ibland går det fort

mycket kan hända på de dagar jag inte har skrivit på, igår var jag till interpool med Pauline och Malin. Vi drack och spelade lite spel, fick även höra min nya favorit låt "mange bjuder" (tre gånger dessutom). Det var rätt skönt att bryta mönstret efter en helg i ensamhet även om det inte heller var så farligt, Malin och Pauline är bara så fantastiskt roliga att umgås med att det är värt allt.

Idag så blev det inte som jag tänkt men det tänker jag inte skriva så mycket om, dagen blev inte som planerat så mycket kan jag säga.

Nu säger jag godnatt så syns vi eller hörs.


till mina vänner <3


inredning

Detta ska jag fixa till lägenheten.

Sovrum:
Lila tapeter
Lila gardiner
Lila sängkläder
Lila överkast

Hall:
Svart spegel
Svart vägghylla

Badrum:
Lila handdukar
Lila väggfärg


Nej!

finns alltid för dig!


har ni hört den förut?

Ska jag berätta om min natt, sov ingenting och det fanns säkert massa andledningar till det så jag log där och vred mig hela tiden. Tänkte och det känns som dejé vu eftersom så har de varit de senaste veckorna, nån dag har man sovit men de flesta har man bara legat och tänkt och det är nog därför kroppen känner sig slut.


jaja

Får se vad som händer imorn men det blir nog en tråkig kväll hemma, jag tänkte att det är dumt att slänga bort pengar på en bio man sett om man inte har någon att gå med. Därför ser det ut som man blir hemma, skulle kunna hyra film men är inte så sugen på det och har film hemma som jag inte sett än. Vill dock göra något roligt men det får väl bli den tråkigaste helgen på länge, kommer inte ihåg senast jag inte hade något att göra under helgen.

Kollade nyss på de första två avsnitten ur sci-fic serien äkta människor, beroendeframkallande och oväntat bra för att komma från Sverige.


...?

Planern för helgen blev inställda så har ingen aning om vad jag ska hitta på, tror det blir mission possible 4 på bio trots att jag redan sett den men annars sitter man bara ensam hemma och det vill jag inte. Lördag är skit på tv och skulle väl visserligen kunna köra en storstädning men det tar knappast hela dagen, får se hur jag gör.

Söndag har jag inte direkt några planer heller men skola på måndag så det blir nog en lugn dag bara.

glömde bort att recensera en film tidigare så den får bara ett betyg.

Tinker, Tailer, Soldier, Spy  CCCC


Utgifter

Som ni ser har jag en webbdesigner numera och jag har lovat att skänka alla mina tillgångar till honom!


FILM

Björn Runge X 3
Om jg vänder mig om  CCCC
Man får följa flera livsöden i en både gripande och mycket sevärd svensk dramfilm, obehaglig.

Mun mot mun  CCCC
En familjs liv är i spillror efter att deras dotter Vera sjunkit in i drogträsket och sjunker allt längre in i den kriminella världen, en sjukt obehalig film som verkligen får en att må dåligt. Nattsvart.

Happy end  CCC
Den avslutande delen i Runges triologi om dystra människoöden och denna är också den sämsta i serien, det blir lite för mycket av allting men skådespeleriet är briljant där framför allt Malin Buska, Johan Wideberg, Peter Andersson och Ann Petre står för ruggiga persontolkningar.

Hamilton - I nationens intresse  CC
Storyn är inte av någon högre kvalité utan Hamilton har kommi i kontakt svenska GPS-styrda raketvapen men efter ett dödligt bakhåll så dödas samtliga (förutom då så klart Hamilton) och raketvapnen blir stulna. Senare dödas en politiker av terrorister samtidigt som en svensk vapentekniker kidnappas och sätts i ett somaliskt fängelse, statsministerna engegerar sig i fallet och hyr en privat styrka för styra upp situationen så länge Hamilton får vara med som observatör. Hamilton brottas samtidigt med personliga problem och vill lämna sitt gamla liv bakom sig, genom ett stort misstag förbrukar han sina möjligeheter till en annat liv och allt han har kvar är sitt arbete. Det märks tydligt att det är en svensk actionfilm för dialogen är pinsamt usel och skådespeleriet är inte heller av högsta kvalité, det är inte dåligt men långt ifrån bra och särskilt spännande blir det aldrig.


???

