G-Force + guldbaggen

G-force
Då var det ännu en Bruckheimer produktion ute i butiken men denna gång av lite annat slag, FBI-marsvin som ska rädda världen. Det börjar med att de står inför begrepp att läggas ner men chefen för marsvinen skickar dem ut på ett uppdrag för att återinför sin heder, tyvärr så går det lite fel och FBI stänger det fortsatta forskandet. De hamnar i en djurbutik men gör allt för att komma därifrån och avslöja den ondskefulla planen som kaffemaskinschefen (Bill Nighy) tänkt ut, tror man. Hade gärna sett den här i 3-D men det gjorde inte men effekterna är ruggigt häftiga samt barnvänliga och den är sådär lagom mysig. Däremot har den det stora problemet att hålla tempot igång hela filmen och hamnar i en svacka i mitten som den precis kommer upp i innan den är slut, tyvärr då något försent. Den är godkänd men att se den mer än en än gång skulle jag inte klara av.

Betyg: CC



Guldbaggegalan 2010
Har inte sett Bröllopsfotografen men höll mycket på Kjell bergqvist men däremot tycker jag att Malin Crépin borde ha fått guldbagge för sin roll i "I skuggan av värmen". Biopublikenspris samt bästa film var helt rätt att ge till "Män som hatar kvinnor" för det var förra årets bästa film.


Guldbaggegalan 2011
Kollar in i glaskullan och ser att nästa års guldbagge för bästa film går till "snabba cash" och bästa manliga huvudroll går till Joel Kinnaman, snabba cash tar hem även bästa manus och regi. Bästa utländska film går till "Up in the air" sedan ser jag inte lika tydligt, Helena Bergström är säkert nominerad för Änglagård 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0