FILM

The Stig-Helmer story  CC
Efter kalkonen hälsoresan har Lasse Åberg tagit sin karaktär till uppväxten, ett vanligt förekommande i långa filmerserier och det är minst sagt klicheartat. En sådan här riktigt feel-good komedi som saknar humor och irrierande lätt sönderläst, trots detta så vävs man ändå in på något sätt men bra är det inte.

Nobels testamente  CC
Det svenska deckarträsket fortsätter trampa vatten, här i en thriller helt utan spänning eller finess. Annika Bengtsson hamnar mitt i ett skottdrama under nobelfesten, detta gör att hon blir nyckelvittne och förseed med yttrandeförbud där faller är mycket mer invecklat än man från början trott (för karaktärerna alltså). Allt för tidigt listar man ut hur det ligger till, inte blir saken bättre att de göra samma återkommande återblickar hela tiden som bara förstärker det man redan vet. Malin Crepin förtjänade ett bättre manus än det hon fått, tveksamt om de övriga filmerna är bättre. Fotot är supersnyggt.


Piranya 3DD  - (det största minus man kan ge)
Jag tyckte att första filmen var usel och tyvärr så är detta minst lika dåligt, om inte värre. De första fem-sex minuterna består enbart att nakna kroppar i närbild och usla effekter utav pirajorna, det återkommer sen i slutet då det är fullständig kaos under inspelningen. Detta är det sämsta jag sett sedan tre solar, riktigt uselt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0