommer definitivt ta mig dit fler gånger.

Pauline är nu en stor tjej, hon är världens underbaraste och den snällaste vän man någonsin kan ha. Hon lyser verkligen upp tillvaron hos en annan människa, när man inte är med henne saknar man henne och varje sekund med henne försöker man ta tillvara på. Hon är ängeln i rummet.




födelsedag

Idag ska jag på födelsedagsfest hos Pauline, hon vet inget av de vi ska göra så hoppas att hon kommer tycka det blir bra.

Skriver kanske inatt igen om hur det gått.


en stund av en evighet

Snurrar, snurrar och snurrar
Snö och ljus i mina ögon
Fem minuter fullt av ingenting
Vaknar upp i en okänd värld som i en dröm
Vikande ben och och mumlande ord ifrån min mun
en stund av en evighet


Melo 12, deltävling 2 - betyg och tips

1. Ulrik Munther - Soldiers  + Tyvärr så har han alldeles för många fans för att en finalplats ska gå att missa, låten dock är ett sömnpiller.
2. Top cats - Baby doll  ++ Rockabilty med en hyfsad refräng och kan ta sig in bland de fyra, låtmässigt borde den göra det.
3. Sonja Aldén - I din himmel  +++ Stjärnor ifrån att vara så bra som "för att du finns" men i ett blekt startfält har hon den bästa rösten och låten.
4. Andreas Lundstedt - Aldrig aldrig  + Han kan verkligen inte leverera bra låtar som soloartist längre, detta är ännu ett sådant exempel.
5. Timoteij - Stormande hav  + Låten är urtrist och långt ifrån lika bra som "kom", detta hoppas jag man slipper se något mer av.
6. David Lindgren - Shout it out  + Ett försök att vara en modern danslåt men hamnar snarare i listan på låtar man glömmer ens finns.
7. Mimi Oh - Det går för långsamt  + Man undrar ju vad castinggänget har sysslat med som tagit med sådant uselt startfält till Göteborg, varför får Göteborg alla de dåliga låtarna år ut och år in.
8. Thomas Di Leva - Ge aldrig upp  +++ långt ifrån någon utav hans bättre låtar men startfältets nästa bästa låt, kan bli en rejäl flopp detta.


Tips: Final
Ulrik Munther och Sonja Aldén
Andra chansen
Di Leva och Timoteij

FILM

The beaver  CCC
Mel Gibson spelar Walter Black som är på ruinens brant i livet och efter ett misslyckat självmordsförsök så finner han ett liv till bearbetning, ett liv genom handen på en bäver. Detta är en riktigt sorglig film där man får följa människor som man på flera sätt känner igen sig i, en tung film som dock har sina dalar på vägen.

Seeking justice  C
Det är sorgligt att se hur en sån bra skådespelare som Nicolas Cage kan fortsätta ställa upp i sånt här tjafs, sådana här filmer görs på löpande band i staterna och saknar spänning och unerhållning. Ännu ett bottennapp!

Midnight in Paris  CCCC
Woody Allen har skapat en riktigt udda och underhållande drama/komedi om en stad där allt inte är vad det verkar vara, Owen Wilson bästa prestation på år och dar samt Allens bästa sedan "Match point".






nu är jag uppe

Äntligen har man tagit sig upp ifrån sängen men är riktigt trött fortfarande och då har jag ändå sovit hela dagen i princip, ska väl kolla på någon film snart men har fått i mig mat i alla fall.

Det är riktigt tråkigt att vara själv men det är nog bäst för är inget vidare sällskap just nu, mår ju bara dåligt hela tiden så bättre att man ligger i sängen och tar det lugnt istället.

Imorn är det skola, hoppas jag mår bättre då för jag måste gå för kan inte missa en dag till den här veckan.


...

Inte uppdaterat på länge märkte jag, dags för förändring alltså. Har spenderat massor utav av tid med mina bästa vänner så har inte haft tid att skriva något men tänkte passa på lite nu, egentligen har det inte hänt så jättemycket mer än att jag har åkt skateboard och madrass i hemligby. Det var en upplevelse kan man lugnt säga, vi vann innebandy matchen i söndags också så nu avancerar vi i tabellen.

Denna vecka har jag massa roliga saker på schemat, gå födelsedagsfest, presentutdelning, träffa människor och skolan också.

Har just nu ganska ont i nacken och huvudet men tar nog en alvedon sen när jag kommer hem så blir det nog bra, bara lägga mig i soffan och slappa.


dagen

Ja inte mycket händer idag ser det ut som, har inte gjort någonting sedan jag vaknade utan väntar på att Micke ska komma vid fyra då vi ska äta och kolla på film. Kanske händer något på kvällen också annars åker jag hem till mor och far, sover där i så fall också för har match imorgon i Borlänge. Efter matchen imorn blir det Melodifestivalen.

På söndag är det bortamatch i Storvik, kl 16.30 och riktigt förbannad över tiden med tanke på att en hel dag går bort.

Skola på måndag och torsdag nästa vecka, ska bli roligt hoppas jag.


Melo 12, del 1: betyg och tips

1. Sean Banan - Sean den förste banan  - osmaklig och sämre än väntat, ett hån mot tävlingen.
2. Abalone dots - På väg  CCC en visa som är väldigt fin men tror att den faller bort ändå.
3. The Moniker - I want to be Chris Isaak  CCC låten har växt efter flera lyssningar, borde vara en av de fyra.
4. Afro-Dite - The boy can dance  C omodern och urtråkig upptempo, hoppas på flopp.
5. Dead by april - Mystery  CCCC äntligen är de i melodifestivalen, låten är riktigt bra men tveksamt om det räcker.
6. Marie Serneholt - Salt & Pepper  C gillade inte hennes låt förra gången men denna är snäppet värre, kommer inte gå vidare.
7. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern - Jag reser mig igen  C låten är bra men efter att ha sett hans framträdande så är jag inte imponerad.
8. Loreen - Euphoria  CCCC deltävlingens bästa låt, modern och förtjänar en finalplats.

Tips: Final
Dead by april och Loreen
Tips: Andra chansen
Sean Banan och The Moniker

Yeah!

Då var det morgon och fick inte mycket sömn inatt, förstår inte riktigt varför för jag var verkligen skittrött men nu är det som det är. Idag så ska jag in till Gävle för att fixa lite saker, riktigt spännande saker också. Sista träningen för veckan är ikväll också, känns faktiskt rätt bra att köra fyra träningar i veckan igen även om det var sjukt jobbigt för knäna och låren i måndags.

I helgen är det bara innebandy och melodifestivalen som gäller, som jag har längtat efter melodifestivalen.


Norlie & KKV - Tröjan du hatar refrängen (ny text)

Det finns stunder jag saknar, typ när vi var glada
Nu brinner vår tavla, jag önskar jag låg död där nere på gatan
och det går långa dagar i livet jag hatar

darkness

varför känns det hela tiden som man färdas i en spiral av mörker, helt fri ifrån ljus?


drömmar

Det är konstigt med drömmar, när jag yngre så hade jag massor av drömmar om vad jag vad ville göra med mitt liv men det har inte blivit någonting utav det. Jag har inga drömmar längre, det finns inget att drömma om att få uppleva utan får kämpa för att uppleva något alls. Jag har dock förhoppningar, att jag ska klara av skolan är en av alla förhoppningarna jag har.

Detta inlägg är inte särskilt intressant så jag säger godnatt.


RSS 2.0