Hur vet man att det blir natt efter kväll och hur vet man att det blir morgon efter natt?


hjärta

Hur länge kan man bortse från sanningen bara för att man inte vågar tro, det kanske finns en förklaring på det som inte går att förklara.

Ligger vaken om nätterna för jag ligger och funderar hela tiden, på massa olika saker men framför allt mina vänner. Jag har större delen av mitt liv varit ensam och kan inte säga att jag inte mått bra utav det, det skedde dock en stor förändring i mitt liv för ca 3 år sedan när Johanna kom i mitt liv. Jag började umgås med mycket folk, festade ganska mycket men fortfarande trivdes jag att vara själv när jag väl var det. Det är nu en sådan stor skillnad jämnfört med hur det var för 3 år sedan, jag är i princip aldrig själv och jag saknar det så fruktansvärt mycket att ha någon vid min sida som inte är en vän. Jag spenderar i princip all min lediga tid innebandyn och mina vänner, jag är med Malin och Pauline oerhört mycket och jag trivs så ofantligt bra ihop med de.

Jag skrev tidigare att jag åkte ifrån Lina för att vara med en person som jag skulle lösa våra problem med, det var Johanna jag skulle prata med då. Vi har bråkat mycket den senaste tiden, eller egentligen sedan vi började umgås men vi är väldigt olika och har väldigt skillda åsikter om allting. Jag kände att jag inte orkade bråka något mer men vi har pratat ut två gånger nu så det kommer att lösa sig.

Jag har aldrig varit en person som man vill umgås med och det kan jag förstå, jag har gjort många dumma saker i mitt liv och har inte fötjänat att ha några vänner alls. Därför är jag så oerhört glad över att ha de jag har, trodde aldrig att jag kunde få så fantastiska vänner som jag har fått.


mmm

alltså idag har det varit en väldigt konstig dag, alltså det började redan igår kväll efter träning då jag fick en konstig känsla i magen. Idag så hade jag ingen fokus alls i skolan och jag var enbart less på allting, det blev så klart bättre ju längre dagen led och nu är det bra.

Sitter och kollar på Djurgården-Färjestad nu, 1-0 står det och nu hoppas jag allt jag har på djurgårds seger men det ser inte bra ut men leder än så länge alltså.

Imorn har jag ingen aning om vad som sker men skulle behöva klippa av mitt hår, inte allt men ganska mycket för gillar inte mitt hår när det är så här långt.


6 till wallanderfilmer, jippi

Alltså att sverige gillar deckare har väl ingen kunnat undgå men att det skulle vara sådan fruktansvärd brist på idéer trodde jag inte, de senaste 13 filmerna var så fruktansvärt usla att jag inte finner ord för det och så läser man att det är klart för 6 nya filmer. Att de inte tröttnar, det innebär nämligen att Krister Henriksson har gjort hela 32 wallanderfilmer när inspelningarna är över. Rolf Lassgård har en bok kvar att göra film på vilket trorligen innebär att han har en film kvar också, vad sugen man blir.

Krister Henriksson: 32 wallanderfilmer
Peter Haber: 26 beckfilmer
Jakob Eklund: 15 johan falkfilmer
Angela Kovacs: 12 irenehussfilmer
Eva Röse: 8 maria wernfilmer
Arne Dahl: 5 arne dahlfilmer
Lars-Erik Berenett: 12 hasselfilmer


l

Idag var sov jag inte länge, var ute och gick inatt och det var inte bra för fötterna. Sov 6 timmar men vaknade flera gånger längre stunder så tre timmar är nog närmare, träffade dock Lina sen och vi hade det trevligt. Jag fick sedan ett sms som gjorde att jag var tvungen att ta mig till en annan person eftersom vi skulle lösa våra problem.

Imorn är det skola och förhoppningsvis så ska jag, Polly och Malin umgås en stund efter det annars beger jag mig hemåt och handlar lite.

syns


UNDERBART

Tycker om att hjälpa mina vänner, oavsett om det gäller livet eller skolarbete så gör jag det så gärna. Det är svårt att förklara men man finner någon slags ro i kroppen, jag mår så fruktansvärt bra utav det. Hjälpte Malin lite grann med en skoluppgift idag eller alldeles nyss ska jag väl säga, även om det var lite stressande så blev hon färdig i tid och bra blev den även om det var med lite hjälp.

Nu är klockan 12 och nu ska mina pengar ha kommit, ska kolla det nu.

