Baksmällan 2

The hangover: Part two
2 år efter dundersuccén med ettan kommer nu, inte helt oväntat uppföljaren som bjuder på många skratt men innehåller tyvärr också en del döda stunder. Phil, Stu, Alan och Doug åker till Thailand för att fira Stu's bröllop men det som skulle bli en drink dagen före slutar i en katastroff och de vaknar upp ännu en gång, helt ovetandes om vad som egentligen hände dagen innan men den största frågan av alla är. Vart har de hamnat nu? Har sett fram emot den här filmen sedan jag såg den första filmen men är filmen lika bra som sin föregångare, det är den så klart inte men den har sina stunder. Man skrattar massor men den saknar samma kärlek som ettan hade och framför allt så är det som att se samma film igen, teamet har dock skruvat upp nivån lite och låter skämten vara mycket grövre och vridit om händelserna så mycket att det blir tråkigt istället för roligt. Galifianakis som spelar Alan måste vara ett komiskt fenomen och den hetaste komiker just nu, han förvandlar allt i sin väg till något skoj och tvivlar starkt på att han följer manus till punkt och pricka. Han bär upp filmen på egen hand till ett betyg som den egentligen inte förtjänar, ett triumfkort som alla komedier skulle behöva.

Betyg: CCC


BB

 1. Simon
 2. Peter
 3. Martin
 4. Sara

Denna vecka händer en hel del, Sandra tar studenten på onsdag och så ska jag på bio på på tisdag. Baksmällan 2 måste man ju bara se, kommer nog skratta ihjäl mig tror jag. På fredag blir det grillfest med massor utav av folk, det kommer nog bli bra det men problemet är vad man ska grilla.

Mitt gäng är kvar i BB, hoppas nu bara att det är Sara som åker på tisdag. Skulle kännas riktigt risigt om det är Simon som åker men tror inte, man kan aldrig vara säker dock. Höll på att gissa vad twisten kunde vara hela veckan men den var mycket smartare än vad jag först trott, riktigt bra gjort tv11.

Älskar er.


1 mil nollor


sucksucksucksuck

Mår faktiskt bätre nu än i morse men det är värdelöst att vara hemma från jobbet, när jag äntligen har hittat något jag gillar så ska jag vara ifrån det. Inte okey. Vet inte hur det blir imorn, får se hur jag mår men vill inte riskera något heller så man mår ännu sämre på söndag så man inte kan jobba på måndag.

Nästa vecka ska jag gå på bio, The hangover:Part two och eftersom den film jag vill se mest av allt just nu "Melancholia" inte har kommit till Gävle än så blir det bara en film. Förbannat också. Vill så gärna se den, nog topp 5 iår.

Knät är på bättringsvägen, känns någorlunda bra idag faktiskt. Match på onsdag som sagt och ska bli skoj att komma igång igen efter vilan. Syrran tar studenten då också, så lite dubbelt firande blir det allt. God mat också förhoppningsvis.

Nej, nu blev det för mycket glädje här i slutet så avrundar med att säga....kommer inte på något men älskar er i alla fall. Fan nu blev det glädje igen.


Supernöjd och supertrött

Mitt knä börjar bli bättre så från och med imorn ska jag köra stenhårt för att knät ska komma i speldugligt skick till matchen nästa onsdag, kommer spela men hoppas jag kan spela utan att känna av det och kunna kört för fullt.
Hela veckan är uppbokad förutom söndag så ska höra med Johanna om vi ska ses då, är supernöjd med den här veckan. Det känns som allting går min väg just nu så är lika bra att njuta.

Är fortfarande supertrött på dagarna men det kommer nog att vända snart, imorn ska vi till stan med barnen och ser fram emot det jättemycket. Hade fått stanna kvar men har inga pengar just nu så följer med hem till mitt kära Skutskär som jag kommer vara trogen tills döden skiljer oss åt, verkligen.

