Sveriges nästa långkörare? och the hangover

Efter att ha gått igenom massa gamla avsnitt av sveriges popläraste rederiet på youtube så har jg en liten fundering, vilken kommer bli sveriges nya långkörare. Det finns massa serier som har kapacitet att blir riktigt sköna tv-serier men den stora frågan är om det finns folk som bryr sig inom tv-värden, allt för många bra serier får bara en säsong eller två. Min konstatering är att sveriges tv skulle må bra utav att flera äv de gamla populära såporna återupplivas, hur många skulle inte gilla det därhemma i stugorna. Här nedan följer nu en lista på vilka serier som skulle må bra av en comeback.

Rederiet
Det finns stora möjligheter att åter få en comeback med denna tidigare succé som lades ner alldeles för tidigt och jag tror publiken skulle följa efter, en del nya skådisar skulle ge detta flaggskepp en ny kurs.

Skilda världar
Halvtaskiga skådisar samt ett B-manus men man satt som fastklistrad framför tvn när det gick på tv4 och jag tror att flera av de tidigare skådisarna skulle kuna komma tillbaka.

Vänner<>fiender
Visst var de två sista säsongerna halvkassa men det två timmar långa filmavsnittet var seriens höjdpunkt och en återupplivning skulle vara möjlig, det var inte allt för länge sedan serien lades ner och de flesta skådisarna jobba fortfarande inom yrket.

Serier som nu går som skulle kunna bli nya långkörare.

Livet i Fagervik  +++
Serien hade ca 1,3 miljoner per avsnitt och en andra säsong har fått ett godkänande, mycket tyder på att detta kan bli en riktigt härlig långkörare i ett par år framöver.

Andra avenyn  - (minus)
Serien som alla älskar att hata och när de snart har raderat ut rederiets avsnitt så kan man kostatera att detta är en långkörare men en mycket dålig sådan, har fått filmstop så myckt tyder på att den kommer att läggas ner om ett par år.

Höök  +++
Tveksamt om det blir fler säsonger men med de ordinarie skådisarna skulle denna kunna nå upp till första säsongens siffror men eftersom andra säsongen drabbades av tittarras är det mycket tveksamt om det blir en fortsättning.

Oskyldigt dömd  +++
Storyn är för entydlig och längden på avsnitten måste ökas, en uppyftning skulle ge denna serie ny kraft och därmed få alla förutsättningar att bli en riktig långkörare.


The hangover (baksmällan)

Filmen handlar om att fyra killar åker ut på en svensexa till Las vegas där de ska leva livet inför bröllopet näst kommande dag, allt går inte enligt planerna så när det vaknar är brudgummen försvunnen och den övriga trion har inget minne över vad som hänt. Detta är framförallt en film för killar men även tjejer kommer att se den med uppskattning för att det bjuds på makalöst roliga vändor på vägen, en tiger i badrummet, en unge i sviten samt barnsliga män. En komedi som har allt som de flesta komedier inte har, humor och framförallt ett riktigt härtligt skåderspeleri som når skyhöga höjder. Filmen har fått klartecken för en uppföljare och efter den här finns det stora möjligheter till ännu en skrattfest åt baksmällan.

betyg: CCCC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0