De 15 skönaste karaktärerna inom tv-serier

1. Gil Grissom (William Petersen) CSI
Motivering: Efter åtta och en halv säsong tackade han för sig och hans avslut var mycket värdigt och hans härliga kommentarer kommer att sitta fastkilstrade vid näthinnan, precis som hans något udda beteende.

2. Tony Hill (Robson Green) Mord i sinnet
Motivering: England har en enorm förmåga att trycka ut allt ur sina skådisar och här visar det sig enormt, man riktigt önskar att man hade hans hjärna.

3. Tony Soprano (James Gadolfini) The Sopranos
Motivering: I en något annorlunda maffiaserie så kommer Mr. soprano in som en nästan ungdom i sättet och tar över allting, hur skön är han inte.

4. Tony Almeida (Carlos Bernard) 24
Motivering: Man kan säga att han går i Jack Bauer fotspår men jag tycker att denna karaktär borde alla gilla eftersom han står på den goda sidan och inte utför tortyr som Mr. Bauer.

5. Jack Bauer (Kiefer Sutherland) 24
Motivering: Han ger skurkarna vad de förtlänar och man vt att han alltid kommer att finnas där och rädda världen.

6. Horatio Caine (David Caruso) CSI Miami
Motivering: Jag gillar hans sköna style och påminner faktiskt ganska mycket om Kurt Wallander även om han inte super lika mycket.

7. Raymond Langston (Laurence Fishburne) CSI
Motivering: Jag gillar det här att han nästan känns lite som en ensamvarg och vill hellre hjälpa onda från att dö än att döda dem men hans namn påminner irriternade mycket om Robert Langdon ifrån Dan Browns böcker.

8. Fox Mulder (David Duchovny) X-files
Motivering: När arkiv x kom till Sverige så blev han en stor hjälte, han vågade tror på någonting ingen annan vågade tro på och det har nog hjälpt många.

9. Basil Fawlty (John Cleese) Pang i bygget
Motivering: Det är sällan man har skrattar så mycket som när pang i bygget gick på tv och nu när man är lycklig person av dvdn så kan man skratta ännu mer.

10. Shane McCutcheon (Katherine Moennig) The l word
Motivering: Hennes sköna hår har gjort at man älskar henne och så är hon lite som en kill/tjej och det måste uppskattas.

11. Tim Truman (Dax Griffin) Sunset beach
Motivering: Varje avsnitt hoppade man på honom och man gillade honom även om han gjorde något dumt men han kämpade förgäves om den han älskade mest.

12. Peter Petrelli (Milo Ventimiglia) Heroes
Motivering: Han vill så gärna rädda världen och är beroende utav sin superkraft, utan honom skulle världen gå under.

13. Chandler Bing (Matthew Perry) Friends
Motivering: Hans envisa sätt att inte visa känslor har gjort honom till en kultfigur och han roliga skämt har fått kulstatus, detta är en kultfigur.

14. Charlie Pace (Dominic Monaghan) Lost
Motivering: Den enda karaktären som visade tecken på förändring under serien gång annars var samma personer likadana under  varje säsong, saknar dig.

15. Tom Barnaby (John Nettles) Morden i Midsomer
Motivering: Eftersom han snart lämnar in brickan förtjänade han att komma med på denna lista för han smarta hjärna och sin komiska style.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0