Älskar er.

felllll

Blev lite fel, ska se kronjuvelerna, transformers 3 och super 8 i juni. Rätt ska vara rätt.


bara barnen

Idag har jag verkligenskött mig bra tycker jag, jobbade fram till 15.30 och sen så åt jag mat samtidigt somjag kollade på "Winter's bone igen". Pappa ringde sen och då skulle jag vara barnvakt åt brorsonen Neo, så nu sitter jag och bloggar och han leker med sina bilar och äter riskaka. Vilken underbar familj man har.

Man kan säga att jag har funnits till bara för barnen idag, det gör mig ingenting. Ska hem sen och kolla på BB, snart är det slut så undra vad man ska hitta på då.

Nästa vecka blir det bio eftersom jag inte får pengar förens på fredag, ska kolla på melancholia och the hangover part two. Halv priset så 2 filmer för 100 spänn blir perfekt, ska se två filmer till den här månaden för halva priset. Kronjuvelerna och transformers 3, ska nog kolla på super 8 denna månad också om pengar räcker till.

Nej måste sluta nu, Neo slängde precis ut vatten över hela bordet.

Älskar er.


HT11, maybe not

Har tänkt en del på framtiden och tänkte på vad ska jag göra om jag inte kommer in på högskolan, vill absolut inte tänka så men har en stark känsla som säger att det inte kommer bli nått. Min känsla brukar stämma så kan inrikta mig på att stanna hemma ett år till, jag ska dock vara helt ärlig. Varken när jag gjorde högskoleprovet eller sökte till högskolan så kändes inte förskoleyrket som något för mig men nu känns det så rätt, bara därför kommer det inte att bli något.

Ingen idé att deppa ihop men man önskar ju att värmen kan försvinna, inte blir jag på bättre humör inte.

Älskar er.


BB-deltagarna

 1. Simon
 2. Peter
 3. Martin
 4. Sara
 5. Christian


Kändes superbra när gurkan åkte ut så nu är det bara en kvar så är de 4 jag hoppas på kvar, det som skulle krävas är nog att christian är nominerad mot antingen simon eller martin men tror dock att peter kommer bli nominerad och då ryker peter.

Övrigt kan jag säga att jag är supertrött, sov uselt inatt och knät är inte av bästa klass just nu så tänkte ta det väldigt lugnt idag. Kolla på en film när jag kommer hem och äta mat sen ska jag gå och lägga mig vid sju eller åtta.

Älskar er.


Pirates 4

Pirates of the Caribbean: On stranger tides
Hela 4 år har gått sedan Jack Sparrow senast kastade sig ut till sjöss men nu är det alltså dags igen, Johnny Depp i rollen som han föddes till att göra. Man kan säga att det är en direkt fortsättning på den tredje filmen eftersom kartan till ungdomens källa som Sparrow stal i den förra filmen spelar minst sagt en central roll, vilket kanske inte var en sådan bra idé. Sparrow flyr undan kungen och Barbossa för att ensam finna ungdomens källa men allt går inte som det ska, Sparrow blir fången på den onde Blackbeards skepp där även den vackra Angelica befinner sig som har ett förflutet ihop med Sparrow. Storyn är verkligen tunn och där förklaringar aldrig äger rum, spanjorerna, sjöfruar, pirater och kungens soldater som alla spelar sin roll i ungdomens källa men mycket är otydligt med varför de agerar som de gör. Skådespeleriet är som vanligt bra och mellan Cruz och Depp slår det gnistor (något annat än det vi såg Depp och Jolie göra i den förfärliga "the tourist"), Sparrow är ju som jag sagt en roll som endast Depp hade kunnat spela. Det allra värsta med filmen nämde jag redan när det blev bestämt att göra filmen i 3D, alltså 3D effekterna. Jag är så förbannad över att man använder sig av ny teknik när man ska återspegla en gammal tid, detta hoppas jag åtgärdas om det skulle bli en ytterligare film. Filmen har även stunder där det känns som den kört fast och det är en ganska lång väntan mellan actionsekvenserna, det där häftiga slutet som man bara väntar på men som aldrig kommer. Jag är inte besviken men kanske hade det varit bäst att låtit sagan vila 2007.

