ja/nej/kanske

Kanske borde döpa om den här bloggen till klagobloggen men så roligt ska vi inte ha det, jag vet att jag klagar en del och det kan jag inte rå för. Det finns bara en sak som aldrig kommer att förändras och det är jag själv, har varit likadan sedan första dagen jag föddes så nu är det så. Hur som helst så är det riktigt svåra sömnproblemen igång igen, man ligger i sängen och man vrider och vänder på sig utan resultat. Man ligger där och tänker och tänker utan  att man somnar, kan bero på att det är mycket saker man funderar men jag skulle faktiskt hellre sova. Kan inte säga att jag brukar sova länge och bra annars heller, då sover jag oftast mellan 4-5 timmar iaf även om jag vaknar några gånger emellan men nu sover jag inte mycket alls. Konstant trött och skulle nästan behöva en riktig fylla nu så man får sova de där 7-8 timmarna som jag brukar göra när jag är full, vaknar inte lika många gånger heller. Jaja det var den grejen jag skulle berätta om i detta inlägg iaf.
 
Punkt två är julafton och hela den grejen, jag börjar känna mig aningen gammal för det känns det som. Jag känner ingen julstämning och även om jag fick det jag ville ha så känns det som vilken dag som helst, man kanske ska börja gå ut på julafton och starta en ny tradition. Jag vet inte men snart så kanske allting vänder och jag tycker det är jättekul men jag tvivlar på det, den som lever får dock se.
 
Hittade en jättebra låt igår på spotify av en ren slump, tror inte särskilt många som känner till den men tänker inte berätta vad den heter heller. Den är verkligen berörande och i vissa stunder kan den kännas väldigt befriande att lyssna på den, jag är visserligen glad nu  men ändå. Anledningen till varför jag inte berättar vad den heter är jag hoppas jag ska kunna ha låten för mig själv utan att någon annan lyssnar på den, barnsligt jag vet men så är det. 
 
Nu är det nyårsafton snart, ska faktiskt bli riktigt trevligt och sen är det inventering på nyårsdagen. Träning på onsdagen och sen går dagarna i ruskig fart fram tills skolan börjar, en enkel muntlig redovisning ska bli avklarad och sen är det lite väntan på den nya kursen som ska starta. Vad roligt.

igen

Som ni har märkt har jag inte skrivit ett inlägg på länge men nu är det dags, det har hänt massor av saker sedan sist vi hördes av men jag vet inte om någonting av detta är passande att skriva om här så jag låter bli. Däremot kan jag säga nu att detta blogginlägg kommer inte att vara starten på någon masskrivning som tidigare utan kommer skriva när jag känner för det eller har något viktigt att säga, har inte direkt något viktigt att skriva nu men behöver samtidigt skriva något.
 
Man säger att man ibland måste blicka bakåt för att komma framåt, jag blickar dock tillbaka varenda dag utan att ta ett enda steg framåt. Varenda dag tänker jag på de snedsteg som jag har tagit och alla fel som jag har gjort, varenda dag när jag vaknar tänker jag på hur jag ska leva just denna dag utan att kliva snett igen. Jag kan inte ångra det jag har gjort eftersom det inte går att göra ogjort men jag kan försöka lära mig av mina misstag, tro mig så försöker jag verkligen göra det. Jag tror dock inte att det som har gjorts går att reparera, saker jag har gjort har skapat alldeles för stora hål inom mig själv för att jag ska kunna läka ihop. Det kommer att komma en dag då hålet är större än mig själv, den dagen försvinner också jag. 

nytt inlägg

Detta är min näst sista dag i Norrlöping och det känns jtråkigt att behöva åka harifrån, har haft en väldigt bra vecka här och träffat nya härliga människor. Olivia och Ermina som vi har spenderat tre dagar ihop med, i fredags hade vi tacomys här hemma hos Emma och Micke då Lisa var med också, i lördags firade vi Lisa i förskott med en fest hemma hos henne och så idag åkte jag, Emma, Micke, Ermina och Olivia pulka. Ramlade av flera gånger men det var jättekul, vi åt sedan Pizza hemma hos Emma och Micke.
 
Veckan har iaf varit jättebra, haft massor av roliga dagar och hade inte väntat mig att jag redan nu längtar tills jag kan åka tillbaka till Norrlöping. Jag ska förhoppningsvis åka tillbaka redan runt den 26 eller den 27, det beror på hur det ser ut med skola och sådär.
 
På onsdag väntar iaf lucia movie night, har väntat snart ett år på det så det ska bli grymt roligt. Träning väntar också, kommer att vara jobbigt när man varit borta ett tag nu från träning men kul ska det bli.

RSS 2.0