HOLLYWOOD IS BACK!

2010 kan bli ett av de största filmögonblicken i amerikansk historia, kvalitetmässigt däremot är det tveksamt om det blir några rosade filmer. Jag trodde att "the expendables" skulle vara den film med mest namnkunniga skådisar men nu kommer också "machete" med en mycket imponerande rollista. Vi kan räkna med filmer framöver som kommer att vara en fantastisk syn för ögat men kanske också fantastiskt för hjärnan. 

Kolla in dessa rollister nedan för "the expendables" och"machete"

The expendables
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Brittany Murphy, Jason Statham, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Terry Crews, Charisma Carpenter och Eric Roberts m fl.
Regi: Sylvester Stallone

Machete
Robert De Niro, Lindsay Lohan, Steven Seagal, Jonah Hill, Danny Trejo och Michelle Rodriguez (flera stora namn att vänta).
Regi: Robert Rodriguez

Ännu fler filmer värda att kolla in rollister på är  "Weapon" och "the expendables 2" men deras rollister är inte spikade eller bekräftade.

Weapon
Jean-Claude Van Damme och Steven Seagal.

The expendables 2
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal, Wesley Snipes, Jackie Chan och Kurt Russel.

Efter att ha sett detta kan man bara säga en sak, Hollywood is back! Måste också passa på att säga att scream får inte bara en 4 utan också en 5 och 6. 

Älskar er:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0