Betyg:  CCC


jobbat från 07.30-18.30

Alltså vi har gjort så många saker idag att dagen har bara flygit iväg, visst är jag sjukt trött men inte mer än vanligt och vi har det så kul idag. Jag gillar verkligen alla barnen och lärarna, det går inte att beskriva utan man måste jobba med det för att förstå. Man måste bjuda lite grann på sig själv också, man måste få lov att vara lite barnslig ibland.

Imorn blir det kort dag så ska hem och sova efter jobbet, på kvällen ska jag se pirates med gänget. Hoppas den är värd 140 spänn.

Älskar er.


Jag har hittat något jag är bra på

Praktiken går jättebra och alla barnen är så söta, lärarna älskar jag också. Precis innan jag skulle sluta för dagen så byggde jag lego med två barn och då kom en lärare förbi och sa att det var roligt att se mig på boda igen, jag blev så glad så att jag nästa blev röd i ansiktet men blev det nog när hon sa att jag var så duktig med barnen. Jag tror inte ni kan förstå vad det betyder att hitta något man är bra på, har alltid varit halvdålig på allt jag har hållit på med men nu vid nästan 21 års ålder har hittat det jag är bra på. Förskolelärare, helt otrorligt för det var inget jag trodde på för ett års sedan om man säger så.

Knät är bättre men långt ifrån bra, får ont när jag ska lyfta benet upp på ett trappsteg och efter jag jobbat klart brukar det värka något enormt. Imorn har det gått en vecka sedan skadan så 1 vecka till efter det sen är det dags att springa igen, hoppas jag men tror att det nog kommer att vara bra tills dess. 

Ska äta mat nu och kolla på mordet på orientexpressen, härligt värre.

Älskar er alla supermycket, även om jag är lite jobbig ibland.
Efter regn kommer solsken.


Sweden

Har kollat på trailers till massa filmer och det är 3 svenska filmer som jag bara måste se, Kyss mig, Jag saknar dig och Kronjuvelerna. 3 starka dramafilmer som jag redan älskar.

Ikväll blir det hockey, kom igen nu Sverige!

Älskar er.


betyg på samtliga finallåtarna i ESC

CCCCC
Bosnien & Hercegovina
Irland
Tyskland

CCCC
Finland
Sverige

CCC
Azerbajdzjan
Danmark
Georgien
Storbritanien
Moldavien
Rumänien
Island
Estland
Schweiz

CC
Frankrike
Grekland
Italien
Litauen

C
Ryssland

- (minus)
Slovenien
Serbien
Ukraina
Österrike
Spanien
Ungern


vilket skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade korpen match igår, stryk med 5-1 och jag gjorde ett halvvolley mål med vänstern. Riktigt snyggt faktiskt men det hände en grej på matchen som var så jävla värdelös, varför sprang jag efter den där bollen. Vi slog upp en långboll och jag sprang full fart efter den men sen när jag skulle stanna så knackade hela knä till och min match var över, åkte sen till sjukhuset där det visade sig vara en muskelbristning i knät men det gör så jävla ont och det gör att det blir en krycka till jobbet idag. Läkaren sa att jag skulle vila ifrån fotbollen i 2 veckor och har jag så här ont blir det inga problem men vill så gärna spela nästa match, kanske göra ett kort inhopp eller något.

Idag ska vi promenera bort till spåret och sen äta mat där, läkaren sa att jag skulle röra mig så mycket som möjligt så det kanske är bra träning.

Johanna kom hem igår och ska träffa henne på fredag men eftersom det inte blir någon träning för mig ikväll så tänkte jag höra med henne om vi kan ses idag istället.

Älskar er.


ranking BB-deltagarna

 1. Simon
 2. Martin
 3. Peter
 4. Sara
 5. Madelene
 6. Christian
 7. Gurkan

Blandat

Har inte uppdaterat på länge men har faktiskt inte särskilt mycket att skriva och det är trots att jag nästan skrattat ihjäl mig den här veckan, åt vad tänker jag inte säga eftersom man skulle ha varit med när sakerna hände för det går aldrig att återberätta.