Hej då.


en härlig dag och helg avslutas nu snart

Idag gjorde jag comeback i A-laget efter många månader på bänken men har inte heller förtjänat en plats med tanke på att jag spelat dåligt i div 5. samt presterat undermåligt på träningarna, visade dock tycker jag att vi har en andra målvakt att räkna med. Vinst med 7-6 mot storvik och därmed är vi i semifinal mot runsten, riktigt härligt. Det jag hoppas nu är att jag kan lyckas ha med mig det här spelet på träningarna samt in i div 5., vi har en bra chans att komma topp 3 där och den ska vi ta.

Nu ska jag snart åka in till stan till de bästa, inatt blir det max. Imorn ska jag vara med Lina på dagen och sen på kvällen ska jag träna, tacos ska jag och Lina äta. Det ska bli trevligt.

Vi syns.


Ensammast i Sverige


1h och halv timme

Så lång tid tog det att bli klar med de två sista uppgifterna på kursen, vad skönt det känns nu. Vill bara fira men inga pengar har man, dock så har man film man kan titta på så nöjd är jag.

Blir dock lite orolig hela tiden för andra saker men just nu ska jag försöka vara positiv.


Super

Vissa dagar är bara för bra, andra är det inte
Men just idag är jag glad


åååå vad härligt

Är med malin nu och har det bra, har hjälpt henne lite grann med vetenskapsteoriuppgiften så hoppas den blir godkänd men är osäker för min egen del också.

Imorn är det bortamatch, en lång bilfärd väntar och på söndag är DM-match mot storvik. Hur ska man hinna plugga undrar jag, men det löser sig säkert.

Ha det bra allihop.


Sometimes life is hard

bara för att tiden går så läker inte mina sår
som en explosion i min hjärna, jag önskar att någon skulle vilja bära
mig över alla broar och hinder som jag hoppas jag snart övervinner
alla problem som jag hoppas snart ska ta slut, tänker på allt varje minut
sömnen blir lidande men snart drar jag mig nog vidare
mot nya mål och slutstation, förhoppningsvis uppstår en bättre situation


jag är så nöjd med bloggen just nu

Det är lite småsaker som ska fixas till på bloggen men stilen är helt och hållet mig, Jocke har designat den väldigt väl. En bild ytterligare hoppas jag få in, istället för Heath Ledger men det kommer nog ta ett tag.

Helgen är uppbokad med grejer och så ska man få in plugg i den också, trodde att söndagen skulle vara ledig till det men så blev det inte.

Två uppgifter kvar men det kommer nog lösa sig.

Filmtips:
Apflickorna  CCCC - Förra årets bästa svenska film, förtjänar sin guldbagge.


under uppbyggnad

Som ni ser har bloggen ändrat stil och det har mycket att göra med hur jag mår just nu, vet inte om detta är inlägget blir som en omstart men kommer nog blogga lite grann i alla fall.

Har mått dåligt en längre tid och igår pratade jag ut om det vilket gav en bra känsla efteråt, det är inte helt bra men det går i vågor.

Så måste jag bara säga att livet är så jävla orättvist, en människa som ger så mycket kärlek till alla och får så lite tillbaka. Vi älskar dig vännen, om du läser det här vet du att det är till dig.


Vad händer?

Alltså det känns så jävla egoistiskt att skriva det här inlägget nu men detta kommer nog bli det sista på ett tag, saker och ting händer runt omkring en som är viktigare än att hålla på att skriva i bloggen.

Jag har upptäkt att de senaste två månaderna har jag blivit helt annorlunda gentemot hur jag var förut, det handlar inte om behandlingen av andra människor utan hur jag är som person själv. Jag har börjat blivit grymt känslosam och det går inte en dag utan att jag gråter, ofta glädjetårar men ibland är det även tårar för sorg.

Nu är det över på ett tag tror jag, jag tackar alla bloggläsare jag haft hittils och fortsätt gärna gå in och kolla men som sagt så tror jag det kommer dröja innan det blir något nytt inlägg.

Tack för allt, på återseende.


