Igår, idag och imorgon

Igår
Lirade lite innebandy och det gick ganska bra för att vara andra träningen på säsogen, en del nya och gamla killar var nere där men hoppas laget kommer vara någorlunda slagkraftigt. 

Idag
Har tagit det lugnt idag men ska ut ock köra ett litet träningspass senare, annars blir det foyle's war och sista avsnittet på den bra serien älskarinnor på tv. Sängen ikväll 03:00 kanske beror lite på hur trött man är.

Imorgon
Fotbollsträning inför den viktigaste matchen iår, förlorar vi kan vi inte gå upp men vinner vi så har vi chansen. Sista avsnittet på den norska serien hunter ska ses på kvällen men dyker säkert upp något annat också.


De nio heta spåren (1970)
En italiensk thriller där det börjar med ett inbrott och sedan flera mord för att dölja en stor hemlighet. Det är svårt förstå sig på den här filmen, den är italiensk men det talas engelska i Italien med italiensk tidningar och det drar tyvärr ner betyget. En mycket bra och spännande thriller med ett mycket bra skådespeleri men har vi några få tillfällen lite knackig klippning men det kan man ha överseende med. Som helhet är det en lyckad film och man har det svårt att lista ut mördaren.

Betyg: CCC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0