Praktiken har varit jätterolig men då blir man ju så klart sjuk, det varade dock bara en dag men har lite kvar innan man är fullt frisk men det blir jobb på måndag. Vill de inte att jag jobbar får de skicka hem mig för jag anser att jag är tillräckligt frisk för att jobba, så deså.

Ska hälsa på Johanna imorn, får se hur länge hon orkar träffa oss. Är riktigt stolt över henne nu.

Vet inte om jag håller på Bosnien i ESC än, måste se bidragen live också. Tyskland låt är även den riktigt bra och Lena är så snygg att jag smälter.


För övrigt tror jag Peter åker ur BB ikväll.

dvdbetyg:
Giallo  C
Winters bone  CCCC
The burma conspiracy (
Largo Winch 2) CCC

Älskar er.


min favotit i esc, klart bästa låten


Dag 3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är supertrött, gick och la mig tidigt precis som i förrgår då jag sov jättebra men igår somnade jag jättesent. Vaknade flera gånger under natten så lite arg idag men hoppas att det blir bättre när jag kommer till Älven, hade det jättebra igår och fick min första teckning. Alla barnen är jättesnälla och tycker det är jättekul med en kille i klassen.

När jag kommer hem sticker jag med gänget till staden för inköp av ett tält och efter det ska jag hem och plocka ihop fotbollsgrejerna, match mot sodexo idag på nynäs. Vi måste bara vinna.

Älskar er.


STÄDVECKA!!!!!!

Det var städvecka och inte städdag men vi gick enda bort till holmarna, där blev det fika och sen plockade vi skräp. Gick super och ska sortera det där senare idag tror, brännbart, metall och glas. Dagen har gått superbra men är lite virrig med vad som ska hämtas och vad som inte ska hämtas men det blir nog snart bättre, annars får de kasta ut mig. Hoppas att det inte går så långt.

Mår i alla fall jättebra över det här och det är ju bra eftersom detta trorligtvis är min framtid, måste dock gå nu för rasten är över och de sista timmarna börjar nu.

Älskar er.


dag 2

Vet att jag skulle skriva ett inlägg igår men var riktigt trött så orkade inte riktigt med det, trött idag också men sov mycket bättre idag även om jag gärna sovit längre därför ska jag lägga mig 22.00 idag.

Hade det riktigt skoj igår och det känns bra att ha kommit igång, tycket fortfarande det är jobbigt att gå upp tidigt men det ska nog ge med sig efter den här veckan. Denna vecka kommer nog gå ganska snabbt för att det är en städvecka, vilket låter konstigt eftersom jag hade en städdag när jag gick där men hon kan ha sagt fel. I alla fall så ska vi gå runt på olika ställen och städa, känns som dagarna kommer flyga iväg.

Just nu längtar jag dock mest till onsdag, det är då allting händer. Ska iväg och köpa tält med gänget och på kvällen är det fotbollsmatch, möter sodexo och mycket mål ska jag göra. Hoppas jag.

Nej, 40 min kvar tills jag börjar så nu säger jag tack och hej. Hörs senare kanske.

Älskar er.


ranking BB-deltagarna

 1. Simon
 2. Peter
 3. Martin
 4. Sara
 5. Gurkan
 6. Madelene
 7. Katerina
 8. Christian 


53 min kvar till praktiken börjar så köte ett till inlägg ett kort men ha till godo, skriver trorligen mer senare. Hade en så jävla bra dag igår, tiden gick så fort så det kändes nästan som man hann vakna innan man skulle gå och lägga sig. Jag kollade på fotboll och sen kom familjen hem från stan och då blev det mat. På kvällen gick vi till boda och spelade pingis, jag, matte, fredde och sandra. Vann 11 matcher och kom på delad andra plats, hem och kollade på mästarnas mästare och BB. Till sist blev det morden i midsomer och sen säng, ojojoj.

Älskar er.


usel start

Har sovit skitdåligt inatt, sov kanske en timme och jag vet inte varför eftersom jag var trött nät jag gick och la mig och inte särskilt nervös inför praktiken heller. Inte alls kul, första dagen kunde ha börjat bättre men får hoppas på att dagen blir bättre.


RSS 2.0