:(

ett kort morgoninlägg blir det bara, är sjukt trött efter att ha sovit 4 timmar inatt och inget alls natten före det. Eftersom det är skola idag får frukosten bli nudlar och sportdryck, behöver sportdryck mer än någonsin tror jag.

see you


:/

Tur att det inte är något annat än träning ikväll för min kropp är helt slut efter en jobbig natt, ingen sömn alls så känner mig lite död just nu men det blir nog bra allt eftersom. Kommer nog ta en välbehövlig vila innan träningen. Imorn börjar skolan igen och då behöver jag vara utvilad, var lite nervös inatt men det har släppt nu och väntar nu med spänning till morgondagen. Får se hur det går helt enkelt.

Nu ska jag få en riktigt sockerkick så man kommer igång, oboy står på schemat.

See you.


:D

Alltså kan verkligen inte komma på när jag mådde så här bra sist, kanske studenten 2009 men då hade jag verkligen inte lika fantastiska vänner som jag har nu. Jag trivs med de och bara att sitta och lyssna på när de pratar är så underbart, så här härligt borde det alltid vara.

Imorn är det träningen på kvällen, ska bli jävligt skoj det också. På torsdag börjar skolan igen, lite små nervös faktiskt hur det ska gå men det visar sig nog.

Nu ska jag kolla på lite bilder på facebook på mina vänner, hur lycklig som helst blir jag.

See you


:)

Ska precis börja städa undan det sista innan mina vänner kommer ikväll, det är inte så mycket saker men lika bra att börja i tid. Ska bli jättekul att få mina vänner på besök även om det är för plugg.

filmtips:
Arne Dahl: Misterioso  CCC
Arne Dahl: Ont blod  CCC

mina vänner:

Gudinnan
Tvillingsjälen
Ängeln


tears

Tänk vad många låtar man kan knyta till sitt eget liv, man fäller tårar till några av de låtarna för de minnen de väcker hos en. Just nu lyssnar jag på en låt som speglar den tyngsta dagen i mitt liv, Phil Collins - Can't stop loving you. En låt som jag kommer bära med mig resten av livet, jag hade önskat att det inte var så.


en ros i handen och luften kvar i halsen
jag kan inte andas, jag kan inte gråta
saknaden av dig får mitt hjärta att gå sönder
tusen bitar och en dörr som stängs igen
vandrar rakt in i mörkret och mot demonerna jag riktar mina ögon
det stannar upp men tickar vidare


Girlpower

Visst förlorade vi innebandymatchen i div.5 men jag är rätt glad ändå, mycket positiva saker har folk sagt till mig idag. Riktigt glad faktiskt över det, riktigt stolt över mig själv också för gillar inte att få komplimanger men de jag fick idag tyckte jag om.

Känns som man är omringad av tjejer just nu, i klassen är det i princip bara tjejer och har nästan bara tjejkompisar. Gud vad jag mår bra utav det, det var det enda jag saknade under till på gymnaiset. Alla tjejkompisar, har hela livet velat umgås med tjejerna för jag tycker man mår och har det bättre.

Jag älskar de alla.


...

Jag har haft en ganska lugn dag där timmarna rusat iväg, vaknade och tog mig till mor och far. Tvättade matchkläderna, åkte iväg på samling, spelade match och träffade de bästa. På kvällen blev det tv-spel med brorsan, var grym ikväll. Vann sommer och vinter OS men torskade fifa så rätt nöjd.

Imorn ska jag kolla på mission impossiblefilmerna hemma hos Malin, det ska bli riktigt trevligt.

Det är konstigt att mirakel eller väldigt oväntade saker händer hela tiden men sällan en själv, en spännande tanke.


fotomarathon


Gud vad skönt det var!

Mådde jättedåligt natten till torsdag och hela onsdagskvällen för fick reda på att min vän var ledsen, under torsdagen så var jag ledsen och nervös över att träffa mina vänner. Jag visste inte hur jag skulle göra i den situationen och under kvällen så brast det fullständigt, jag grät och jag grät och jag grät och det slutade aldrig. Det var jobbigt att se mina vänner må dåligt och sen har jag mått dåligt till och från de senaste två månaderna, jag grät aldrig ut någon gång under den tiden så tror mycket av det kom igår kväll.

Jag gick på en promenad för mig själv för att tänka och få bort gråten, det blev bra ganska direkt och hade det verkligen trevligt resten av kvällen. Malin och Johanna var verkligen stöttande mot mig och det hjälpte mig att resa, mår faktiskt rätt bra nu. Har skrivit med Malin några timmar på facebook också vilket är riktigt skönt, få prata med en vän man tycker så mycket om utan att träffas även om det är trevligare att träffas i verkligheten.

Sverige vann VM-guld också, hur skönt som helst.

På lördag träffar jag Malin igen då det blir mission impossiblemarathon, jag längtar sjukt mycket tills dess. Gillar hon de tre så ska vi se fyran på bio ihop också, jag har sett den redan men ser gärna den igen för den är så bra.

Ikväll är det match, ska bli grymt skönt faktiskt.


???

Det kommer dagar när man plötsligt tappar lust att göra allt, man orkar inte göra det där sakerna man måste göra och just nu är det en sån dag. Jag orkar knappt skriva ett inlägg i min kära blogg och därför blir det så här, jag avslutar med ett citat.

"Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns"


:(

Allt jag kan säga att allting kan vända väldigt fort, när man minst anar det så smäller det upp dörrar man önskar varit stängda.


6 rosor + en gåva

Första rosen plockas för livet
Andra rosen för glädjen
Tredje rosen för närheten
Fjärde rosen för vänskapen
Femte rosen för tron
Sjätte rosen är buketten till dig som tack för att du finns


Någon gång för länge sen så fastnade mina fötter i sanden
Jag sprang och jag sprang men kom ingenstans
Lyktor som för en lång tid sedan slutat brinna lämnade endast kvar frost på glaset
En ansikte långt in mellan dimmorna som trängde sig allt närmare
Närmare och närmare tills det var vid min sida
Fastgjuten i marken utan möjlighet till att röra på mig
De osynliga kedjorna släppte tag och min hand drogs in mot okänt land
Det är min gåva


JÄG!!!!!!!!!!!!!

Jag mår superbra och hoppas alla mina vänner gör det också, nu dansar livet igen. Haft det riktigt trevligt idag med de bästa, först i skolan och sen på max men efter det tog jag bussen hem för träning. Det var riktigt roligt att träna men blir oftast det när man mår bra på insidan också, match på fredag och söndag är det som gäller.

På lördag är man uppbokad hela dagen, då händer det grejer. Nejdå men kul ska det bli, de som vet ska veta och de som inte vet ska inte veta.

Så till en annan sak, ibland förstår jag mig inte på vissa människor. Hur tänker de egentligen? Men ska inte lägga ner energi på det nu, jag är inte bitter.

Ha det bra alla där ute så syns vi nog någon gång, eller så gör vi det inte.


trött!

Sov inte många timmar inatt, 1-2 max och var pigg en lång stund men nu har jag blivit supertrött så det är lite tur att jag har träning ikväll. Varit med de bästa till skolan idag där vi satt ett bra tag men fick inte tag i några böcker så det blev mest sittande, vi tog oss dock till max där vi fick lite mat i oss.

Igår var jag på bio med Malin och Polly, det var jätteroligt. Hade det supertrevligt, filmen var också bra. Vi såg sherlock holmes 2.

Sherlock Holmes: The game of shadows  CCC

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra när jag kommer hem efter träningen men har ingen aning, kanske någon film och då står tomten är far till alla barnen högt på listan.


glädje

Vissa människor spider glädje omkring sig, älskar er <3


hur söta är de inte, mina älsklingar!


crew

Idag kommer crewet på besök igen och vi ska umgås och kolla på film, får se vad det blir för något. Äta god mat ska vi också göra.

Imorn blir det förmodligen bio med älsklingarna, jag hoppas det i alla fall och kanske tar en tur förbi förskolan för återbesök på förmiddagen.

På onsdag blir det nog plugg, jobba med uppgifterna innan lovet är över.

På torsdag blir det kanske inflyttningsfest, ska bli kul även om jag inte kommer kunna delta så mycket på själva festen.

I helgen får vi se vad som händer men har lite lösa planer, får se om det blir av något av det jag tänkt.

Kan bli match på både fredag och söndag den här helgen, så roligt.


en av de bästa dagar på hela året!

Jag hade ett superhärligt nyårsfirande med mina vänner igår, crewet var där samt mina älsklingar och hade jättekul. Det som hände där stannar där men jag kommer minnas dagen i all evighet, jättehärligt.

Alltså jag vill inte berätta mer om det så ni gick miste om saker ni som inte var där kan jag säga.

För att ni ska förstå vilka jag prata om så kommer en förklaring här, jag älskar samtliga.

Crewet: Johanna, Emma och Micke
Älsklingarna: Malin och Palle


RSS 2.0